Goede communicatie, uitgebreid assortiment en goede service
Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de communicatie en het assortiment. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Alles goed geregeld. Nu je met ziek zijn meer kwetsbaar bent, nemen zij zorg uit handen.
Fijn om te horen dat alles goed geregeld is en dat wij u een gevoel van ondersteuning kunnen bieden in deze kwetsbare periode. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.
Als je plotseling geconfronteerd wordt om te zorgen dat je zorgmiddelen thuis nodig hebt, dan ben ik bij Medicura in het JBZ deskundig geholpen. De zorgmiddelen zijn snel op adspraak bezorgd en deskundig geinstaleerd. Na enkele dagen in gebruik heel blij met deze producten.
Fijn om te horen dat u deskundig geholpen bent en tevreden bent met de producten. Wij streven ernaar om onze klanten goed van dienst te zijn, en het is prettig te lezen dat de levering en installatie naar wens zijn verlopen. Uw ervaringen zijn waardevol voor ons.
Bedankt voor uw review.
Helaas voldoet dit kussen niet voor mij.
Dank u voor uw beoordeling. Het is fijn om te horen dat de levering snel was. We begrijpen dat het kussen niet aan uw verwachtingen voldoet. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om onze producten te verbeteren.
Contact en levering prima maar toen ik de doos opende van de kraampakket rook het naar Urine. Ik ga het niet gebruiken alleen de klossen voor bed. Maar vind het toch wat vies
Wij begrijpen dat de geur van het kraampakket niet aangenaam was en waarderen uw feedback hierover. Het is belangrijk voor ons om te weten hoe onze producten ervaren worden. Wij hopen dat de klossen voor bed u verder van dienst kunnen zijn.
Heb gebeld en ze kwamen de volgende dag al een rolstoel brengen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle service. Wij streven er altijd naar om onze leveringen zo efficiënt mogelijk te verzorgen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Ik heb wat spullen besteld om te lenen voor mijn herstel na operatie. Toen de spullen geleverd werden was er per ongeluk 1 verkeerd artikel meegenomen. Dat is netjes mee terug genomen en het juiste artikel is op tijd weer geleverd. Ik ben tot nu toe heel blij met deze service.
Fijn om te horen dat de service naar wens is geweest en dat alles goed is opgelost. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn tijdens uw herstel.
Goed telefonisch contact vriendelijk snel geleverd
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service en het telefonische contact. Het is fijn om te weten dat de levering snel heeft plaatsgevonden. Uw feedback is waardevol voor ons.
Duidelijk vriendelijk en alles zonder problemen geleverd
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. Wij streven er altijd naar om een duidelijke en vriendelijke service te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
De apparatuur werd zeer snel geleverd. De chauffeur droeg het naar binnen in het appartement, ik kan het aanbevelen.
Fijn om te horen dat de levering naar wens was en dat de chauffeur u goed heeft geholpen. Wij streven ernaar om een snelle en efficiënte service te bieden. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Na 2 weken wachten nog niks ontvangen heb via mail geannuleerd en gevraagd om het geld weer terug te storten.na 3 weken nog niks ontvangen of gehoord als ik deze week nog niks hoor moet ik maar eens bellen.
Wij begrijpen dat u ontevreden bent over de situatie en we zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen.
Voor de rollator van mijn moeder heb ik een flexklem besteld bij Medicura. De volgende dag was die al geleverd. Dat is een snelle service.
Fijn om te horen dat de levering zo snel heeft plaatsgevonden. Wij streven ernaar om onze service zo efficiënt mogelijk te maken en waarderen uw positieve feedback.
Het artikel bevalt goed maar voor ik het ontvangen had waren we meer dan 2 weken verder en dat is niet van deze tijd . Ik had spijt dat ik het hier had besteld . Zelfs na telefonisch contact was men niet in staat om te vertellen wanneer het artikel zou komen .
Wij begrijpen dat de levertijd teleurstellend voor u is geweest. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw ervaring verder te bespreken.
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit. Juiste omschrijving product.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Wij streven ernaar om een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden en het doet ons goed dat dit in uw ervaring tot uiting komt. Dank voor het delen van uw mening.
Product zoals verwacht
Bedankt voor uw review.
Mijn pakket zou binnen 3 dagen verzonden worden. Uiteindelijk na meer dan 1 week zelf maar gebeld gezien er geen enkele update gegeven werd over een vertraging oid
Wij begrijpen dat dit frustrerend voor u is. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om de situatie te bespreken.
Snelle bestelling via de website. Netjes op de hoogte gehouden ivm de bezorgtijd en een zeer vriendelijke meneer die de spullen kwam bezorgen en uitleg gaf. Ik ben er weer blij mee!
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle bestelling en de vriendelijke bezorging. Wij stellen het op prijs dat u uw ervaring met ons deelt.
Goede service, geduldig, behulpzaam,vriendelijk
Bedankt voor uw review.
Makkelijk online geregeld. Supersnel bezorgd.
Dank u voor het delen van uw review.
Ben heel tevreden met de survice werft goed geholpen aan te telefoon en alles was snel geleverd hele vriendelijke leverancier die het is komen bezorgen en het op de plaats in mekaar heeft gezet
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de levering. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en het is prettig om te lezen dat dit in uw geval gelukt is. Dank voor het delen van uw ervaring.
afspraak snel gemaakt en vlotte levering op afgesproken tijdstip
Fijn om te horen dat de afspraak snel gemaakt kon worden en dat de levering punctueel was. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw feedback is zeer waardevol voor ons.
Iets meer aandacht bij het monteren zou het een 10 opgeleverd hebben
Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering op tijd was. We waarderen uw suggestie over het monteren en nemen dit mee in onze voortdurende verbeteringen.
Fijn dat het gratis is en voor zo lang kan. Ook een snelle levering. Er is goed meegedacht over de plaatsing van het bed en er zit zelfs een tafel bij!
Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen. De extra aandacht voor het bed en de bijgeleverde tafel zijn belangrijk voor ons. Uw feedback is waardevol voor ons.
Bestelde hulpmiddelen zijn snel en netjes afgeleverd. Materiaal ziet er keurig en schoon uit. Ik heb er al veel profijt van, waarvoor dank. Mvg Tjeerd van der Laan
Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij te horen dat de levering naar wens was. Het is fijn om te weten dat het materiaal aan uw verwachtingen voldoet. Uw feedback is waardevol voor ons.