Snelle service

Goede en snelle service. Netjes behandeld

Voortreffelijk

Ik ben zo blij met medicura, ik heb een nieuwe heup gekregen en ben enorm geholpen met de uitleenservice van medicura. Ik kon niet zonder deze spullen zoals douchekrukje en wc verhoger en opstaprekje. Ook de service en vriendelijkheid is bij medicura in Oss voortreffelijk. Echt een pluimpje voor deze mensen die mij goed en zeer vriendelijk hebben geholpen

Snelle levering

Vlugge levering

Vlugge levering volgende dag thuis gebracht chauffeur was heel vriendelijk en goede uit leg

snel geregeld

Ik kon met spoed geopereerd worden en had voor het herstel thuis dus snel een bed nodig. Dit was heel simpel en snel geregeld via de website en snel geleverd.

Goede service en zeer klant vriendelijk

Zeer snel en goeie kwaliteit

Ik ben zeer tevreden ook.nog gebeld met klantenservice omdat ik er niet uitkwam zeer vriendelijk en goed geholpen

Kan helaas alleen heel pakket afnemen

Jammer dat ik een heel pakket hulpmiddelen moet afnemen, en niet alleen de douchekruk kan kiezen die ik eigenlijk nodig heb.

Snelle levering en handig dat je spullen kunt lenen

Super fijn dat je spullen kunt lenen. En fijn dat ze het komen brengen

Perfect geholpen

Er werd totaal niet moeilijk gedaan over de aanvraag van het bed, naar aanleiding van mijn operatie. Netjes bezorgd en een hele vriendelijke bezorger! Ik ben heel blij met dit bed, zodat ik met zo'n grote buikwond niet elke keer de trap op en af hoef

Jammer stond geen beschrijving bij Verder alles goed

Tot nu heel goed

goede service snelle levering

Goede hulpmiddelen voor een gebroken been

Een samengesteld pakket voor een beenbreuk. Dat is erg fijn dat je deze hulpmiddelen kan lenen, om de dagelijkse dingen wat makkelijker te maken met bijvoorbeeld douchen en mobieler bent met een rolstoel. Werd heel snel thuis geleverd.

snelle service

Snelle service na bestellen heel snel verzonden voor hulpmiddelen is dat zeer fijn.

Prima spullen geen schades, en al het benodigde is aanwezig

Prima spullen geen schades, en al het benodigde is aanwezig

Geweldige service verleend en heel vriendelijk personeel, ook bij levering top

Heel vriendelijk en professioneel personeel. Snel en goed geholpen/meegedacht. Ook bij levering prima service. Complimenten!

Zijn tevreden over de hulpverlening.

We zijn vriendelijk te woord gestaan. De goederen die nodig waren zijn op tijd geleverd.

Prima snelle zorgverlening

Dochter geregeld en zeer tevreden.

Ervaren personeel

Echt goed wat u doet

Om alles ook vdriendelijkhei

Ik heb een goede ervaring met Medicura.nl

Gebruiksvriendelijke website, makkelijke bestel- en betaalprocedure, snelle levering. Minpuntje: ik keek nog maar net rond op de website, en daar popte al een chatbericht op: of men iets voor me kon doen. In een fysieke winkel heb ik niet graag meteen een verkoper achter me aan, en op een website word ik ook graag eerst een poosje met rust gelaten.

Snelle levering

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd. Goede communicatie.

Super service!

Vandaag bellen...morgen zijn je spullen er. Goede degelijke kwaliteit en super service word er verleend.

Vriendelijk personeel

Alles mooi volgens afspraak.. Ziet er keurig uit

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert