Veel te late/geen levering

Besteldvia website, maar na 10 dagen nog steeds geen levering. Zelfs gern mail dat bestelde produkt evt later is.

snel geleverd en geplaatst

na bestellikng is alles vlot verlopem

GEWELDIG!!

Vorige week in de winkel voor een rollator en geholpen door Karin. In alle rust en met kennis van zaken heeft ze mij door het oerwoud van rollators geleid. Niet uit om de duurste te verkopen, maar uitgaan van wat voor de beste zou zijn. Uiteindelijk een Saljol gekocht met het meest schattige mandje er bij. Nog duur maar precies wat ik zocht. Vandaag konden we hem ophalen en werd ik geholpen door team Marjolijn, net zo klantvriendelijk als Karin. Dus mocht je er nu een nodig hebben, bij Medicura moet je zijn, temeer omdat het nu mobiliteitsweken zijn en je 10% korting krijgt.

Zeer snel geregeld

Jammer, de chauffeur/bezorger van Medicura, wist niet dat de traagschuim matras naar boven moest. Maar verder liep alles op rolletjes. Compliment.

Snel en netjes afgeleverd en makkelijk te bestellen

is zeer goed

ben goed geholpen voor wat ik nodig had

Snel en makkelijk

Online snel geregeld. De bezorger was vriendelijk en bezorgde op de afgesproken tijd. Spullen werden netjes binnengezet zodat ik niet hoefde te tillen.

Zeer goede ervaring

Goede service en vriendelijke mensen

Super levering en service

Duidelijke taal Vlugge levering Communicatie ook top

Snel en vriendelijk

Dat wat je nodig hebt snel geleverd, dat maakt mij tevreden

Goede evaring, snelle levering

Korte wachttijd, nette apparatuur, vriendelijke mensen.

Ontdekkingsreis

Bestelling is geplaatst en snel geleverd hiervoor toch de 3 sterren. Jammer dat het TC met de klantenservice onvoldoende scoort voor mij door de zeer lange wachttijd, waardoor naar 25 min in de wachtrij te hebben gestaan het contact wordt verbroken! Hierna teruggebeld waarna WEER na RUIM 20 min in de wachtrij te hebben gestaan, mijn vraag nogal " kortaf werd beantwoord". Het is eigenlijk geen klantenservice maar zelfservice. Jammer!

Snelle levering, deskundige bezorgers.

Goed materiaal.

In de winkel goed geholpen door personeel. Samen uitgezocht wat ik nodig had voor na mijn heupoperatie. Het materiaal kwam zoals afgesproken. Het was erg schoon en mooi.

Fantastisch

Het verzoek om een bed papegaai kon niet. Meteen een alternatieve suggestie Geleverd volgens mijn verzoek

Alles volgens gemaakte afspraken

Uitstekende service.

Levert binnen 24uur

Snel & netjes geleverd.

Kraampakket aan de redelijk late kant besteld, bestelling was er erg snel. Alle benodigdheden werden meegeleverd, ook voor het terugsturen. Fijne ervaring!

Volgens afspraak met extra service

Gewoon geleverd wat gevraagd was, tevens extra service, was een rolstoel met been steun vergeten. Werd dezelfde dag nog gebracht.

Perfect geregeld

Alles volgens afspraak.

zeer behulpzaam en vriendelijk

ik heb diverse keren contact gehad omdat ik hulp nodig had. ik werd goed voorgelicht en kreeg zelfs nog advies. Dit geeft een rustig gevoel en het gevraagde artikel werd zeer snel bezorg.

fijne bestelling en bezorging, matras ruikt naar rook

Ik ben over het algemeen tevreden met hoe je bij Medicura heel makkelijk iets kunt bestellen en de levering. Het is echter dat het matras naar sigarettenrook ruikt en in een huis waar niet gerookt wordt, ga je dat heel erg ruiken. Ook na een week zit de geur nog steeds in het matras. Wellicht dat er bij het bestelproces aangegeven kan worden of mensen roken of huisdieren hebben maar misschien wordt het dan een te grote logistieke puzzel.

Goed aangekomen

Op tijd aangekomen netjes verpakt

Snel en correct

Snelle levering. Fijne service. Netjes werken en duidelijk