Laden reviews...
2.789 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Zowel de telefonische bestelling als de levering van de spullen volgens afspraak en in orde.
Mevr. I.V. De Windt
Breda
Fijn om te horen dat de bestelling en levering naar wens zijn verlopen. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Vlotte bediening.
Mevr. BJ van Oploo
Boxtel
Snelle levering
L Cornelissen
Zeist
Bedankt voor uw review.
Het bestelde product werd netjes afgeleverd, in elkaar gezet en gebruik werd goed uitgelegd.
Dhr. A van Helden
Ulvenhout
Fijn om te horen dat de levering en uitleg naar wens waren. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en zijn blij dat dit bij u is gelukt.
Groot aanbod van producten Eenvoudige mogelijkheid van bestellen Snelle levering Prima producten
Mevr. PJMC de Ridder
Haarlem
Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons aanbod en de bestelprocedure. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Uw positieve ervaring waarderen wij zeer.
Niet perfect omdat ik had liever opgehaald in de winkel en 75 euro bespaard....maar thuislevering kan op zaterdag, en levering naar winkel op zaterdag kan niet, Dat verbaasd mij. Als ik had het opgehaald van de winkel dan moet ik wachten tot maandag. (Donderdag had ik geregeld via telefoon).
Dhr. D Canter
Weert
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat de mogelijkheden voor levering niet altijd aansluiten bij uw wensen. Het is goed om te horen dat het regelen van de thuislevering vlot is verlopen. Uw ervaringen zijn waardevol voor ons.
Snel geleverd en chauffeur heeft toilet verhoger voor me geïnstalleerd. Top
Mevr. AJ van Es
Oss
Fijn om te lezen dat de levering snel was en de installatie naar wens is uitgevoerd. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Bedankt voor uw feedback.
Fijne ervaring zelfs nog eerder kunnen komen. Zeer nette medewerker die alles bracht en inmekaar zette. Top service
Dhr. JWM Mulders
Guttecoven
Wat fijn om te lezen dat de ervaring zo positief was en dat u tevreden bent over de service. Wij streven ernaar om onze klanten goed van dienst te zijn en waarderen uw feedback.
Mevr. EFJM van der Borst
Helmond
Bedankt voor uw feedback.
Aardig medewerkers aan telefoon en bij brengen rolstoel. Rustig en tijd nemend om mij van dienst te zijn.
Mevr. LE van Kalken
Schijndel
Fijn om te lezen dat alles op tijd is geleverd en dat u tevreden bent over de uitleg en service. Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Online verkoop hulpmiddelen gekocht. Ging makkelijk en snelle levering. Ik moest officiële rekening hebben voor mijn zorgverzekeraar, gebeld met klantenservice, hele vriendelijke medewerkster aan telefoon, tijdens ons gesprek kreeg ik de rekening al op de mail. Ze nam ook echt de tijd voor me (door mijn ziektes gaat alles trager) en dat stelde me op mijn gemak!
Susan
Venlo
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service en dat alles soepel verliep. Wij streven ernaar om u optimaal te ondersteunen, ook in uitdagende situaties. Uw feedback is gewaardeerd.
Ik heb onder arm krukken besteld, maar ze zijn erg oncomfortabel. Om ze retour te sturen moet je de verzendkosten zelf betalen. Beetje jammer en niet echt van deze tijd.
Beveelt niet aan
L
Amsterdam
Wij begrijpen dat u ontevreden bent over uw ervaring. U kunt erop rekenen dat wij binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Snelle levering, Handig spullen ontvangen
Mevr. Z.B. Zor
Amsterdam
Dank voor het schrijven van een review.
GLS onjuist bezorgd in Rdam i.p.v. Dordrecht. Uiteindelijk na ruim een week mailen en bellen met GLS en Medicura, was er een fijne medewerkster van Verkoop, die adequaat ervoor zorgde dat ik vandaag zoals beloofd mijn Cobber koelsjaal in de brievenbus aantrof en er deze week veel gebruik van zal maken.
C Van Dijk
Dordrecht
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat het proces niet altijd soepel verloopt. Het is goed om te horen dat u uiteindelijk de Cobber koelsjaal hebt ontvangen. Wij blijven ons inzetten om de ervaring voor u zo prettig mogelijk te maken.
Goed, efficiënt geholpen
J v Staveren
Heesch
Dank voor het schrijven van een review.
Goed geholpen telefonisch bij de aanvraag medewerkster vroeg zelfs of meer nodig was/is als ik aan had gedacht. Monteur was een correcte nette heer en gaf uitleg
Mevr. ML Vorstenbosch
Geleen
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de telefonische ondersteuning en de service van de monteur. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Het artikel kosten bij Bol duurder. Het verzenden ging ook snel. Ik hadden fles de volgende dag in huis. Er zat ook n reserve dop in om de achterkant van de fles te kunnen legen. Die was weg van de vorige fles. Dus heb ik nu 2 flessen. Geweldig. Goed voor milieu en heel handig bij ouderenzorg.
Marie
Heelsum
Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw bestelling en het snelle verzendproces. Het is goed om te horen dat de extra dop nuttig voor u is. Wij waarderen uw feedback over de milieuvriendelijke aspecten van onze producten.
Mevr. EJC Boetskens
Maastricht
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Goede service en het materiaal is netjes.
Dhr. A Boucharib
Maastricht
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de kwaliteit van het materiaal. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Prima en goede service/levering
Melissant
Mevr. MJM Packbier
Schimmert
Bedankt voor uw review.
De geleverde materialen Levering ging ook prima Maar het ophalen zou tussen 11.00 en 13.00 zijn maar uiteindelijk pas om 18.00 opgehaald Dat vind ik triest Geen telefoontje, geen sms’je Jammer van onze vakantiemiddag Verder waren we tevreden
Mevr. A Brouwer
KRUININGEN
Wij waarderen uw feedback over de geleverde materialen en de levering. Het is begrijpelijk dat u teleurgesteld bent over het ophalen. Wij streven ernaar om onze service te verbeteren en nemen uw opmerking ter harte. Fijn om te horen dat u verder tevreden was.
Hele goede ervaringen.
Dhr. J.G. SMITS
SINT-OEDENRODE
Rolstoel is naar behoren prima. De toilet verhoger is achteraf gebleken niet nodig. Het douchekrukje was bij aankomst smerig en niet schoongemaakt. Zitten kalkresten op van eerder gebruik, haren van eerder gebruik. Niet netjes en hygiënisch. Lijkt mij dat teruggebrachte materialen voor ze naar een ander persoon gaan grondig schoongemaakt en ontsmet worden. Dit is dus niet het geval.
Beveelt niet aan
Mevr. HNSA Stuit
Amsterdam
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat hygiëne van groot belang is. We nemen uw opmerkingen serieus en streven ernaar om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Uw ervaring helpt ons om verbeteringen aan te brengen. Dank u voor het delen van uw mening.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert