Goed product

Het hulpmiddel werd netjes op tijd geleverd

Behulpzaam.vriendelijk

Meneer had goed uitgelegd hoe hoe de rolstoel werkte op een geduldige vriendelijke manier.

Super geregeld en fijne service

Snel aan de lijn met goed advies.

Snelle en correcte afwikkeling

Op tijd bezorgd ,veel artikelen ,alleen de wc verhoger blijft niet vastzitten. Verder alles oke

Vriendelijk en goed geholpen.

Snelle levering

Door thuiszorgorganisatie gevraagd on hulpbed om te ruilen. Hebben aan neef uitleg gegeven qua bediening vd knoppen, ook vergrendelen.

Wat betreft Michelle Mordant en chauffeurs correct en klantvriendelijk

Wat betreft de rollator ben ik wat minder tevreden, na twee maal een rollator gekregen te hebben waarvan de sleepremmen rammelde en schroef door gedraaid was, kregen we voor de derde keer een rollator, zo goed als nieuw, waar we erg tevreden en blij over zijn. Zijn wel erg blij dat fysio met ons mee heeft gekeken en de sleepremmen aangepast heeft( want ze sleepte niet) Ons inziens zou het fijn zijn, als er bij de aflevering iemand bij was die hem op patiënt af kan stellen. Ik bedoel dit niet als kritiek hoor, maar om de vraag “wat jullie even teveel nog zouden kunnen verbeteren” te. beantwoorden.. Hartelijke groet, fam. Struijk

Top geregeld.

Jullie houden je aan de afspraak.

snel en duurzaam

bij calamiteit ondersteuning snel geregeld

vriendelijke en snelle, adequate dienstverlening

altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de lijn. snelle en correcte levering.

Bevestiging onduidelijk, levering prima.

de website geeft aan dat je een bevestiging bij bestelling krijgt, je krijgt echter een aankondiging van de levering dat is verwarrend en nodigt uit tot informeren van de klant of de bestelling wel is geplaatst

Alles snel en perfect geregeld

Alles snel en perfect geregeld

Goede service, alleen een uurtje later gekomen.

Geen weekend bezorging

Mogen wel duidelijker vermelden dat er in het weekend niet bezorgd wordt. Ik had elders besteld als dit duidelijker was.

Op tijd. Goede uitleg.

correct

levering op tijd product prima

Fijn geholpen

Ik kwam in de winkel voor het lenen van een rolstoel. En ik ben heel goed geholpen. Ze hebben meegedacht en uiteindelijk is er van alles bij mij thuis bezorgd. Spullen waar ik niet aan had gedacht. Ik lig nu nog in het ziekenhuis maar ik weet dat ik me thuis kan redden.

Heel fijn en lief contact

Alleen de bezorger was niet gekomen de volgende dag alles meteen geregeld

Vriendelijk geholpen

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Top service!

Hulpmiddelen werden netjes op tijd geleverd en vakkundig in elkaar gezet door een supervriendelijke medewerker. Top!

goed geregeld

goed en snel geregeld, rolstoel is prima.

Snel en correct

Meteen telefonisch contacct

goed gesprek telefoniste en uitleg wat ik wilde weten.

Slechte communicatie

Afspraak om 08:30/ 10:30 uur Om 11:30 gebeld waar ze bleven. Antwoord was een fout in het systeem. Systeem maakt geen foute, wel de persoon die het invoerde. Uiteindelijk om 13:15 de spullen geleverd.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert