Laden reviews...
2.845 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
ondanks ik mijn spullen wel de volgende dag al nodig had, kreeg ik deze pas 2 dagen later. Gelukkig konden we de rolstoel uit het ziekenhuis halen uit het apparaat.
18 August 2026
Laura
Hoofddorp
Het spijt ons te horen dat de levering niet volgens uw verwachting was. We begrijpen dat dit ongemak kan veroorzaken, vooral in urgente situaties. Wij waarderen uw feedback en hopen dat u in de toekomst een betere ervaring zult hebben.
18 August 2026
Mevr. CFC Ulijn
Oss
Bedankt voor uw feedback.
Op vrijdag informatie gevraagd over hoog-laag bed, maandag geleverd en gemonteerd. In een woord: fantastisch!
Mevr. GW van Dalen
Kerkdriel
Wat fijn om te lezen dat de levering en montage zo soepel zijn verlopen. Wij doen ons best om een snelle en deskundige service te bieden. Uw positieve ervaring waarderen wij enorm.
Vriendelijke man die het bed bezorgde en in elkaar zette het bed is schoon en heeft een goed matras
Dhr. JA Angevaare
Eindhoven
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de bezorging en het bed. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en zijn blij dat u deze ervaring heeft gehad.
Dhr. S. TER HAAR
Tilburg
Dank u voor het delen van uw review.
mooie mix van allerlei smaken, tot nu toe smaakt alles goed
Dhr. WSM van Loosbroek
EINDHOVEN
Fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat de smaken u bevallen. Wij streven ernaar om een gevarieerd aanbod te bieden. Hartelijk dank voor uw feedback!
heel vriendelijk geholpen en goede uitleg hoe ik het moet gebruiken
Dhr. J Franssen
Sittard
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de hulp en uitleg die u heeft ontvangen. Wij streven ernaar om onze service zo goed mogelijk te maken. Uw feedback is waardevol voor ons.
Goede service, op tijd geleverd.
M B
Wijchen
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Moet het nog uitproberen. Product net binnen
Mevr. K Claassen
Boxmeer
Fijn om te horen dat u een goede eerste indruk heeft. We hopen dat het product aan uw verwachtingen voldoet als u het gaat uitproberen.
Mijn ervaring is erg goed, uitstekend zelfs , een heel erg goed meedenkend persoon aan de telefoon gehad. Die meteen reageerde zodra ik zei dat mevrouw doorligplekken had, De afspraak was in eerste instantie voor retourneren van het beden gewoon matras, maar na een gesprek met de thuiszorg toch beter om te behouden ivm verzorging. Dus uitstekende klantenservice. Notabene heeft die mevrouw uitgelegd hoe ik zelf het bed kan demonteren om vervolgens naar de slaapkamer te verhuizen. Super bedankt.
Mevr. A.C. ALEBREGTSE-WAIJOP
Amsterdam
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze telefonische klantenservice en bezorgdienst. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Het is prettig om te horen dat het gesprek met ons heeft bijgedragen aan een goede oplossing voor uw situatie.
Ik had zondag een e-mail gestuurd dat de leen hulpmiddelen . Op ander huisnummer afgeleverd moet worden. Kreeg e-mail dat deze toch nog op oude huisnummer afgeleverd zou worden. ‘s morgens gebeld . Daarna toch nog goed gekomen.
Beveelt niet aan
Mevr. MWH van Tilborg
Sint Anthonis
Dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Uw ervaring is waardevol voor ons en helpt ons om onze service te verbeteren.
Zekerheid en betrouwbaar
Dhr. R Godthelp
Maastricht
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Rolstoel geleend, ziet er als nieuw uit.
Carry
Lelystad
Fijn om te horen dat de bezorging snel was en de rolstoel in goede staat is aangekomen. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden. Dank u voor het delen van uw ervaring.
uitgevoerd zoals afgesproken
Mevr. H van Dijk
Dordrecht
Dank voor het schrijven van een review.
Ze waren heel behulpzaam en snelle levering
Dhr. W Vroegop
Someren
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de snelle levering. Wij waarderen uw feedback en hopen dat u ook in de toekomst een positieve ervaring heeft.
Eerste keer een aankoop gedaan. Op tijd geleverd prima produkt
T Vrede
Houten
Fijn om te horen dat de levering op tijd was en het product aan uw verwachtingen voldoet. Wij waarderen uw feedback en hopen dat u tevreden bent met uw aankoop.
Het sjaaltje wordt echt koud, maar het geeft mij geen verkoeling
Beveelt niet aan
M van Wolde
Bennekom
Fijn om te horen dat het sjaaltje koud wordt. We begrijpen dat de verkoeling belangrijk is en waarderen uw feedback. We blijven ons best doen om producten te bieden die aan de verwachtingen voldoen.
Heel tevreden
J van Dijk
Venlo
Mevr. JM van Laarhoven
den bosch
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
De ergotherapeut heeft ook de materialen bij U telefonisch besteld.
Mevr. M Hounjet
Mechelen
Fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met de bestelling. Het is goed dat de ergotherapeut u heeft kunnen ondersteunen in dit proces. Wij waarderen uw feedback.
Snel en goed
W Stevers Oudejans
Hoorn
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Makkelijk te kiezen en snel geleverd
Mevr. J.M. van BOEKEL-BROEREN
Zeeland
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de snelheid van levering. Wij streven ernaar om het proces zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Uw feedback is waardevol voor ons.
Op tijd super goed bed en po stoel .!!!!
Mevr. Mieke Donkers
Breda
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het bed en de po stoel. Wij streven er altijd naar om kwalitatieve producten op tijd te leveren. Uw positieve ervaring wordt gewaardeerd.
Prima product
W Claessens
Boxmeer
Wel jammer dat we geen extra bedverhogers kunnen bestellen voor de co-sleeper en de Max 12 is
Mevr. M Mulder
Zwolle
Dank voor uw feedback. We waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat extra bedverhogers handig kunnen zijn. Uw opmerkingen zijn waardevol voor ons en helpen ons om ons aanbod te verbeteren.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert