Snelle service
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Goede en snelle service. Netjes behandeld
Wij waarderen uw positieve feedback en het benoemen van onze service. Het is goed om te horen dat u tevreden bent. Wij streven altijd naar een hoge kwaliteit in onze dienstverlening. Dank voor uw review!
Ik ben zo blij met medicura, ik heb een nieuwe heup gekregen en ben enorm geholpen met de uitleenservice van medicura. Ik kon niet zonder deze spullen zoals douchekrukje en wc verhoger en opstaprekje. Ook de service en vriendelijkheid is bij medicura in Oss voortreffelijk. Echt een pluimpje voor deze mensen die mij goed en zeer vriendelijk hebben geholpen
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitleenservice. Wij zullen blijven streven naar het hoogste niveau van service en kwaliteit die u heeft ervaren. Dank voor uw beoordeling!
Snelle levering
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Vlugge levering volgende dag thuis gebracht chauffeur was heel vriendelijk en goede uit leg
Wij waarderen uw feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. Wij streven er altijd naar om een uitstekende service te bieden. Dank voor het delen van uw positieve ervaring!
Ik kon met spoed geopereerd worden en had voor het herstel thuis dus snel een bed nodig. Dit was heel simpel en snel geregeld via de website en snel geleverd.
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat de ervaring naar tevredenheid was. Het is fijn om te horen dat u ons proces als snel en simpel hebt ervaren. Wij streven ernaar om altijd aan dergelijke verwachtingen te voldoen.
Goede service en zeer klant vriendelijk
Wij waarderen uw positieve feedback. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij streven ernaar om deze kwaliteit voortdurend te behouden. Dank voor het delen van uw ervaring!
Ik ben zeer tevreden ook.nog gebeld met klantenservice omdat ik er niet uitkwam zeer vriendelijk en goed geholpen
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Het is ons doel om altijd kwaliteit en snelheid te bieden. Dank voor het delen van uw ervaring!
Jammer dat ik een heel pakket hulpmiddelen moet afnemen, en niet alleen de douchekruk kan kiezen die ik eigenlijk nodig heb.
Wij betreuren het te horen dat u niet geheel tevreden bent met onze dienstverlening. We bieden zowel de optie om kraamhulpmiddelenpakket af te nemen als onderdelen uit dit pakket los te lenen. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Super fijn dat je spullen kunt lenen. En fijn dat ze het komen brengen
Wij waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet. Bij Medicura streven wij ernaar om onze service continu te verbeteren. Uw feedback helpt ons hierbij. Dank u wel!
Er werd totaal niet moeilijk gedaan over de aanvraag van het bed, naar aanleiding van mijn operatie. Netjes bezorgd en een hele vriendelijke bezorger! Ik ben heel blij met dit bed, zodat ik met zo'n grote buikwond niet elke keer de trap op en af hoef
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn te horen dat de aanvraag en bezorging van het bed naar wens verliepen en dat dit bijdraagt aan uw herstelproces. Wij wensen u het allerbeste toe!
Jammer stond geen beschrijving bij Verder alles goed
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat een productomschrijving ontbrak. Feedback als deze helpt ons voortdurend te verbeteren. Dank voor uw inzicht.
goede service snelle levering
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Een samengesteld pakket voor een beenbreuk. Dat is erg fijn dat je deze hulpmiddelen kan lenen, om de dagelijkse dingen wat makkelijker te maken met bijvoorbeeld douchen en mobieler bent met een rolstoel. Werd heel snel thuis geleverd.
Wij waarderen uw positieve feedback over het samengestelde pakket voor een beenbreuk. Het doet ons goed te horen dat de snelle levering naar wens was. Wij streven ernaar om het dagelijkse leven van onze gebruikers zo comfortabel mogelijk te maken. Dank u wel voor uw opmerkingen.
Snelle service na bestellen heel snel verzonden voor hulpmiddelen is dat zeer fijn.
Wij stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met onze service te delen. Uw feedback is waardevol en helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. We blijven ons best doen om aan uw verwachtingen te voldoen. Dank u wel!
Prima spullen geen schades, en al het benodigde is aanwezig
Wij waarderen uw positieve beoordeling over de staat en volledigheid van onze producten. Het is fijn om te horen dat alles naar wens was. Wij streven altijd naar een hoge kwaliteitsstandaard voor onze producten. Dank u wel voor uw feedback!
Heel vriendelijk en professioneel personeel. Snel en goed geholpen/meegedacht. Ook bij levering prima service. Complimenten!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed te horen dat u onze service als geweldig en professioneel ervaart. Uw complimenten zijn zeer welkom en wij zullen ons inzetten om deze standaard te blijven handhaven.
We zijn vriendelijk te woord gestaan. De goederen die nodig waren zijn op tijd geleverd.
Wij waarderen het zeer dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring met ons te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de diensten die wij bieden. Wij streven altijd naar het beste voor onze cliënten.
Dochter geregeld en zeer tevreden.
Dank voor het schrijven van een review.
Om alles ook vdriendelijkhei
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Gebruiksvriendelijke website, makkelijke bestel- en betaalprocedure, snelle levering. Minpuntje: ik keek nog maar net rond op de website, en daar popte al een chatbericht op: of men iets voor me kon doen. In een fysieke winkel heb ik niet graag meteen een verkoper achter me aan, en op een website word ik ook graag eerst een poosje met rust gelaten.
Wij waarderen uw feedback over uw ervaring met de website van Medicura. Het is inderdaad belangrijk dat u rustig kunt rondkijken zonder direct benaderd te worden. Uw mening draagt bij aan het verbeteren van onze service. Wij hopen dat u ons blijft vertrouwen voor uw behoeften op het gebied van medische hulpmiddelen.
Prima prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd. Goede communicatie.
Wij waarderen uw positieve beoordeling en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze dienstverlening. Wij streven ernaar om voortdurend de kwaliteit van onze service te verbeteren. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!
Vandaag bellen...morgen zijn je spullen er. Goede degelijke kwaliteit en super service word er verleend.
Wij waarderen uw lovende woorden over onze service enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en kwaliteit van onze levering. Wij streven ernaar om deze standaard altijd hoog te houden. Dank voor uw positieve beoordeling!
Alles mooi volgens afspraak.. Ziet er keurig uit
Wij waarderen uw positieve feedback. Het doet ons goed te horen dat u tevreden bent over de ervaring met onze service. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Dank voor uw beoordeling!