Slecht en veels te duur.

Leveren een scootmobiel welke op een gegeven moment steeds slechter gaat rijden. Ook oude verzekeringsplaatje erop. Hij is geruild, maar deze gaat ook steeds langzamer rijden en ook hier zit een oud verzekeringsplaatje op.

Netjes

Netjes binnen afgeleverd. Goede uitleg.

Snelle levering

Door een kniebreuk had ik snel een bed in de woonkamer en een rolstoel nodig. Ik kon online makkelijk een dag voor levering kiezen en alles werd netjes thuisbezorgd, in elkaar gezet en uitleg gegeven. Het maakt het herstellen net even wat makkelijker.

Snel en professioneel

Op maandag bestelde ik een rolstoel en op dinsdagochtend stond hij voor de deur.

top

goede en snelle service

Snelle levering, makkelijk te bestellen en de chauffeur Peter heeft me goed geholpen. Super service.

Snel levering

Prettig communiceren en heel snel opgeleverd.

Heel goed

Goede levering. Kon po-stoel gemakkelijk alsnog nabestellen toen ik deze later alsnog wilde toevoegen.

Helemaal TOP

Precies zoals vooraf vermeld, werd keurig en op tijd geleverd. Blij mee.

Niet zo goed dit keer

Graag naar boven komen volgende keer gelukkig was me moeder er kon ze naar beneden ik heb me knie geopereerd kan niet naar beneden komen

Snelle levering, schoon

Was snelle levering, en goede producten denk ik

Dag te laat bezorgd

Afspraak was 4 mei. Eerst 5 mei bezorgd

Vriendelijke goede uitleg nemen de tijd voor je en goede uitleg bedankt groetjes Victor

Goede hulp

In de winkel fijn geholpen. Volgens afspraak bed geleverd.

Geen goede zaak

Wachten tot je je geld terugkrijgt Lang 8:18 euro voor verzenden niet normaal in Nederland Product was goed maar niet voor mij heb een perkament huid En dan doet het pijn Groetjes C de Haan de Vries

Prima in alle opzichten…

Prima geregeld

Alles op tijd geleverd. Duidelijke communicatie.

Keurig netjes geholpen

Heb goede service ervaren

Altijd vriendelijke mensen

Altijd vriendelijke mensen

Heel goed.

Een heel vlotte en correcte levering van een rollator zitkussentje.

Heel goede service !!

Op de website bestelde transport rolstoel al de volgende dag in huis en heel gemakkelijk in gebruik !

Zeer goede service

Levering op tijd en prima product

Snel, hulpvaardig en attent.

Makkelijk plezierig contact en praktisch klantgericht.

Alles top geregeld!

Vlotte afwikkeling !

Positieve ervaring, volgende bestelling ook waarschijnlijk via jullie.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert