Het product helpt tegen mijn klacht gelukkig
Fijn om te horen dat het product bijdraagt aan uw welzijn. Wij zijn blij dat het aan uw verwachtingen voldoet.
Goede uitleg
Bedankt voor uw review.
Vriendelijk contact, de boel werd goed en snel geregeld. Telefonisch ook goed contact, nog wat andere hulpmiddelen die werden aangeraden voor mijn situatie. Levering was prima! Door de trackcode handig dat we een tijd hadden. Vriendelijke bezorger!
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met ons contact en de levering. Wij streven ernaar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het is goed dat de trackcode u van dienst was. Wij waarderen uw feedback.
Spullen werden netjes thuis gebracht en binnen gezet en uitleg gegeven. Vriendelijk personeel
Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service en de levering. Het is fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u goed geïnformeerd bent. Wij waarderen uw feedback enorm.
Als je ze nodig hebt, staan ze altijd direct klaar. Ook de medewerkers verdienen een pluim voor het professionele werk.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij zetten ons in om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw waardering voor het werk van onze medewerkers wordt zeer gewaardeerd.
Altijd makkelijk te bestellen Snelle levering Goede qualiteit
Fijn om te horen dat u tevreden bent over het bestelproces en de levering. Wij streven ernaar om u de beste service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Produkt is goed. Op tijd geleverd. Alleen jammer dat je vanaf €50 geen verzendkosten hoeft te betalen terwijl produkt €48 kost.
Fijn om te horen dat het product goed is en op tijd geleverd is. We begrijpen dat de verzendkosten bij een bepaalde besteding soms verwarrend kunnen zijn. Uw feedback wordt gewaardeerd en helpt ons om onze service verder te verbeteren.
Je wordt goed voorzien van informatie omtrent bezorging, wat ook snel was geregeld. De Track & Trace klopte niet helemaal, maar goed. Vriendelihke bezorgers die de hulpmaterialen goed uitleggen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bezorging en de uitleg van de hulpmaterialen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te informeren en zijn blij dat dit is opgevallen. Bedankt voor uw feedback.
in mijn geval een bed , medicura zorgbed wat moeilijk is om afscheid van te nemen als je het niet meer nodig hebt ..
Wij begrijpen dat het afscheid nemen van een zorgbed emotioneel kan zijn. Het is fijn om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met uw ervaring. Wij waarderen uw feedback en wensen u veel sterkte toe in deze fase.
Snelle levering en fijne productie
kan geen slechte punten noemen!!
Dank voor het schrijven van een review.
Een sta-op stoel gehuurd voor een dame van 96 jaar. Ik was bang dat er een mega grote ouderwetse stoel zou komen. Maar was een smalle zwarte leren fauteuil, daar was ik er blij om. Wat ik wel miste bij bestellen een breedte maat S, M, L die je bij verkoop wel hebt. Een zware man zou niet in deze stoel passen. Maar mevrouw en ik zijn erg tevreden!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de sta-op stoel en dat deze aan uw verwachtingen voldoet. Uw opmerking over de breedtematen nemen wij mee voor toekomstige verbeteringen. We waarderen uw feedback en wensen u veel goede momenten met de fauteuil.
Aardige, behulpzame vrouw
Na een telefonische aanvraag en uitleg van de noodzaak van de hulpmiddelen (op aanraden van het ziekenhuis) zijn de materialen de dag erna geleverd.
Dank voor uw positieve feedback. Het doet ons goed te horen dat de levering snel en correct is verlopen. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Goede opvolging van levering- zeer tevreden met artikel, dit is zeer degelijk en eenvoudig te plaatsen.
Wij waarderen uw positieve feedback over de service en het artikel. Het is fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst meer ervaringen willen delen, dan staan wij daar altijd voor open.
Zeer goed, snel en effectief geholpen.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle en effectieve service. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw positieve ervaring waarderen wij enorm.
Prima bezorgd
Dank u voor het delen van uw review.
Mijn order werd niet opgepakt, ook al was deze ruim voor 5 uur geplaatst. Waardoor ik een dag later uit het ziekenhuis naar huis kon. Toen spullen geleverd werden, stonk heel het huis naar rook door het matras. Aangezien het zaterdag was moesten we tot maandag wachten op een nieuw matras. De klantenservice is vriendelijk en de bezorgers vriendelijk en behulpzaam
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over uw ervaring. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw situatie te bespreken.
Snel en makkelijk te bestellen om te lenen
Fijn om te horen dat het bestelproces naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u. Uw positieve ervaring wordt gewaardeerd.
ik kan er niks verkeerd over zeggen de dame lisa die bij ons was en vanmiddag komt heel prettig ervaren van mij mag ze blijven zo n vriendelijk meisje
Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. We streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw opmerkingen worden gewaardeerd en helpen ons om onze service te verbeteren.
De bestelling is goed en vlot verlopen. Alleen jammer dat er alleen een pakbon bij geleverd werd en geen factuur ivm met de vergoeding van de Zorgverzekering. Nu moest ik daarvoor bellen en dat kostte wel wat wachttijd. Maar de factuur werd wel snel gemaild dus nu is de zaak compleet!
Fijn om te lezen dat de bestelling vlot is verlopen. We begrijpen dat het ontbreken van de factuur voor enige vertraging zorgde. Het is goed om te horen dat u deze snel ontving via e-mail. Wij staan altijd klaar om uw ervaring zo soepel mogelijk te maken.
Heb een leenrolstoel besteld. Was binnen 2 dagen in huis, product volledig in goede conditie en klantvriendelijke communicatie. Enigste minpunt in mijn ervaring is dat ik geen bevestigingsmail heb gekregen toen ik goedgekeurd was voor de rolstoel en de levering gepland stond, heb hier zelf telefonisch contact voor moeten opnemen. Toen bleek de rolstoel inderdaad de volgende dag gepland te zijn.
Fijn om te horen dat de rolstoel snel en in goede conditie is geleverd. We begrijpen dat een bevestigingsmail gewenst kan zijn en waarderen uw feedback hierover. Het is goed dat u de status heeft kunnen verifiëren. Wij blijven ons inzetten voor een prettige ervaring.
geweldig, vriendelijk en goede serves van het personeel
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw feedback.
Zeer gemakkelijk met het boeken van hulpmiddelen, snelle afwikkeling en bezorging.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en het gemak van het boeken van hulpmiddelen. Wij streven ernaar om een soepele ervaring te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
Vriendelijke service
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.