Helemaal top

Vrijdagmiddag bestel en zaterdag in huis!!!

Geweldig bedrijf.

Ik heb altijd de als ik moest revalideren een rolstoel van MediReva gehad, en als er wat veranderd moest worden waren zij er de volgenden dag al. En nou heb ik ook weer wat van MediReva. Gr Arend Westerop.

Daar word ik goed geholpen

Het lenen en/of aanschaffen van hulpmiddelen na ziekenhuisopname. Ook de aanschaf van verbruiksartikelen zoals onderleggers. Vriendelijk personeel helpt je bij de keuze en het afstellen van de middelen

Uitstekend service

Snel een rolstoel geleverd gekregen. Hadden ook nog een papegaai nodig voor het bed, telefonisch kunnen regelen dat deze mee bezorgt kon worden. Fijn contact.

Goed, klantvriendelijk

Optimaal

Alles wat tot nu toe is geleverd is van goede kwaliteit Ben zeer tevreden.

Heel erg goed

Fijne bezorging prima...

Gemakkelijk en snel

Vriendelijke en behulpzame mensen

Super service

Even een kruk nodig. Snelle aanvraag. Duidelijker communicatie. Levering aan huis. Helemaal mooi als je even om het hand bent.

Top!

Fijne, vriendelijke bezorger. Heel duidelijk .

Behulpzame mensen

Telefonisch alles kunnen regelen op zeer korte termijn. Bezorger was zeer vriendelijk

Heel meedenkend

Positive

Very profesional People, very Good contact.

• Would you recommend us? Yes

nette en vlotte levering

De website is overzichtig bestelling vlot geleverd en de producten voldoen goed.

Uitstekende service

Op de afgesproken tijd staan ze er ook echt . werken netjes en het bed stond in korte tijd kant en klaar in huis . En gecontroleerd of alles naar behoren werkte. Top service en vriendelijk Pluim van mij

Komt bezorgtijd niet na.

Op de website bewust een datum voor bezorging gekozen, wordt het toch een dag later. Waarop mijn man niet thuis is en ik het pakket niet naar binnen kan tillen. Heeft een halve dag buiten gestaan uiteindelijk

Zeer goede service

Zeer op tijd en vriendelijk.

Afspraak goed nagekomen

Gewoon goed

Correct

Voldoende

Behulpzaam

Prima product

Prima product maar leveringstijd erg lang

Vriendelijk, snelle service

Vriendelijk, snelle service

Snel en correct

Aanvraag meteen overgenomen en in goede samenspraak levering geregeld. Alles op een vriendelijke en toch zakelijk geregeld.

Het bestelde werd op tijd in goede conditie geleverd

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert