Laden reviews...
2.875 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Besteld en op afgesproken tijd geleverd. Hoe mooi is dit
26 August 2026
Dhr. E.L.E. Van Troost
Sluis
Fijn om te horen dat de service naar wens is en de levering op tijd heeft plaatsgevonden. Wij streven er altijd naar om een goede ervaring te bieden. Bedankt voor uw feedback.
Geen opmerkingen
Mevr. L Weiland
Steenwijk
Dank u voor het delen van uw review.
Het reserveren, leveren en ophalen van een hoog-laag bed ging soepel en volgens afspraak. Heel fijn!
Mevr. PAE Van Gruijthuijsen
Pss
Fijn om te horen dat alles soepel verlopen is met het reserveren, leveren en ophalen van het hoog-laag bed. Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij dat u tevreden bent.
Tijdens eerdere zwangerschap al gebruik gemaakt van het pakket van Medireva, toen ook erg blij mee. Snelle levering, prima producten en retouren gaat erg gemakkelijk.
Mevr. L de Bode-van der Meer
Krimpen aan den IJssel
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de gebruiksvriendelijkheid van onze producten. We waarderen uw positieve ervaring met Medicura en hopen dat u ook in de toekomst met ons verdergaat.
Snel geregeld
Mevr. FAC van Asperen
Veghel
Snel en goed
S rixtel
Eindhoven
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
rolstoel in twee werkdagen geleverd, nu kan ik er weer op uit met mijn moeder, blij mee !
Mevr. CM Loos
Halsteren
Fijn om te horen dat de levering zo snel is gegaan. We zijn blij dat u weer op pad kunt met uw moeder. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Eenduidige bestelling en omschrijving geplaatst. Ik krijg een incorrecte en incomplete bestelling binnen. De foutief geleverde producten kunnen niet retour gestuurd worden en moeten bij ons worden opgeslagen. Gelukkig waren de ontbrekende producten binnen een week geleverd.
Beveelt niet aan
Mevr. KFA Dassen
Geleen
Wij begrijpen dat een incorrecte en incomplete bestelling voor ongemak heeft gezorgd. Medicura neemt binnen enkele dagen contact met u op om uw ervaring te bespreken.
douche stoel ontvangen zeer stabiele en sterke aflevering zeer correct
T en Laura Penders
Maastricht
Fijn om te horen dat de douche stoel aan uw verwachtingen voldoet. Wij streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren en zijn blij dat u tevreden bent met de stabiliteit en aflevering. Uw ervaring is belangrijk voor ons.
Hele fijne ervaring gehad en een snelle levering!
Mevr. V Amankwah
Weert
Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad met de snelle levering. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons.
Alles wat ik tot nu toe heb gekocht en geleend is prima.
Dhr. WJM van der Laak
Lee
Fijn om te horen dat uw ervaringen met onze producten positief zijn. Wij streven er altijd naar om u van goede service te voorzien. Uw feedback is waardevol voor ons.
Toen mijn pakket naar een afhaalpunt was gebracht werd er een nieuw pakket verstuurd zonder enig probleem. De man aan de telefoon zorgde er echt helemaal voor dat ik mijn spullen snel kreeg. Hij was echt betrokken
Mevr. ED Kennedij
Heerlen
Fijn om te horen dat alles naar wens is geregeld en dat u snel uw spullen heeft ontvangen. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en het is prettig om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Bedankt voor het delen van uw feedback.
Vriendelijk prsoneel
Dhr. B. GROENEVELT
Boekel
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Snelle levering. Er was iets niet in orde met de rolstoel maar die werd snel weer omgewisseld. Prima service.
Mevr. EJL Eewold
Hoogezand
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de service. Wij streven ernaar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen en waarderen uw feedback.
Jammer dat jullie geen kleinere verpakkingen hebben.
Mevr. HJM Kuijpers
Elshout
Fijn om te horen dat de rietjes naar wens zijn. We begrijpen dat kleinere verpakkingen voor sommige gebruikers een aanvulling kunnen zijn. Uw feedback is waardevol en helpt ons om te blijven verbeteren.
Netjes en vriendelijk afgehandeld.
Mevr. PFM Krijgsman - Fein
Arnhem
Dank u voor het delen van uw review.
op het plaatje zag het er veel beter uit dan in echt.
Beveelt niet aan
Dhr. N Van der Schilt
Hoek van Holland
Wij begrijpen dat de verwachtingen niet zijn waargemaakt en waarderen uw feedback. Het is belangrijk voor ons om te horen hoe onze producten worden ervaren. We nemen dit mee in onze verdere ontwikkeling.
Stipt op tijd
Mevr. A Paulus
Milheeze
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
de service was uitstekend, er waren geen problemen.
Mevr. T Schouten
papendrecht
Dank u voor uw positieve beoordeling. Het is fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze service. Wij blijven ons inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen.
Keurig op tijd en compleet
Mevr. WR Oosting
Hoogezand
Bedankt voor uw feedback.
Zeer snel nette mensen. Fijn om zo geholpen te worden
Dhr. L Verberne
Liessel
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en de service. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden. Bedankt voor het delen van uw positieve feedback.
De klantenservice medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Levering is heel vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden
Dhr. RR Soesman
Zoetermeer
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service en levering. Wij streven ernaar om behulpzaam en snel te zijn in onze ondersteuning. Uw feedback is waardevol voor ons.
Mijn ervaring is heel goed zodra je iets heb word het vervangen en vriendelijk aan de telefoon ze staan je goed te woord
Mevr. HJ Teekens
Boskoop
Fijn om te horen dat uw ervaring positief is en dat u tevreden bent over de service. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw feedback waardeert u enorm.
ik hou niet van verplichte velden
M Van Meer Beukelman
Leesrum
Wij begrijpen dat verplichte velden soms als hinderlijk kunnen worden ervaren. Uw feedback is waardevol en helpt ons om de gebruikservaring te verbeteren. Dank u voor het delen van uw mening.
Ik zou eigenlijk 3 weken later pas mijn bestelling krijgen. Na een telefonisch gesprek hebben ze gelijk de bezorging om gezet en zou dit 5 werkdagen mogelijk kunnen duren, volgende dag stond de doos al voor de deur. Ben zo goed geholpen
Mevr. T Barendse
Papendrecht
Fijn om te horen dat uw ervaring positief is verlopen en de bezorging sneller ging dan verwacht. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dank voor het delen van uw feedback.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert