Laden reviews...
2.861 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Ze geven aan dat hun bedverhogers passen op een boxspring, dan moet je wel de extra 4 verhoger meebestellen. Eenmaal binnengekomen blijken ze helemaal niet te passen. Ik kreeg een excuus per mail, met de opmerking dat ik de verloskundige kon berichten voor een oplossing. Op de site staat nog steeds aangegeven dat het kan.
Beveelt niet aan
Mevr. ED ten Broek
Bovenkarspel
Geweldig geholpen
Mevr. HHM Derksen
Heesch
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Goed netje , precies waar we om Gevraagd hebben . Vriendelijke behulpzame jonge man die alles in elkaar zette .
Dhr. R Tor
Lemmer
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met de service. Wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Uw feedback wordt gewaardeerd.
Zwangerschaps- en (na) bevallingsspullen besteld. Fijn dat er een pakket is. Jammer dat het pakket niet helemaal flexibel is. Ik had de douchekruk heel vroeg nodig, maar de rest pas aan het eind. Maar ik kon de douchekruk niet weglaten uit het pakket. Dus maar de losse onderdelen besteld. Jammer om de extra's dan te missen. Ook heel fijn dat hier zitkussens of zitting als optie bij zit om te bestellen, niet elke zorg winkel heeft dat en zeker vorige bevalling was het hard nodig geweest
Mevr. SSJ Padmos
Maastricht
Dank voor uw feedback over uw ervaring met de zwangerschaps- en bevallingsspullen. We begrijpen dat flexibiliteit in pakketten waardevol kan zijn. Het is goed om te horen dat onze zitkussens u aanspreken. We waarderen uw opmerkingen en wensen u het beste toe met uw aankopen.
Mevr. G de Groot
Sittard
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Behulozaam, snel, meedenkend
Mevr. HAM van Zantvoort
Geldrop
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Levering was volledig en op tijd. In geval van noodzakelijke verzorging is betrouwbaarheid van groot belang.
Mevr. HEHM van der Aart
Asten
Fijn om te lezen dat u de levering als volledig en op tijd heeft ervaren. Betrouwbaarheid is inderdaad essentieel, vooral bij noodzakelijke verzorging. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.
Het opzoeken bestellen en afrekenen is zonder moeite gegaan, kwaliteitvanhet producht, de einddop van de wandelstok is boven verwachting.....duidelijke bevestiging van bestelling.
R Oertel
EmmerCompascuum
Fijn om te horen dat de bestelervaring soepel verliep en u tevreden bent met de kwaliteit van het product. Wij streven ernaar een goede service te bieden en zijn blij dat dit bij u is gelukt.
Heb vorige week 2 Cobber koelsjaals besteld en gekregen, maar voldoen niet aan mijn verwachtingen 1 Black red berry, en 1 Donkerblauw. De Black red Berry heb ik in gebruik, en de blauwe zit nog in de gesloten verpakking. Een kennis van mij heeft de Red tie dye bij jullie gekocht en doet het veel beter, kon wel van een andere stof of materiaal zijn. Graag zou ik de Donker blauwe voor de Red tie dye willen ruilen, maar helaas heb ik de bon en de verpakkingsenveloppe niet meer. Grt. Mia Dassen Janssen
M Dassen-Janssen
Stein
Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat de levering snel was. Het spijt ons te vernemen dat de koelsjaals niet aan uw verwachtingen voldoen. Wij waarderen uw input en hopen dat u een oplossing vindt die beter bij u past.
Top!
HenkenJitske
Tjalleberd
Hele aardige mensen, van de klantenservice tot de chauffeurs. Duidelijke afspraken, 2 uur tijdvak bij afleveren ipv de hele dag wachten.
ElWho
Noordwijk
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent over de service en duidelijke afspraken. Het is fijn om te weten dat ons team heeft bijgedragen aan een goede ervaring.
Heel fijn lendenkussen, perfect om goed te zitten op verschillende stoelen. Snel geleverd!
M
Zeist
Fijn om te horen dat het lendenkussen goed bevalt en de levering snel was. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden met onze producten. Bedankt voor uw feedback!
Goede samenwerking. Goedde levering van de spullen bed etc.
Mevr. JEH van Zoggel
H-D
Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij te horen dat de samenwerking naar wens is verlopen. Het is fijn om te weten dat de levering goed is gegaan.
Afgeleverd door GLS in locker. Die bleek leeg te zijn! Medicura heeft het voor mij opgelost.
Silvia
Limburg
Wij waarderen uw positieve beoordeling en zijn blij te horen dat de service naar tevredenheid is opgelost. Het is fijn dat u een goede ervaring heeft gehad met ons. Dank voor het delen van uw feedback.
Prima!
7 August 2026
Dhr. C Ekermans
Nuth
Bedankt voor uw feedback.
Om te beginnen bij het telefonisch contact, na 3 kwartier in de wacht te hebben gestaan werd het contact gewoon verbroken!! Na nog eens ruim een half uur wachten, echt een verbinding! De mevr. kon eenvoudige vragen niet beantwoorden zonder een collega te vragen! Ze kon me niet vertellen wat een toitetverhoger kost. B.v. Nee niet tevreden!
Beveelt niet aan
7 August 2026
Mevr. AAAH Rubel
Haelen
Er is toen een bestelling geplaatst, wat ik 5 weken voor datum in huis zou moeten hebben. En dit is precies gebeurt. Zonder tussen contact, werd netjes optijd verstuurd.
Mevr. REJ Vos
Rotterdam
Fijn om te horen dat de bestelling op tijd is geleverd en aan uw verwachtingen voldoet. Wij streven ernaar om een efficiënte service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Snelle en vriendelijke levering. Producten zagen er schoon en fris uit.
Dhr. JH Teney
SCHIJNDEL
Wij waarderen uw positieve feedback over de snelle en vriendelijke levering. Het is fijn om te horen dat de producten aan uw verwachtingen voldoen. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Makkelijke uitleg. Alles werkt uitstekend
Mevr. ASM Verbeek
Ijsselstein
De hulpmiddelen zijn op tijd gebracht en opgehaad door medewerkers die vriendelijk en behulpzaam zijn. Fantastastische service.
Mevr. G.M. BERENDSEN-RUTTEN
Oss
Fijn om te horen dat de afspraken zijn nagekomen en dat u tevreden bent over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van onze medewerkers. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
snelle levering van wat ik besteld heb en duidelijke informatie over datum en tijdstip van levering
Cindy
Vlissingen
Fijn om te horen dat de levering snel en duidelijk is verlopen. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw ervaring wordt gewaardeerd.
De chauffeur was heel vriendelijk en heeft alles naar behoren geplaatst
Dhr. PN Smeets
Sittard
Fijn om te horen dat uw ervaring positief was en dat de chauffeur vriendelijk was. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat alles naar behoren is verlopen.
Binnen twee dagen op tijd in huis. Luid en duidelijk hoe lang de huurperiode is en wat er daarna moet gebeuren.
Maarten
Terheijden
Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de levering op tijd was. Wij streven ernaar om een duidelijke communicatie te bieden over de huurperiode en overige informatie. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Ik kan het iedereen aanbevelen
Dhr. JLJ Kuenen
Overloon
Dank voor het schrijven van een review.
Goede ervaringen
Mevr. PHC Van Bakel