Producten zijn gemakkelijk te bestellen. Klantenservice goed bereikbaar en denkt mee in "oplossen van problemen" Bezorgers zijn netjes en klanvriendelijk. Ook zij denken probleem oplossend mee. Gewoon een fijn bedrijf.
Wij zijn oprecht blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Uw positieve ervaring geeft ons de motivatie om door te gaan met het werk dat we doen. Wij waarderen uw feedback enorm.
Last minute request accepted and delivered on time. Return was simple and timely.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Het is fijn om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Wij streven ernaar om dit niveau van service consistent te leveren.
Ik heb voor de eerste keer gebruik gemaakt van Medicura. De uitleg en hulp aan de telefoon heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd de tijd voor mij genomen. Ook de breng- en haalservice naar en van het vakantiepark verliep goed.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze service. Het is ons streven om altijd de beste dienstverlening te bieden. Dank u wel voor uw beoordeling.
Oplossing rolstoel aanpassen voor been omhoog. Los been stuk toezenden.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe er met u is meegedacht. Wij streven er altijd naar om onze service zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de behoeften van u.
Eenvoudig te bestellen, duidelijke communicatie en goede service bij levering met in elkaar zetten
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Uw ervaring is belangrijk voor ons, wij blijven continu streven naar verbetering van onze diensten. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen helpen.
Wat ze hadden besteld heb ik gekregen Vanmorgen nog een rolstoel besteld komt een maandag. Dus helemaal goed
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat de bestelling naar wens is verlopen en dat alles op tijd aankomt. Uw tevredenheid is onze prioriteit!
Het is precies zo geregeld zoals ik zou willen en zoals afgesproken
Wij waarderen uw positieve feedback enorm en zijn blij te horen dat alles naar wens verlopen is. Het is altijd ons doel om de beste service te bieden. Dank u wel!
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Ik kreeg “een” poot wandelstok opgestuurd ipv van een “vierpoot” 2 totaal verschillende dingen, ook prijsverschil tussen deze 2. Helaas vertraagd hierdoor product ontvangen.
Wij betreuren het te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen dat dit zeer frustrerend kan zijn en waarderen uw geduld in deze situatie. We zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken en hopelijk tot een bevredigende oplossing te komen.
Alles werd meteen geregeld . Top!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Dat is waar wij het voor doen. Wij blijven ons inzetten om deze standaard hoog te houden.
Gemakkelijk bereikbaar en ze komen de gemaakte afspraken na. Goed materiaal.
Wij waarderen uw feedback enorm. Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkst en we zijn verheugd te horen dat u een positieve ervaring had. Het is altijd goed om te horen dat alles naar wens was. Dit motiveert ons om onze service voortdurend te verbeteren.
Mijn naam was alleen niet goed weergegeven. Deze heb ik dus aangepast en is te zien bij onderstaande persoonsgegevens. (niet A. Stefkens maar H. Steskens)
Wij waarderen uw feedback. Het is fijn om te horen dat uw ervaring naar verwachting goed was. Onze excuses voor de ongemakken met betrekking tot de weergave van uw naam. Wij streven naar continue verbetering van onze diensten.
Ik had een rolstoel gehuurd helaas stonk de eerste vreselijk naar nicotine maar toen ik belde kon ik hem gelijk omruilen voor een andere! Top service
Wij waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service. Het was ons een genoegen om u snel van dienst te kunnen zijn. Uw ervaring helpt ons om continu onze service te verbeteren.
je wordt meteen geholpen het is een heerlijk bed mijn man kwam thuis meteen ging hij liggen en was vertrokken. ook heeft hij veel baad bij het matras. heel erg tevreden
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent over de service en het comfort van ons bed en matras. Uw ervaring is voor ons erg waardevol. Dank voor het delen!
Makkelijk te bestellen en de volgende dag door een zeer vriendelijke meneer bezorgd. Ik vind het alleen jammer dat ik hier zelf naar op zoek moest, ik had geen idee dat dit allemaal mogelijk is. Het zou fijn zijn als je hier vanuit het ziekenhuis op gewezen wordt, maar daar kunnen jullie niets aan doen lijkt me
Wij waarderen uw positieve ervaring met onze service enorm. Uw feedback over de bekendheid van onze dienstverlening nemen wij ter harte. Wij streven ernaar om altijd te verbeteren waar mogelijk. Dank voor uw nuttige observatie en uw waardering.
Mensen aan de klantenservice waren erg vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat het in eerste instantie vrij lang duurde voordat mijn bestelling er door heen kwam en dat ik daarna opeens 3 verschillende leveringen met hetzelfde artikel gepland had. Qua efficiëntie dus nog wel wat verbeteringen mogelijk.
Het spijt ons dat u problemen heeft ondervonden met de leveringen. Het is belangrijk voor ons om te leren van uw ervaring om onze dienstverlening te verbeteren. Wij zullen binnen enkelen dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken. We hopen op uw begrip hiervoor.
De spullen ,die verplicht is ,is eigenlijk niet nodig.
Wij begrijpen dat u twijfels heeft over de noodzaak van bepaalde producten. Het is belangrijk voor ons om dit te horen, zodat we kunnen blijven verbeteren. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op om uw ervaring te bespreken.
Het eerste contact was direct al heel aangenaam en vriendelijk. De levering van het hulpmiddel was direct geregeld en binnen korte tijd geleverd.
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Dank voor het delen van uw ervaring, dit helpt ons om continue te verbeteren.
Snelle levering, vriendelijke, behulpzame bezorgers!
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze levering en de vriendelijkheid van ons bezorgpersoneel. Wij streven ernaar om deze hoge standaard te behouden. Dank voor uw positieve feedback!
Fijn telefonisch contact gehad. De levering wordt van te voren aangemeld. Fijn op tijd. Nette artikelen.
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelheid van onze levering en de netheid van onze artikelen. Uw positieve ervaring motiveert ons om ons werk voort te zetten. Dank u wel voor uw feedback!
Goede en duidelijke uitleg. En netjes bezorgt en opgebouwd. Door een vriendelijke bezorger. Fijn dat via de mail de tijd van bezorging wordt aan gegeven.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Het is fantastisch om te horen dat uw ervaring met onze bezorgservice zo goed is bevallen. Dank voor het delen van uw ervaring. Wij streven ernaar om deze standaard hoog te houden.
tussen de bestelling en het ontvangen van het product zit bijna 2 weken
We betreuren het te horen dat u te maken heeft gehad met een vertraging in de levering van uw product. We waarderen uw geduld en begrip in deze situatie. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen.
Goede oplossing voor het zelf druppelen van de ogen! Snel en netjes ingepakt geleverd
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en netheid van de levering. Uw ervaring is voor ons zeer waardevol. Dank daarvoor!
Goed en snel
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Mijn vraag via de chat werd vrijwel direct beantwoord En de volgende dag had ik de hulpstukken al in huis
Wij waarderen uw positieve review en zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelheid van onze service. Uw ervaring is belangrijk voor ons. We streven ernaar om altijd zo efficiënt mogelijk te zijn. Dank voor uw feedback!