Zeer makkelijk te bestellen en zeer goede service

Alles prima geregeld

Goed geholpen in de medicura winkel, bezorg tijd op tijd gekregen en bezorger was op tijd. Schoon en goed materiaal.

prima zo

Snel en vakkundig

Hulpmiddelen vakkundig geplaatst en uitleg gegeven.

Zeer goede service en kwaliteit

prima ervaren

snelle service en levering vriendelijke bezorger

Na telf contactprima geholpen

Vlugge levering van het aangeschafte product.

Snel bezorgd, hele vriendelijke uitleg

De medewerker was heel vriendelijk, bracht de rolstoel in huis en heeft gebruik voorgedaan en uitgelegd.

bestelling klopt niet

bestelling ontvangen maar toen der tijd gebeld dat ik 12verhogers nodig heb krijg ik er 8 binnen dus nu contact opnemen voor meerderen.

Ik had online besteld.. volgende dag kwam gelijk netjes mijn rolstoel aan super fijn

Fantastisch

Zeer adequaat en vriendelijk geholpen,alle keren.

Makkelijk te bestellen, super snelle levering.

Ik moest een grote buikoperatie ondergaan. Via de site kon ik gemakkelijk de hulpmiddelen bestellen die ik nodig had en op de door mij opgegeven datum laten bezorgen. Ook het hoog/laagbed werd netjes op de gewenste plek geïnstalleerd. Ook toen mijn operatie 24 uur van te voren werd afgezegd werd er niet moeilijk gedaan en kon ik gewoon de nieuwe datum doorgeven. Dikke 5 sterren!!

Slechte communicatie naar klant

Niet duidelijk

Super netjes en snel geregeld .

Geweldig dat er zoiets is

Heel goed, behulpzaam en vriendelijk. De bezorging verliep niet vlekkeloos, maar het kwam uiteindelijk toch goed.

Netjes geregeld

Netjes bezorgd, er was n klein manco , maar dat was na n belletje netjes opgelost. Bedankt daarvoor.

Komen afspraken na

Prettig en correct geholpen aan telefoon en precies geleverd zoals afgesproken

gewoon goed

Gewoon heel vriendelijk en snelle afhandeling

Top top top

Snel en eenvoudig geregeld

Super service, nette chauffeur die alles goed heeft uitgelegd

Gewoon goed geholpen

Goede service en vriendelijk

Goed en snel

Beenbreuk pakket is volledig en van goede kwaliteit. Plus snelle levering.

Ik ben goed ingericht en de monteur was top

Ik vond alleen dat er niet duidelijk vermeld was dat je zelf moest bellen om het ding op te laten halen, als ik dat niet zelf had gedaan was het contract automatisch verlengd. Er zat maar 1 sleuteltje bij, dat vond ik ook minder. Stel dat je het verliest dan kun je geen kant meer op.

zeer tevreden

alles keurig op tijd geleverd en weer opgehaald

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert