Laden reviews...
2.811 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen tonen doorgaans een positieve ervaring met snelle levering en installatie. Klanten waarderen vriendelijk personeel en behulpzame service, en de communicatie over levertijden is duidelijk. De meeste feedback gaat over een breed assortiment en een soepele afhandeling, met enkele meldingen van wachttijden of adresproblemen. Kortom, de dienstverlening is betrouwbaar en de ervaring consistent.
Belangrijke bestelling geplaatst, zou op voorraad zijn en zelfde dag worden verzonden. Volgende dag gemaild want telefonisch na meerdere pogingen niet bereikbaar. Kreeg te horen dat er door drukte niet op tijd geleverd kon worden. Geen bericht over gehad. Compensatie vonden ze niet gebruikelijk en niet nodig. Niet mogelijk om met teamleider te spreken. Terugbelverzoek gedaan maar ben nooit terug gebeld.
28 June 2026
B De Vos
Zierikzee
Keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd bed snel in elkaar gezet zeer vriendelijk personeel
28 June 2026
Mevr. LM van Deurse
Breda
Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent over de levering en montage van uw bed. Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat het proces naar wens is verlopen.
ben niet van plan om me te doen aan klantenbinding
Dhr. MMG Webers
Sittard
Wij begrijpen dat klantenbinding voor u niet belangrijk is. Uw mening is waardevol, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wij blijven ons inzetten om een goede service te bieden.
ik heb 5 artikelen besteld, slechts 2 ontvangen. Hierover een mail gedaan en volgens auto-reply zou ik binnen 2 werkdagen reactie ontvangen. Op 3e werkdag zelf met Medicura gebeld. Tja,............. Doe wat je zegt !!
H Hulleman
Genemuiden
Het ging zoals het hoort te gaan.
S Henke
Heemskerk
Fijn om te horen dat uw ervaring positief was en alles naar wens is verlopen. Wij waarderen uw feedback en streven ernaar om een goede service te bieden.
Snelle en correcte leverin
A van den Berg
Landsmeer
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Erg ruime keuze in de cobber afkoelsjaals. Opmerking dat bestelling als brievenbuspakket wordt geleverd had handig geweest.
D.R. S.
Amsterdam
Fijn om te horen dat het bestelproces u goed is bevallen. We waarderen uw opmerking over de levering als brievenbuspakket en nemen dit mee voor toekomstige verbeteringen. Uw feedback is belangrijk voor ons.
Een dag na een telefoongesprek, werden 2 items al geleverd. Via een mail werd ik op de hoogte gesteld hoe laat de chauffeur langs zou komen. Ondanks een rood Nederland, vanwege de extreme hoge temperaturen, zijn de spullen in goede staat op tijd geleverd
Dhr. F.C. VAN NIJMWEEGEN
Eindhovenaren van Nijmweegen
Fijn om te horen dat de levering snel en accuraat is verlopen. Wij streven ernaar om u goed op de hoogte te houden van het proces. Bedankt voor uw feedback over de bezorging, het is prettig te weten dat alles in goede staat is aangekomen.
brengen en halen soepel verlopen, de mannen deden hun werk snel en degelijk. vooral de ophaler was een kei
Mevr. MHG Peters
sittard
Fijn om te horen dat het ophalen en bezorgen soepel is verlopen. Wij waarderen uw positieve feedback over de service. Het is goed om te weten dat u tevreden bent met de uitvoering van het werk.
Snelle en correcte levering. Jammer dat je de factuur er niet direct bij krijgt.
G.J.E.M. van der Haagen
Boxtel
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en correcte levering. We begrijpen dat het ontvangen van de factuur bij de levering handig zou zijn. Uw feedback wordt gewaardeerd en is belangrijk voor ons.
prima en goed
Dhr. A Sleegers
Helmond
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Zeer tevreden over de professionele hulp die werd verstrekt. Aardige medewerkers van een geweldige thuiszorgwinkel. Ook het afleveren van de hulpmiddelen werd op een zeer vriendelijke manier gedaan. Precies waaraan je zo'n behoefte hebt in moeilijke omstandigheden.
Eefke
Breda
Dank u voor uw positieve feedback. Het doet ons goed te horen dat de geboden hulp en service aan uw verwachtingen voldoen. Wij streven er altijd naar om ondersteuning te bieden in moeilijke tijden. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Snelle levering waarbij je erg goed op de hoogte wordt gehouden over het daadwerkelijke aflevertijdstip. En door een zeer vriendelijke medewerker!
Dhr. F.J. DE Roover
Woerden
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de communicatie. Wij streven ernaar om onze service zo goed mogelijk te maken en waarderen uw positieve feedback.
Mooie en hoogwaardige producten, snel geleverd, heel tevreden
Mariola
Sleeuwijk
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de producten en de levering. Wij streven ernaar om kwaliteit en service te bieden, en het is goed om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Klant gericht, beleefd en goede service
Mevr. MWA van Ravenstein
Helmond
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en klantvriendelijkheid. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Mevr. GM Pootjes
Ammerzoden
Met één dag al thuis afgeleverd. Alles tiptop in orde. Bij aflevering werd alles ook netjes uitgelegd door de chauffeur. Kortom, super tevreden!
Mevr. AA Beun
Geleen
Fijn om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om alles tiptop te verzorgen. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring.
Pas na een week de artikelen binnen
Sandra
Amsterdam
Wij begrijpen dat de levering langer heeft geduurd dan u had verwacht. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw ervaring te bespreken.
Mijn bestelling was niet goed doorgekomen, maar d.m.v. een telefoontje is dit snel rechtgezet en kreeg ik de levering de dag erna, op zaterdag.
M.D.
Ulestraten
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de snelle oplossing. Wij streven ernaar om onze processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Hartelijk bedankt voor het pakket, het zal me na de bevalling enorm helpen! Ik wens je veel succes met je werk.
Mevr. SI Hryhorian
Middelburg
Fijn om te horen dat ons aanbod u zal ondersteunen na de bevalling. Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat onze producten bijdragen aan uw comfort. Veel succes gewenst in deze bijzondere periode.
Geweldige service netjes behandeld
Dhr. MJG Kemme
Den bosch
We zijn super slecht behandeld door dit bedrijf. Bij het uitgeven van de hulpmiddelen is er niks aan de hand en krijg je alles netjes mee. Wil je het na zeven dag weer inleveren, krijg je nog een extra week huur aan de broek omdat zeven dagen huur bij de zesde dag inleveren betekend. Weer een leer voor ons om hier niet weer iets te huren.
Arnaut
Tharde
Zie boven
Dhr. HJ Veldhuis
haaksbergen
Dank voor het schrijven van een review.
Aardige klantenservice. Bij de vraag of mijn kraampakket met hulpmiddelen eerder kon komen was dat geen probleem. De eerst volgende werkdag is het bezorgd.
Mevr. S.N. RIVERA PENA
Zwolle
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat het kraampakket naar wens is bezorgd. Wij streven er altijd naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Vriendelijk sociaal personeel
24 June 2026
Mevr. A Bruinewoud
Hengelo
Dank voor het schrijven van een review.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert