Betere service kan niet

Top geregeld!

Goede ervaringen en snel binnen

Geweldige Service!!!

Ik heb via de outlet een gebruikte scootmobiel gekocht. Was een wel een oudje, maar als extra mobiliteit ivm archillespees scheuring, een mooie tijdelijke overbrugging. Ondanks alle goede zorgen ging er iets mis met het laden van de accu's, dit is binnen no-time zeer goed opgelost. Daarom kan ik alleen maar positief zijn over de afhandeling, maar vooral de persoonlijke benadering. Dus 5 sterren, top, top, top!!!!

Heel goed

Super goeie service

Super fijn, dat de rolstoel gebracht en gehaald wordt

Goed geholpen

Goed geholpen en ze denken mee in behoefte van welk hulpmiddel

Uitstekende service

We hebben een rolstoel geleend en deze werd de volgende dag keuring voor de deur afgeleverd met instructies erbij. Zeer tevreden!

Mijn hulpmiddel is vlot en discreet bezorgd.

Mijn ervaring is dus prettig. Bedankt

kealiteit en snel service

Snel en betrouwbaar kwaliteit en service perfect

Niet exact

Niet mogelijk exact te splitsen

Top service, supervriendelijke chauffeur!!!!

Zorgartikel besteld om te lenen, werd keurig op tijd en al in elkaar gezet geleverd. Mag contacten als het weer retour gaat, dan komen ze het weer ophalen. Goed geregeld zo.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering Moet het nog testen want ik ben helaas nog niet thuis

Altijd correct en op tijd

Behulpzaam

Geweldige service! Het bed werd ook in elkaar gezet op de juiste plaats. Ik kreeg ook goede uitleg over hoe het allemaal werkt.

Het is niet fijn om hulpmiddelen nodig te hebben maar als dat wel het geval is dan is Medicare een terechte aanrader.

Goede producten en uitstekende service

Het pakket kwam mooi op tijd en netjes binnen. Aangezien ik ineens twee pakketten ontving, contact gehad met de klantenservice. Alles werd opgepakt en er werd geregeld dat het andere pakket werd opgehaald. Superfijn! Het werd bij een locatie afgeleverd. De informatieverstrekking was duidelijk en op tijd.

Snel, netjes en adequaat

Prima service!

Great experience

No hassles, no complaints.

Goede snelle service

Duidelijke website, makkelijk bereikbaar.

Tevreden

Erg goed geregeld allemaal! Bedankt

Redelijk tevreden

Goed geholpen maar gehuurde scootmobiel was een oud barrel met slechte accu

Helemaal geweldig

Horloge gekocht voor mijn slechtziende moeder. Top product. Geen op- noch aanmerkingen erover. Werkt goed en is praktisch in gebruik.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert