Duidelijke communicatie aan de telefoon. Snel geleverd en vriendelijk uitleg gegeven. Geleende rolstoel is handig in het gebruik en degelijk.

Snel

Snel

zeer bgoed

Snelle levering.

Nu dochestoel en handgreep besteld snel geleverd en goede communicatie.

Goede afhandeling

Prettig en goede servicebij aflevering

Snelle verzending en uitstekende service

Een klem voor mijn dienblad brak bij het installeren.Na mijn melding kreeg ik heel snel kostenloos een nieuwe set.

Afspraken worden nagekomen.

De materialen zijn in orde en de bezorgtijden kloppen altijd

Goede kwaliteit en vriendelijke chauffeur.

De chauffeur reed de rolstoel netjes naar binnen, dik tevreden.

Service is prima

Goed geholpen

Snelle levering en vriendelijke werknemers

Heele goede cervise

Mijn ervaringen zijn goed,met brengen en halen van de artikelen Er zijn een paar x dingen geweest die niet helemaal goed waren,maar die zijn gedeeltelijk opgelost

Zorgzaam

Duidelijke website. Handig dat er voor bijvoorbeeld een beenbreuk ook al kant-en-klare pakketten staan op de site. Bezorging ging ook goed en er werd goede en duidelijke uitleg gegeven. Ze hebben ook goede kwaliteit spullen gebracht

alle contact via Martijn verloopt snel, professioneel en vriendelijk; dat vinden wij service

bij vragen en overleg verloopt het vontact zeer soepel en vlot

Heel goed

Fijne communicatie, accuraat en zeer goed bereikbaar. Meedenkend wat je nodig kan hebben. Het opbouwen van het bed ging ook allemaal op een prettige manier. Complimenten hiervoor.

Goed en snel geholpen in de winkel in Geldrop

Goed en snel geholpen in de winkel en bij aflevering. Min punt telefonisch slecht te bereiken steeds heel veel wachtende voor me. In mijn geval zit er 'n winkel tegenover het ziekenhuis dus daar ben ik heel fijn geholpen.

Snelle levering.

Douchestoel besteld en die kwam meteen de volgende ochtend.

Medicura is oké, GLS is minder.

Matig

Hobbelig

Product zoals omschreven maar afhandeling kan beter.

een goed kussen

Na een nacht was het kussen me lekker vertrouwd

Snelle service

Volgende dag al een mailtje met track en trace code. Top!

Goede service en communicatie

Goed en snel geholpen.

Top.

Snel geregeld. Alles wad duidelijk. We zijn dankbaar voor de service.

Uitstekende service. Klantvriendelijke site

Kan vlg mij beter

1. Er wordt niet gevraagd of de klant de hulpmiddelen zelf kan bevestigen. 2. De bedsteun was veel te groot en hoog. 3. GLS: hun bezorging is onder de maat, o.a omdat ze wel beloven een nadere tijd aan te geven in de loop van de dag, maar dat niet doen

Zeer correct

Denken mee. Snelle en perfecte levering Correcte afhandeling