Gewoon uitstekend

goede service

Na telefonisch contact snelle en goede afwikkeling

Goede en snelle service

Zeer attent. Prettig contact. Goede en vriendelijke service. Bezorger vriendelijk en behulpzaam. Chapeau!

Goed bereikbaar, snelle en correcte levering van de spullen. Prima.

Communicatie kan beter

Ik kreeg een mail via de verloskundige om de kraampakket hulpmiddelen aan te vragen, dit heb ik gedaan. Nadat ik al mijn gegevens heb ingevuld kreeg ik geen bevestiging. Er staat ook nergens vermeld wanneer je het pakket krijgt en wat er precies in zit. Ook krijg je geen keuzes om producten toe te voegen of weg te laten. Na 2 dagen kreeg ik een bevestiging dat er een pakket onderweg was en dat was. Nu heb ik het pakket maar is er nergens vermeld hoe je het moet terug sturen als je het niet meer nodig hebt. Dus dat zal ik dan zelf moeten uitzoeken. Verder is het wel heel fijn dat je gewoon een korte vragenlijst invult en je een doos opgestuurd krijgt.

Mooi op tijd geleverd. Handig dat je weet hoe laat ze komen.

Geweldige en snelle service

Zelfstandig geplaatst door vriendelijke bezorger. Goede instructie.

Afspraak snel gemaakt en uitstekend afgehandeld (kom je helaas niet vaak tegen)!

Kundige, professionele en snelle afwikkeling

zeer aanbevelingswaardig.

Slechte service

Krukdoppen na 2 dagen kapot. Geen goede informatie over geschiktheid. Bij telefonische melding. Jammer maar helaas kunnen wij niets voor u doen.

Perfect georganiseerd

Perfect georganiseerd

Slechte ervaring met Medicura

Na de bestelling geen bevestiging ook niet na een telefonisch gesprek. Er werd een hele verkeerde bestelling afgeleverd .

Goede kwaliteit spullen en thuis afgeleverd volgens afspraak

Licht voor de pols en goeie ligging hand

Perfect zeer tevreden

Online aangevraagd en volgende dag geleverd. Prima service

Marleen is een super vertegenwoordig van Medicura en een vrouw met het hart op de goede plek

Snelle levering en vriendelijk

Vriendelijk en accuraat.

Snelle service

Vriendelijk behulpzaam en snel. Alleen jammer dat ze geen punt in Enschede hebben. Dan kan je zelf ophalen en terugbrengen.

tot nu toe alles oke

tot nu toe alles naar wens verlopen

Prima geregeld

Alles wordt prima geleverd (en weer opgehaald)

een prettige manier van winkelen

alles goed

Geweldige service

Ze weten precies wat je nodig hebt. Klantvriendelijk en een geweldige service

Uitstekende service

Toppie