Laden reviews...
2.864 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Zeer tevreden over service alles was de volgende dag al in huis. Bij kapot hulpmiddel goede service via de klantenservice en werd de volgende dag meteen een nieuwe rolstoel geleverd.
Mevr. SAA Schop
Den Bosch
Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de snelle levering. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw feedback wordt gewaardeerd.
Ik ervaar de klantenservice als een warme deken , perfect
Mevr. FDP Voogt
Breda
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft met onze organisatie en klantenservice. We waarderen uw feedback en zijn blij dat u de ondersteuning als prettig ervaart.
Voelt veiliger aan
Dhr. J.P.E. VRANKEN
Sittard
Dank u voor het delen van uw review.
Duidelijke informatie en snel.
Mevr. A Simons
Hoensbroek
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Werdt netjes thuis gebracht.
Dhr. HC van Hoof
Rosmalen
J'ai fait une commande pour l'accouchement à domicile, j'ai commandé 12 pieds pour rehausser le lit et j'en ai reçu uniquement 8.
Mevr. M Thierry
KROMMENIE
Het spijt ons te horen dat er delen van uw bestelling ontbreken. Wij begrijpen dat dit vervelend kan zijn. We waarderen uw feedback en nemen dit mee voor toekomstige verbeteringen.
Op tijd en snel geregeld
Mevr. J BOL-KRAAIJESTEIN
Breda
Dank u voor het delen van uw review.
De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam ondanks dat was er toch een verkeerde rolstoel geleverd. Aan de telefoon maakte men al een opmerking dat de gipssteun niet zou passen ondanks dat we een inklapbare rolstoel hadden met gipssteun , achteraf blijken er 2 merken te zijn. Dus is de chauffeur 2x moeten rijden voordat we een vervangende rolstoel kregen. En deze was een gebruikt wat voor ons geen probleem was. De 1ste ging de voorband bij geringste weerstand er half vanaf. Dit is gelukkig nu opgelost. Ondanks dat rolt de rolstoel niet fijn over ongelijke paden. Had meer stevigheid verwacht voor een rolstoel die tot 170 kg aan kan.
Dhr. HPA Janssen
EYGELSHOVEN
Dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. We begrijpen dat de situatie met de rolstoel niet ideaal was en waarderen uw geduld tijdens het proces. Uw opmerkingen over de rolstoel nemen wij ter kennisgeving aan.
Wij werden heel goed en vak kundig geholpen niets was hun teveel
Mevr. A. Sneep
Chaam
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de geboden hulp. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw feedback is waardevol voor ons.
Goede producten, snelle levering
Dhr. J de Vlieg
Lithoijen
Dank voor het schrijven van een review.
Duidelijke website, makkelijk te reserveren. Fijn dat er een mail komt met breng en haal tijd. Aardige mensen de chauffeurs ook!
Mevr. A. PEL-VOSSEPOEL
Almere
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service en de communicatie rondom het breng- en haalproces. We streven ernaar om alles zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te maken. Bedankt voor uw feedback!
Fiets afgeleverd met duidelijke instructies en oefenrondje zonder tijdsdruk.
Mevr. E van Kooij
Driebergen-Rijsenburg
Fijn om te horen dat de driewielfiets met duidelijke instructies is afgeleverd en dat u de gelegenheid had om zonder tijdsdruk te oefenen. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat u tevreden bent met uw ervaring.
Geen klachten, toen ik een probleem had ben ik snel gebeld door de monteur voor persoonlijk uitleg en een afspraak voor het verhelpen van het probleem
Mevr. SJ Lobbrecht
Amsterdam
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en betrouwbaarheid van onze service. Wij waarderen uw positieve ervaring en staan altijd klaar om u te ondersteunen wanneer dat nodig is.
Makkelijk besteld en snel en gratis geleverd!
Mevr. B. VERVOORT-OPHEIJ
Veghel
Fijn om te horen dat u de service als goed en snel heeft ervaren. Wij doen ons best om het bestelproces zo eenvoudig mogelijk te maken. Bedankt voor uw feedback!
Dit is al mijn 4*kussen kan me geen betere voorstellen lekker wasbaar op60 graden echt een aanrader
L van hest
Tilburg
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met het kussen. Het is goed om te horen dat de wasbaarheid en kwaliteit aan uw verwachtingen voldoen. Wij waarderen uw positieve ervaring.
Heel te Vrede
Mevr. WME Hoffman
Den helder
Dank voor het schrijven van een review.
Dus erg tevreden
Dhr. J Lucius
Veghel
uitstekend
Dhr. J.P. Houben
Koningsbosch
Dank u voor het delen van uw review.
Prettig geholpen telefonisch en door de bezorger/chauffeur.
Mevr. AG Lüning
Barendrecht
Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze telefonische ondersteuning en de bezorgservice. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bedankt voor uw feedback.
vlug geregeld
Dhr. P.A.M. SMITS
Ùden
Bedankt voor uw feedback.
Prettig, snel en goed
Dhr. P Smeets
Driebergen
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Product is prima en doet wat het moet doen. Alleen jammer dat GLS wordt gebruikt voor verzending want dat is een van de ergste verzendbedrijven, heel onbetrouwbaar. Eerste x was de doos open en tweede x moest ik twee dagen lang wachten en iedere x werd de tijd aangepast.
Beveelt niet aan
H
Amsterdam
Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat het product naar wens is. We begrijpen dat de ervaringen met de verzending minder positief zijn en waarderen uw mening hierover. Wij streven ernaar om onze diensten voortdurend te verbeteren.
Alleen via de webshop Levering is verder prima
Beveelt niet aan
Mevr. E Koppenberg
Sittard
Snelle levering.
M Christiaanse
Berkel en Rodenrijs
Dhr. NMJ Van de Ven
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert