Bestelling geplaatst en heel snel ontvangen

Bestelling was netjes verpakt.

Geweldige en vlotte service

Zoals hierboven. Geweldige en vlotte service

Fantastisch

Ik heb nooit iets nodig gehad van hulp middelen Maar ik ben erg tevreden met het bezorgen van een bed De zorg van de twee mannen die alles in elkaar hebben gezet zo netjes BEDANKT

Krukken én rolstoel

Na opname en behandeling in het Amphia Breda, kreeg onze zoon de volgende dag krukken mee. Omdat deze van Medicura waren ook daarom daar een benodigde rolstoel met beensteun besteld. Deze werd de volgende dag, zoals verzocht, bezorgd. Na een korte uitleg over de werking de bezorger hiervoor bedankt.

Snel en betrouwbaar

Alles, inclusief het plaatsen en de afwikkeling met verzekering

Very fast service

Had a very nice conversation and the service was very fast! thank you.

prima geregeld

Weten niet hoe mevr. dit vindt

Savant heeft dit geregeld en ontvangen, weten dus niet hoe dit is gegaan. Dit dient u dus te vragen aan Savant Zorg

Top service

Snel en eenvoudig geregeld

Grandioos geregeld

Hulpvaardig en vriendelijk

Direct ter plaatse geleverd en geholpen met het reisvaardig maken van de rollator.

Materialen in orde

Materialen waren in orde ook als het niet past wordt het meegenomen en voor andere gezorgd, netjes en snel genoeg

Superfijne service

Klantvriendelijk en super fijne swrvice. Heel prettig

Snelle levering

Snelle afhandeling. Alleen de vervoerder is wat aan de trage kant

Gewoon goed!

Gebeld, makkelijk geregeld. Binnen een dag bezorgd, welliswaar iets te laat, gebeld, kreeg gelijk een update van waar het bleef. Netjes afgeleverd! Gewoon goed, ik kon toch nergens naar toe. Thanks!

Fijn dat het geregeld en verzorgd wordt. Alleen niet prettig pas een dag van te voren te weten wanneer het bezorgd wordt.

Er was een rolstoel geleverd met vaste voetsteunen. Dit moest er verstelbare voetsteunen zijn. Na een telefoontje was dit meteen geregeld.

Levering was perfect

n.v.t.

Het was prima

Alles snel en goed verlopen

Snelle accurate hulp

Kon zo terecht en kreeg terplekke prima uitleg

Een perfecte keuze

Zeer accuraat en heel zorgvuldig geïnstalleerd en heel snel geleverd. Kan niet beter!!!!

Snel en makkelijk geregeld!

Bestelde artikelen werden snel geleverd. Bestellen is makkelijk evenals het retourneren. Fijn dat hier verschillende mogelijkheden voor zijn.

Wat je beloofd moet je doen

Veel te laat, voor 20.00 besteld de volgende binnen wordt er beloofd. Echt niet, twee dagen later!

Medicura is betrouw baar. Hier kan men mee bouwen de toekomst in.

Nvt

Prima en snel gehandeld

Goed snel en netjes gehandeld

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert