Laden reviews...
2.873 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Hulpmiddelen goed ontvangen ,ophalen van deze ging moeizaam nadien toch allesgoed verlopen ,heel fijn
Zonnebloem Nistelrode Maike
Nistelrode
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat uw ervaring uiteindelijk goed is verlopen en dat u tevreden bent over de hulpmiddelen.
Alles wat er fout kon gaan is fout gegaan. Verkeerde scootmobiel geleverd. Communicate was niet goed scootmobiel komt wel scootmobiel komt niet . En zo kan ik nog wel even doorgaan.
Beveelt niet aan
Mevr. HM Verhoeven
Dinteloord
Het spijt ons dat uw ervaring zo teleurstellend is geweest. We begrijpen dat de levering van een verkeerde scootmobiel en onduidelijke communicatie erg frustrerend zijn. Uw beoordeling nemen wij serieus.
Dhr. GJ Renaud
Hardinxveld-Giessendam
Dank voor het schrijven van een review.
Ik kan door de mat weer zelf mijn steunkousen aantrekken!
Dhr. GJ Driessen
Geleen
Goede en vriendelijke ervaring.
Dhr. A.J. HAMERS
Elsloo
Bedankt voor uw review.
Wij zijn goed behandeld
Mevr. CHEM van den Hurk
Helmond
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Een betrouwbare dienstverlener. Waar je op kan vertrouwen. Goede service. Perfect thuis bezorgt.
Dhr. W Van de Siepkamp
Ravenstein
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u Medicura als betrouwbaar ervaart en tevreden bent over onze service. Uw waardering doet ons goed.
Duidelijke website en snelle levering
Dhr. JAHJ Beijers
Tilburg
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Fijn dat ik telefonisch geholpen kon worden. Lange wachttijd maar alle begrip daarvoor als je daarna op een zeer vriendelijke en rustige manier geholpen bent!!
J van Geffen
Bavel
Fijn om te lezen dat u ondanks de wachttijd vriendelijk en rustig bent geholpen. Uw begrip en positieve woorden waarderen wij enorm.
Het bestellen was gemakkelijk, de producten werden op tijd geleverd en goed ingepakt.
Mevr. CMJ Kockx
Gilze
Wat fijn om te lezen dat het bestellen eenvoudig verliep en dat uw producten tijdig en zorgvuldig verpakt zijn geleverd. Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Zijn zeer tevreden en ook de verpleegkundige die thuis is geweest voor stoel aan te meten zeer netjes en correct
Dhr. PJCJ van der Schaaf
Deurne
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over de zorgvuldige en correcte werkwijze van onze verpleegkundige bij het aanmeten van de stoel.
Snel accuraat
J harm Siepman
Vught
Bedankt voor uw feedback.
Contact en aflevering prima Wachttijd op de papegaai te lang (3 weken) Misschien niet jullie schuld .
H Spijker
Kootwijkerbroek
Dank u voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat het contact en de aflevering goed zijn verlopen. We begrijpen dat de wachttijd op de papegaai als lang is ervaren.
Dhr. AJG van de Voort
Uden
Bedankt voor uw feedback.
De rolstoel was ruim op tijd in het ziekenhuis zodat ik daar geen stress van heb gehad
Mevr. LMM Janssen
Breda
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat de rolstoel op tijd in het ziekenhuis aanwezig was en u daardoor zonder extra stress naar uw afspraak kon.
Goede service doen nergens moeilijk over
Dhr. JM van Hooff
Eindhoven
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze service als goed en soepel heeft ervaren.
Levering duurde even, maar de onderarm stokken waren goed verpakt. In elkaar zetten, ging wat moeilijker, gaatjes lastig te vinden. Stokken zijn voor mij misschien te lang, zullen we onderin gaatjes moeten boren. Ben 151,5 cm lang. Kan niets zeggen over het lopen, heupoperatie in oktober. Wellicht eerst gaan oefenen.
S B-T
Delft
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat de onderarmstokken goed verpakt waren. Wij wensen u een voorspoedig herstel en veel sterkte met uw heupoperatie.
!
Mevr. AM Oudshoorn
Spijkenisse
Bedankt voor uw review.
Douchestoel besteld. Volgende dag al bezorgt.
Mevr. MJ van den Broek
Berlicum
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw ervaring met Medicura.
De bestelde spullen werden naar boven gebracht en door de medewerkers goed uitgelegd hoe deze te gebruiken.
Dhr. F.C.M. Baeten
AMSTERDAM
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de hulpmiddelen zorgvuldig naar boven zijn gebracht en dat de uitleg over het gebruik duidelijk was. We waarderen uw positieve ervaring.
Ik ben zeer goed geholpen zowel aan de telefoon als bij de bezorging
Dhr. J Vervoort
ST.OEDENRODE
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u zowel telefonisch als tijdens de bezorging goed bent geholpen. ваҡ
zie hiervoor
Dhr. Donker
houten
Dank voor het schrijven van een review.
De bezorger was wel wat later dan gepland. Maar geen probleem dat kan gebeuren.
Mevr. JC Dolmans
Hapert
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de levering. We begrijpen dat een bezorger soms wat later arriveert dan gepland.
Alles netjes afgeleverd en geinstalleerd. Jammer dat de rolstoel vergeten was, maar is een paar dagen later netjes geleverd. Dus t is wel belangrijk om op tijd te laten leveren zodat je nog wat speling hebt
Mevr. JCM van Hooft
Haaren
Dank u voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat de levering en installatie netjes zijn uitgevoerd. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een hulpmiddel later wordt geleverd dan verwacht.
Eerst een rolstoel te leen. Was voor mijn man te zwaar om tr duwen. Een lichtere was er niet te leen. Beetje onbegrijpelijk. Noodgedwongen een lichtere gehuurd. Die functioneert prima.
Mevr. A Nijman
Rosmalen
Het spijt ons dat de geleende rolstoel voor uw man te zwaar was en dat een lichtere variant niet beschikbaar bleek. Fijn om te lezen dat de gehuurde rolstoel wel goed functioneert.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert