Snelle service

Binnen 24 uur alle gevraagde producten netjes in huis. Met uitleg

Zeer vriendelijk en correct personeel

Prima geholpen

Super fijn!

Ideaal om hulpmiddelen te lenen. Snel een afspraak kunnen maken voor levering én ophalen. Alles via de site geregeld , heel fijn als je hulp snel nodig hebt.

Heel duidelijk en erg snel

Heel eenvoudig bestel procedure

Geleverde item is goed, bezorging niet volgens afspraak

Jammer dat de levering niet was zoals afgesproken. Ik heb er niet om gevraagd. Het was een keuze mogelijkheid waar ze het item zouden leveren. Ik bestelde voor mijn ouders van 80+. Dus vond het handig dat er bij stond 1e verdieping via trap. Helaas dacht de bezorger er anders over. Zette de toiletstoel over de drempel en ging.

Tijdig en netjes afgeleverd

Spullen zijn tijdig en netjes afgeleverd.

Goed aflevery

Prima service en vriendelijke medewerker.

Vriendelijke, behulpzame medewerker.

Snelle leverantie, goede kwaliteit

Zeer snelle leverantie, meteen geregeld

Fantastisch

Wist niet dat dit mogelijk was. Binnen een goeie week geregeld.

Geweldig.

Duidelijke en goede voorwaarden

Goed geleverd, duidelijke instructies en makkelijk geregeld via de zorgverzekering

Heel tevreden over de service en producten

Door een ernstige knieblessure heb ik bij Medicure een rolstoel en een douchekruk gehuurd. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend goed geholpen. De communicatie was duidelijk en snel, en de levering verliep soepel en netjes volgens afspraak. De hulpmiddelen waren van goede kwaliteit en hebben me echt geholpen in een lastige periode. Wat ik vooral prettig vond, is dat er echt werd meegedacht en dat alles zonder gedoe geregeld werd. Ik zou Medicure dan ook zeker aanraden aan iedereen die tijdelijk hulpmiddelen nodig heeft.

zeer goed product

Mijn vrouw is er zeer tevreden over

1 foutje, de gehuurde gipssteun niet gekregen

Bed werd snel in elkaar gezet. Keurig opgeruimd en een aardige en behulpzame man.

Heel goed

Heel vriendelijke chauffeur en behulp zaam

Rolstoel huren

Hele fijne mensen aan de telefoon om een rolstoel te huren. Kon fijn geregeld worden. We dachten dat het geen inklapbare was maar na uitleg was het dat gelukkig wel. Dus ben blij met hun

Jullie deden voor 100% aan mijn verwachtingen..telefoneren duurde helaas te vaak te lang!

Keurig netjes

Alles wordt keurig afgeleverd op zijn plaats gezet door nette en vriendelijke mensen

Goede dienstverlening

Fijne vrolijke medewerkster waar niets te veel voor is.

Super snel bezorgd

Prima service!

Niets aan toe te voegen, gewoon goed.

Heel vriendelijk en behulpzaam

Zowel het contact met de klantenservice als de bezorger was heel positief en prettig.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert