Alles keurig op tijd geleverd

Alles keurig op tijd geleverd

Prima georganiseerd

Prima levering en contacten helemaal oké

Uitstekende levering

De defecte rolstoel is zeer snel vervangen.

Super en stipt

Na operatie aan hulpmiddelen nodig. Een mailtje of belletje en het wordt snel geregeld. Gewoon top.

Snelle en goede service

Zowel telefonisch als het brengen een goede service.

Perfect geregeld

Duidelijk aangegeven binnen welk tijdspad het artikel geleverd wordt en een goede uitleg van de bezorger

I requested for a wheel chair and the following day it was delivered. No fuss and all easy.

The company is excellent.

• Would you recommend us? Yes

Prettig en goed geholpen

Bij bezorging was onderweg een beschadiging ontstaan aan de scootmobiel. De volgende dag werd al een nieuwe bezorgd.

Professioneel en vriendelijk en goede service.

Nadat ik mij had aangemeld, werd ik snel gebeld. Levering kon ook snel. Levertijd ook prima, vlgs afspraak

Snel bezorgd en de personeel zijn behulpzaam.

Snel bezorgd en de personeel zijn behulpzaam.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, goede service en goede adviezen.

Snel direct en vriendelijk

Mijn aanvraag werd meteen verwerkt en voor de tijd dat ik deze hulpmiddelen nodig had, werd het afgeleverd door een klantvriendelijk chauffeur. Hartelijk dank voor jullie service

Uitstekende service.

Uitstekende service.

zeer tevreden

Heel vriendelijk geholpen door de man die het bed kwam brengen. Man alle tijd om het allemaal uit te leggen.

Perfect geregeld.

Alle hulpmiddelen op tijd bezorgd zoals wij hadden gevraagd. Alles keurig schoon.

uitstekende ervaring

alles netjes gebracht en weer op gehhaalt

Snelle levering

Snelle levering na bestelling via de site

Super service!

De klantenservice en de bezorging beide super goed en snel geregeld .

Komen belofte niet na

Voor 17 uur besteld zelfde dag verzonden staat op de site. Ook bij de bestelknop staat dit. Blijkt alleen dat het niet geldt op weekend dagen en voor bepaalde artikelen. Dat lees je alleen ergens diep in de site als je gaat zoeken. Ik heb speciaal bij hen besteld om iets snel binnen te hebben maar dat is duidelijk niet gelukt.

Het overleg met de Ergotherapeut, gevolgd door een aanvraag bij Medicura. Vanaf de aanvraag, binnen 24 uur afspraak ingepland en geleverd. In één woord: UITSTEKEND! Verder is de kwaliteit ook voortreffelijk.

Snelle service

Goede afhandeling

Prima de medewerker was vriendelijk heeft alles goed uitgelegd

Slechte communicatie

Contact opgenomen om het kraampakket aan te vragen. Telefonisch aangegeven dat ik geen gebruik wil maken van een aantal producten die er in zitten. Die zouden eruit gehaald worden. Vervolgens zou er contact worden opgenomen wanneer het geleverd zou worden. Niks gehoord maar stonden zonder communicatie aan de deur. Met de producten die ik er niet in wou.. overigens is het wel snel geleverd

Vriendelijk personeel en snelle breng en ophaalservice

Het personeel helpt je goed met de juiste producten en de breng en ophaalservice is snel. Ook de sms notificatie de avond van te voren erg handig.

De gevorderde goederen voldoen zeer goed!

Heb een heupprothese gekregen en kon hiermede goed uit de “voeten”.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert