Laden reviews...
2.846 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Oke, accuraat.
Mevr. AMWA Muller
NYMEGEN
Dank voor het schrijven van een review.
Wat ik zocht hadden jullie.
Dhr. F van der Molen
Hoogeveen
Dank voor het schrijven van een review.
Jullie zij snel
J Luis-Lopes
Rotterdam
Bedankt voor uw review.
En dat is me goed bevallen alles wat ik besteld was keurig aangekomen
Mevr. MHGF Heuts
Beek
Fijn om te horen dat uw eerste ervaring met ons positief is. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en zijn blij dat alles naar wens is aangekomen.
Fijne medewerkers die je bij raad en daad bijstaan en je vlot, correct en super vriendelijk helpen. Top!
Mevr. J.T.M. WILBERS-VAN DER ZANDEN
Helmond
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de dienstverlening. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw positieve ervaring te delen. Uw feedback is belangrijk voor ons.
De douchestoel werd prachtig op tijd bezorgd en is fijn in gebruik.
Mevr. I.E. van der Ploeg
Leeuwarden
Fijn om te horen dat de douchestoel op tijd is bezorgd en goed bevalt. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat u tevreden bent met uw ervaring.
Tevreden
J Buijsen
Venray
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Levering was op tijd. Ledikant is hier en daar wel beschadigt. Is ook een oud model.
Mevr. A Vullings
Liempde
Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat de levering op tijd is aangekomen. Het spijt ons te horen dat er beschadigingen aan het ledikant zijn. Uw opmerkingen zijn belangrijk voor ons om verder te verbeteren.
Klantvriendelijk àlles regelen op 1 adres
Dhr. H de Ruiter
Zeewolde
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de klantgerichtheid en het gemak van onze service. Wij streven ernaar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Heel erg bedankt voor het huren en snel leveren en ook weer ophalen van de kinder rolstoel. Vooral in deze tijd was het zo fijn dat we het zo na snel konden huren en ook de link tracke en trace was heel erg nauwkeurig. Echt hartelijk bedankt! Jullie zijn een enorm steun geweest voor ons.
Dhr. JR Dharampal
Rijswijk
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de huur en snelle service van de kinderrolstoel. Het doet ons goed te horen dat de track en trace functie ook waardevol voor u was. Wij wensen u veel sterkte in deze periode.
Alles wordt op tijd geleverd De man die alles leverde was beleefd en heel netjes en vriendelijk
Beveelt niet aan
Mien
sint-Michielsgestel
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat de levering naar wens is verlopen. Het is goed om te weten dat u tevreden bent met onze service.
Ik kreeg mijn aangevraagde producten snel en zoals beschreven. Enorm fijn om in een tijd waar ik minder mobiel ben tijdelijk hulpmiddelen (gratis) kan lenen!
Jennifer
Nijmegen
Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens was. We streven ernaar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, vooral in deze periode. Uw feedback is waardevol voor ons.
Onbekend bedrijf, nooit wat bij besteld
Beveelt niet aan
VIctor
Amsterdam
Wij begrijpen dat u twijfels heeft over Medicura. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw ervaring te bespreken.
Het product snel en in goede staat ontvangen
P van der Hoek
Leiden
Fijn om te horen dat de bezorging snel en in goede staat was. Wij streven ernaar om onze service zo efficiënt mogelijk aan te bieden. Dank voor het delen van uw ervaring.
Bestelling naar wens en snel, correct geleverd
Dhr. P van den Hoven
Macharen
Fijn om te horen dat de bestelling snel en correct geleverd is. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw feedback.
Makkelijk en stevig in gebruik
S Autar
Den Haag
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Materiaal van uitstekende kwaliteit, gebruiksvriendelijke website en het allerbelangrijkste: klantvriendelijke medewerkers. Van aan de telefoon, in de winkel tot aan de bezorger!
M. Beverloo
Schijndel
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de gebruiksvriendelijkheid van onze website. We streven er altijd naar om een goede service te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
Chauffeur heeft alles netjes neer gezet en uitgelegd
Dhr. JWHM Lingers
Helmond
Fijn om te horen dat de levering en uitleg naar wens waren. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Uw ervaring is voor ons waardevol.
Bed moest voor de afgesproken datum geleverd worden. Is de volgende dag direct afgeleverd. Prima services en klantvriendelijk.
Dhr. A Bouyaziden
Utrecht
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de snelle levering. Wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en waarderen uw feedback.
Zou zo weer bestellen!
Mevr. M Spoelstra
Aldwald
al mijn contacten tot dusver verlopen heel soepel. Precies zoals je dat als klant mag verwachten. Meer valt er niet over te zeggen.
Mevr. TM Dam
Sittard
Het is fijn om te horen dat uw ervaringen soepel verlopen. Wij streven ernaar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en waarderen uw feedback. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.
Snelle service, Goed op tijd Goede voorlichting. Meedenkend
Dhr. G Dekker
Mierlo
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle service en de goede voorlichting. Het is fijn om te weten dat onze inzet gewaardeerd wordt. Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen.
Levering conform afspraak en tussendoor werd stand van zaken doorgegeven
Dhr. J.J.M. Bogers
Geldrop
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met de levering en communicatie. Wij streven ernaar om onze service zo goed mogelijk te maken. Uw feedback is waardevol voor ons.
Zoals afgesproken,bezorgd wat ik nodig had aan het einde van kraamtijd
Mevr. JA Bierma
Houtigehage
Fijn om te horen dat alles volgens verwachting is verlopen en u de benodigde producten heeft ontvangen. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat we aan uw wensen hebben kunnen voldoen.
Dhr. L Berk
Rotterdam
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert