Super vriendelijke chauffeur

De spullen die ik nodig had werden keurig op tijd bezorgd, chauffeur heel vriendelijk en behulpzaam

Hele slechte communicatie.

De hulpmiddelen zouden tussen kwart over 10 en kwart over 12 geleverd worden. Na de afgesproken tijd opnieuw contact gehad te hebben, waren eerst de gegevens kwijt, maar de medewerker zag toen ineens dat het wel klopte. De bezorger kwam uiteindelijk om kwart over drie. Hij dacht dat hij vrij was. Had niet goed op zijn planning gekeken. De bezorger kwam niet verzorgd binnen. Zat onder de hondenharen en rook veel naar zweet en dieren.Dit is toch niet hygiënisch om zo medische spullen te komen leveren.

GOED

Mijn ergotherapeut heeft alles geregeld

Snelle levering

Snelle levering en ze denken met je mee wat he nidig hebt super fijn. Ook de bezirger was heel relaxt en behulpzaam.

Prima op tijd ,aardige man ,hij legde uit hoe het werkt

Komt zijn verplichtingen goed na

Afgesproken tijden klopt en gezellige bezorgers

Uitstekende service

Uitstekende uitleenservice met ruime voorraad.

Snel en makkelijk

Last minute super snel een bed kunnen regelen. Netjes geleverd en door een vriendelijke jongeman in elkaar gezet en uitgelegd hoe het bed verstelbaar is

perfect

Degelijk en mooi materiaal. Een snelle en goede levering en een vriendelijke bezorger die alles perfect deed uitleggen.

heel goed

Klantvriendelijk en snel

Ontzettend vriendelijke, meedenkende en behulpzame mensen. Ook nog eens snel geregeld allemaal. Absoluut 5 sterren!

Ik ben blij met de service.

Zeer goede service en meedenkend.

Werd meteen zeer goed geholpen.

Nette snelle levering

We hadden een rolstoel geleend die snel bezorgd werd en ook netjes snel weer opgehaald

Alles netjes en op tijd geleverd

Zie hier boven

Snelle service zonder gedoe

Snel geholpen

Ik ben geholpen door dit product

heel goed

Alles prima geregeld

Tevreden!

Ik heb al 3 Defla rugkussens versleten dus ik ben blij hiermee, ook mooi geprijsd en in een megagrote doos ontvangen (voor een relatief kleine bestelling wat ook in een plastic zak kon) die gedeeltelijk open was, plakband zat er half op. Het paste niet eens in de auto. Ik was niet tevreden met de bezorging-GSL. Ik bleef thuis en ze kwamen niet-was niet thuisbericht, dat ging elke dag zo en uiteindelijk gekozen voor pakketkluisje en toen kreeg ik gisteren bericht dat ik het kon afhalen. Veel slechte GSL ervaringen.

Gebeld voor spullen te lenen en zoals afgesproken 2 dgn later geleverd..echt een top bedrijf

onvoldoende service

1e. Sturen een rolstoel die niet door de deuren kan, te breed. Moest omgewisseld worden. 2e. Bestel een douchehoes maar wordt niet afgestuurd. Order stond 14 dagen later nog gewoon open. Na telefoontje pas afgestuurd. 3e. Kon geen bed lenen terwijl ik geen trap op kon. Bij ander bedrijf was dit wel mogelijk.

Gewoon goed zoals het hoort!

Volgens afspraak de juiste bestellingen op afgesproken tijd geleverd.

Fijn product

Bed gehuurd voor na mijn operatie. Heel fijn, had niet zonder gekund

Betere service kan niet

Top geregeld!

Goede ervaringen en snel binnen

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert