Laden reviews...
2.872 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Zoals afgesproken
Mevr. WM Rebers
Den Bosch
Dank u voor het delen van uw review.
gevraagd voor toiletstoel werd deze geleverd met po. niet wetende dat ik erbij had moeten vertellen om over toilet te zetten, werd deze met po geleverd. bij navraag blijkt, dat jullie alleen deze stoelen hebben. hebben zelf een stoel gekocht.
Beveelt niet aan
Mevr. H Kessels
Kerkrade
Het spijt ons dat de geleverde toiletstoel niet aansloot op uw behoefte en dat hierover onduidelijkheid is ontstaan. Wij begrijpen dat dit teleurstellend voor u is. Medicura neemt binnen enkele dagen contact met u op.
Goede uitleg wat ik nodig had, snelle levering van de spullen en een goede uitleg en hulp van de chauffeur.
Corrie
Drunen
Fijn om te lezen dat u onze service als betrouwbaar heeft ervaren. Goed dat de uitleg, snelle levering en hulp van de chauffeur naar wens waren. Wij waarderen uw positieve beoordeling.
De levering en ophaling van de rolstoel in ons hotel op weekend is perfect verlopen.
Mevr. Jaspers
ESSEN
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de service rondom de rolstoel naar wens is verlopen en dat u onze medewerkers als vriendelijk heeft ervaren.
Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij Medicura.nl. Mijn bestelling werd super snel geleverd en ik werd via duidelijke en nette e-mails goed op de hoogte gehouden. Alles verliep soepel en zoals verwacht. Ik ben erg tevreden over de service en zou Medicura zeker aanraden! ⭐⭐⭐⭐⭐
Mevr. D Akkari
Lelystad
Ergonomisch gemak
Mevr. TWH Traa
Lettelbert
Dank voor het schrijven van een review.
Snel en supper goed geleverd nette bezorgers
Dhr. J Claes
BERGEIJK
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u de levering als snel en netjes heeft ervaren en tevreden bent over onze bezorgers.
Prima communicatie vooraf, mooi op tijd en prima hulpmiddelen. Jammer dat bed niet ook in 2 delen omhoog kan, dus alleen hoofd en benen. Nu gaan de knieën mee (3 delen) en voor herstel mag dat niet, maar moest het been wel omhoog liggen. Matras had nog wel wat steviger gemogen en liever geen plastic cover, maar snap dat dit vanwege hygiëne moet.
Björn
Boxtel
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat de communicatie, levering en hulpmiddelen naar wens waren. We begrijpen dat de mogelijkheden van het bed en de eigenschappen van het matras niet volledig aansloten bij uw herstelbehoefte.
De papegaai die erbij zit vind ik heel fijn om mijn eigen te verplaatsen.
Mevr. J.M.A. HABRAKEN-OERLEMANS
Schijndel
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de papegaai u goed bevalt en helpt bij het verplaatsen.
Heel fijn en tevreden over de hulp die je van de medewerkers krijgt zijn vriendelijk en correct.
Mevr. JJA Schrurs
Helmond
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en de vriendelijke, correcte hulp. Wij waarderen uw positieve woorden enorm.
Snel en goed. Alleen wil de vervoerder u de schuld geven van de slechte bezorging. Pakket lag in de gang buiten mijn appartement en ik wist het niet. Maar ze vinden u verantwoordelijk. U bent gewaarschuuwd. Dank. Karin Born
Mevr. K Born
Amsterdam
Dank u voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als snel en goed heeft ervaren. Vervelend dat de bezorging niet naar wens is verlopen en dat hierover onduidelijkheid is ontstaan.
Snel geleverd
Mevr. A.W.M. OUD
Dank voor het schrijven van een review.
Een rolstoel te leen tijdens ons vrie ndenweekend: perfect geregeld!
Peter V
Haren
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de service en het lenen van de rolstoel tijdens uw vriendenweekend naar tevredenheid zijn verlopen.
Prima verstelbare krukken
H Huisman
Doorn
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Zeer hulpvaardig, goede een zeer goed onderhouden degelijke uitleen materialen. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeurs! Uitermate tevreden
Dhr. M. RAEVEN
Sittard
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze service, uitleenmaterialen en chauffeurs als zeer hulpvaardig en vriendelijk heeft ervaren. Uw tevredenheid doet ons goed.
Dhr. TAJ Daniëls
Reusel
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Er wordt goed geluisterd en gevraagd wat de lichamelijke klachten zijn zodat ze verder kunnen helpen. 2 jaar geleden een ziekenhuisbed gehuurd en een rolstoel. Nu weer opnieuw pijnklachten en gebeld voor een rolstoel en werd de volgende dag al gebracht!
Mevr. S.D.B. DOCTERS
Eindhoven
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat er goed naar uw situatie is geluisterd en dat u onze service als snel en goed heeft ervaren. Wij waarderen uw positieve woorden.
Mijn paket tot nu nog niet!!!
Beveelt niet aan
S . Wongso
Groningen
Het spijt ons dat u uw pakket nog niet heeft ontvangen. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is.
Prima service. Maar de spullen worden in zo'n ongelofelijk grote doos gebracht... dit moet echt anders kunnen. Hij staat echt gigantisch in de weg. En niet iedereen zal er ook ruimte voor hebben op deze manier. Spullen waren verder netjes en schoon.
Mevr. AM Hofman
Noordhorn
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u de service en de staat van de hulpmiddelen positief heeft ervaren. We begrijpen dat een grote verpakking onhandig kan zijn wanneer de beschikbare ruimte beperkt is.
Heel snel en uitstekend geholpen
Mevr. M van den Berg
Bunnik
Dank voor het schrijven van een review.
We waren van plan te kijken naar een driewielfiets fiets 2e hands. Die bleek er niet te zijn. Maar na een proefrit op een nieuwe was er vrij snel een deal gemaakt. Ook mijn vrouw overkwam hetzelfde bij het kijken naar een Balance fiets. Er werd een mooie combi deal gemaakt en de volgende dag waren de fietsen al thuisbezorgd! Top winkel en fantastisch geholpen!
Geert
Oosterhout
Wat fijn om te horen dat uw ervaring in onze winkel positief was en dat u snel geholpen bent. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Uw tevredenheid betekent veel voor ons.
Onwijs fijn dat ik een rolstoel heb kunnen lenen van jullie. Dit zorgt voor zoveel gemak voor mij. Nu kan ik langer erop uit of makkelijker naar mensen toe. Het zorgt ervoor dat ik iets meer kan doen!
Mevr. MAG Khoe
Amsterdam
Wat fijn om te horen dat de rolstoel u zoveel gemak biedt en u hierdoor actiever kunt zijn. Wij waarderen het dat u uw ervaring deelt.
Bij de bestelling van het looprek liep alles heel snel en soepel. We hebben ook een rolstoel bij jullie gekocht en die was niet op voorraad, daar wachten we nog steeds op! Misschien aangeven op de website dat iets niet voorradig is? Voorkomt teleurstelling en wachten terwijl iemand dit dringend nodig heeft!! Of informeer de klant tussentijds wat meer.
Dhr. RA Huigen
Vlijmen
Wij waarderen uw feedback over de bestelling en begrijpen dat wachten op een product frustrerend kan zijn. Uw suggestie om voorraadstatussen duidelijker aan te geven, is waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren. Dank u voor het delen van uw ervaring.
Ik werd super goed te woord gestaan, waren heel vriendelijk aan de telefoon. Mijn rollator werd binnen 3 dagen bezorgd
N Bruggeman
Vleuten
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de snelle levering van uw rollator. Wij streven er altijd naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw ervaring is belangrijk voor ons.
Fijn dat er ook aan werd gedacht dat de douchestoel in elkaar gezet moest worden heeft de brenger perfect gedaan
Mevr. I.J. VAN GEEL
Meppel
Wij zijn blij te horen dat de douchestoel goed in gebruik is en dat de montage naar wens is verlopen. Uw ervaring betekent veel voor ons.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert