De eerste keer dat ik gebruik maak van de diensten van Medicura, en dat is geweldig. Goede uitleg van de rolstoel, meedenken welke je nodig hebt, en vriendelijk geholpen. Supersnelle levering en ook keurig bezorgd. Kwalitatief goed product en ziet er verzorgd uit. Ouderwets goed, kom je niet vaak meer tegen.
Wat fijn om te horen dat uw ervaring positief is! Wij streven ernaar om goede service en producten te bieden. Het doet ons goed te lezen dat u tevreden bent over de uitleg en de levering. Uw feedback waarderen wij zeer.
Had het iptijd aan gevraagd wist aleen niet of is niet duidelijk aangegeven dat het 5 weeken voor de bevalling komt dus als je het al vroeg regelt geen zorgen het komt aleen 5 weeken voor de bevallings datum
Het is fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft. We begrijpen dat het belangrijk is om duidelijkheid te hebben over de levertijden. Uw feedback helpt ons om onze communicatie te verbeteren.
Het hulpmiddel werd de volgende dag al bezorgd super snel en door de vriendelijke chauffeur op zijn plaats gezet
Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om onze service zo goed mogelijk te maken en waarderen uw positieve ervaring.
Alleen jammer dat je wacht van 10 tot 14u (daarom niet naar het eetpunt kunnen)en ze dan om 15u komen
Dank voor uw feedback. Het is goed om te horen dat u de service als snel ervaart. We begrijpen dat de wachttijd vervelend kan zijn en waarderen uw opmerkingen hierover. Wij blijven ons inzetten om de ervaring van onze gebruikers te verbeteren.
Snel en heel goed geleverd Weer snel opgehaald nadat het niet meer nodig was.
Fijn om te horen dat de levering snel en goed is verlopen. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat alles naar wens is gegaan.
Hij was optijd . vriendelijke man . heelemaal goed
Wij zijn blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad en dat alles op tijd is geleverd. Uw feedback is waardevol voor ons. Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Blijkbaar had de organisatie waar ik het bed vandaan had geen geschikte rolstoel maar deze wel maar niet met een been hooghouden dat bestaat niet in deze type rolstoel wat blijkt hun rolstoel en de beenlade van de andere partij zijn een perfecte match maar dat mag verzekeringtechnisch niet gezien er alleen gedacht wordt aan geld en niet aan de persoon in kwestie die juist deze combinatie van zorgmiddelen goed kan gebruiken of hard nodig is. Dit is waar ze letterlijk nog niet een ster voor waardig zijn de chauffeur is top die wou graag mee werken daar ligt het niet aan maar wel hogerop in management waar ze alleen maar denken aan geld!
Wij begrijpen dat uw ervaring niet naar wens is geweest en waarderen het dat u dit met ons deelt. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze situatie verder te bespreken.
Geen gedoe. Bestellen is super makkelijk en levering binnen 2 dagen. Super blij
Fijn om te horen dat de bestelling eenvoudig was en de levering snel ging. Wij streven ernaar om een prettige ervaring te bieden. Uw positieve feedback is waardevol voor ons.
Mijn kussen was goed verpakt het is goed aangekomen Het is een heel fijn kussen van traagschuim het is lekker stevig. Nu twee nachten op geslapen en ik ben er blij mee. Hiervoor had ik een kussen van tempur dat vind ik te zacht daar zak je in weg.
Fijn om te horen dat het kussen goed is aangekomen en dat u er blij mee bent. We streven ernaar om een goede ervaring te bieden en waarderen uw feedback over de stevigheid van het traagschuim.
Áltijd correct en goéd personeel dat zéér deskundig is. De klant is ook écht een koning en er nóóit iets teveel gevraagd, altijd met een lach.
Wat fijn om te lezen dat u zo'n positieve ervaring heeft met onze service en deskundigheid. Wij waarderen het dat u de aandacht voor detail en klantgerichtheid opmerkt. Uw feedback is belangrijk voor ons.
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Vrijdag een rolstoel met duwondersteuning besteld, maandag geleverd… KAPOT! Gebeld: ze zouden donderdag komen, afspraak afgezegd. Dan vrijdag – dus alles afgezegd – komen ze te laat én met een kapotte accu! Opnieuw gebeld, horen we dat ze vrijdag nieuwe voorraad zouden krijgen. Maar leveren? Misschien maandag, misschien dinsdag… Niemand weet het. Op zaterdag rijden ze normaal, maar extra moeite doen zodat iemand eindelijk naar buiten kan? Vergeet het maar! Een leidinggevende spreken? Bestaat niet. Conclusie: defecte artikelen, geen oplossingen, totaal niet meedenkend. Raad dit bedrijf absoluut NIET aan!
dit is de eerste keer dat ik bij u iets bestel, dus nog geen ervaring.
Wij zijn blij te horen dat de levering snel was. We hopen dat uw ervaring met ons in de toekomst positief blijft. Bedankt voor uw feedback.
Uitstekend vriendelijk correct
Bedankt voor uw review.
Dank voor het schrijven van een review.
Makkelijk besteld snel en vriendelijk bezorgd
Fijn om te horen dat de bestelling makkelijk ging en de bezorging vriendelijk was. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden. Bedankt voor uw feedback.
Snelle levering,met duidelijk tijd afspraak
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Snelle service en fijn uitgelegd hoe het product werkt.
Fijn om te horen dat de service snel was en de uitleg duidelijk. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Ik heb makkelijk en snel mijn bestelling kunnen plaatsen. De hulpmiddelen zijn ook snel geleverd na de bestelling.
Fijn om te horen dat de service en levering aan uw verwachtingen voldoen. Wij streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken. Uw feedback is waardevol voor ons.
Fijn
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Ik zou Medicura met 5 sterren beoordelen. Omdat ik héél blij ben met met de ontvangen hulpmiddelen. Zonder deze zou mijn moeder niet thuis verder kunnen revalideren. Toch een 7 omdat 1) de eerste levering mis ging (niet goed in het systeem gezet) 2) bij de 2e levering de rolstoel er niet bij zat. Gelukkig had de chauffeur nog een stoel over van een vorige klant die wij konden gebruiken (5 sterren voor deze chauffeur)
Dank u voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat de hulpmiddelen waardevol zijn voor de revalidatie van uw moeder. We begrijpen dat er enkele uitdagingen waren bij de leveringen en waarderen uw feedback hierover.
Alles op tijd geleverd . Vriendelijke en behulpzame medewerker . Tot nu toe totaal tevreden .
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering en service. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.
Snelle levering em goede communicatie.
Bedankt voor uw review.
In de winkel goed geholpen met het bestellen van de nodige artikelen voor mijn vader en een hele nette en aardige bezorger heeft alles geleverd en in elkaar gezet. Eén tip: bij het bestellen van de artikelen aan de klanten vermelden dat je ook door de bezorger gebeld kunt worden: een half uur vóór hij aankomt. Dan had ik die middag niet de golle 2 uur hoeven te wachten op het bezorgadres.
Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel en tevreden bent met de bezorgservice. We waarderen uw tip over de communicatie van de bezorgtijd en nemen dit ter harte. Uw ervaring helpt ons om onze service verder te verbeteren.
Snel en correct geleverd en geplaatst
Fijn om te lezen dat de levering en plaatsing naar wens zijn verlopen. Wij streven er altijd naar om onze service zo goed mogelijk te maken. Dank voor uw feedback.