Meedenkend

Fantastische behulpzame mensen werken daar. Beginnend bij Eline die mij in het begin van mijn ziekteperiode heel erg fijn meedacht. Het fijne meedenken met de situatie en welk hulpmiddelen daarvoor nodig zijn. En als ik er eerst nog even overna wil denken dan is dat ook goed.

Top geregeld

De bezorger/ installateur was zeer sociaal en snel, professioneel in zijn werk.. Complimenten

Netjes op het afgesproken tijdstip levering zorgbed.

Vanuit het ziekenhuis twee dagen voorafgaand het ontslag het zorgbed besteld. Een dag later geleverd en geïnstalleerd.

prima geregeld

Ik heb een rolstoel geleend. Het bestellen ging eenvoudig. Werd op tijd gebracht en ik kreeg instructies over het gebruik. Prima rolstoel.

Goed geholpen

Snel en goed geholpen

Super geregeld.

Snelle en goede service

Het bed ligt erg goed en was super snel geleverd en in elkaar gezet.

Nette jongenman zeer behulpzaam

Goed op tijd alles geleverd

Snel vriendelijk correct

Goede snelle levering en vriendelijk personeel

Probleemloze bestelling en snelle levering

Het bestellen ging heel makkelijk en de levering was, zoals aangegeven in de e-mail, precies op tijd. TOP!

Perfecte service!

Duidelijke website, makkelijk aanvragen wat nodig is en vervolgens snel en keurig geleverd! De meneer die de spullen kwam brengen deed dit heel netjes met respect voor de huiskamer en de aanwezige spullen. Wij kregen een ziekenhuis bed en dat werd netjes in elkaar en op zijn plaats gezet, zo fijn.

Ben zeer tevreden

Nvt

Ik ben een tevreden klant.

Ik ben een tevreden klant.

Geweldig!

Rolstoel was heel snel geleverd zoals beloofd is op de website, ook in de aangegeven tijd die in de mail stond. Goede uitleg gehad over hoe het beensteun op de rolstoel geklikt moet worden en wat algemene uitleg bij het brengen. Top!

Goede communicatie en correcte bezorging

zonder dit hulpmiddel had mijn man niet kunnen staan en oefenen met lopen. De bezorger was heel vriendelijk en bracht het tot in huis en gaf ook nog uitleg over de bediening. Heel tevreden hierover!

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Correcte snelle levering

Hele fijne service

Wat werd er fijn met ons meegedacht aan de telefoon. De bezorger was ook super vriendelijk en behulpzaam.

Snel gegaan

Goes geadviseerd en bestelling snel ontvangen!

Tijdige en juiste levering van het gevraagde

Keurige afhandeling

Via de site een rolstoel besteld en deze is een dag later aan mij bezorgd. Nu in gebruik tot ik hem niet meer nodig heb, daarna laat ik hem weer ophalen door het vriendelijk personeel.

Geen alternatieven voor niet passende bedklossen

Geen alternatieven worden geboden voor niet passende bedklossen.

Was goed

Snelle levering en goede service

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert