Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Bij bestelbevestivging volgt vervolgens eerst een bezorgmoment waarbij de persoon denkt iets op te halen, dus had geen spullen bij zich Dan moet ik er zelf opnieuw achteraan om de spullen te krijgen. Poging 2 is de helft geleverd van de originele bestelling Ik wederom mailen; maar heb poging 3 niet afgewacht
Wij begrijpen dat de levering niet naar verwachting is verlopen. U kunt rekenen op een contact vanuit Medicura binnen enkele dagen om deze situatie te bespreken.
Goede kwaliteit en snelle levering
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
In de winkel erg goed en vriendelijk geholpen, ze denken echt met je mee. De afspraak voor aflevering ging ook prima, vriendelijke man die zijn werk goed en graag doet. Gewoonweg een top ervaring!
Fijn om te horen dat u een uitstekende ervaring heeft gehad en dat de service naar wens was. Wij streven ernaar om de best mogelijke ondersteuning te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
duidelijke communicatie, vriendelijk, en behulpzaam mocht er een keer iets niet goed gaan.
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad. Wij waarderen heldere communicatie en zijn blij dat u onze hulp als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Uw feedback is waardevol voor ons.
Met tevreden over jullie
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Duidelijke site, snelle en vriendelijke bezorging
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en vriendelijkheid van onze service. Wij streven naar een duidelijke ervaring voor onze gebruikers en zijn blij dat dit bij u is gelukt. Dank voor het delen van uw positieve ervaring.
Heel erg positief. Het plaatsen van de bestelling/ lening via de website was duidelijk en dus eenvoudig om te doen. Het maken van een afspraak om de producten weer te laten ophalen was dramatisch omdat ik een lange tijd telefonisch in de wacht stond. Dat was niet te doen.
Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en het bestelproces. We begrijpen dat telefonisch contact soms lastig kan zijn en waarderen uw input hierover. Uw ervaring helpt ons om onze service verder te verbeteren.
Klantenservice is goed bereikbaar. Diverse medewerkers gesproken. Heldere communicatie. Steeds goed geholpen. Door rechtstreekse afhandeling met zorgverzekeraar word je echt ontzorgd! Al met al erg tevreden, zowel over de producten als over de service.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en communicatie. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Uw feedback is waardevol voor ons.
De rolstoel moet "uitgelijnd"worden wiebeldete veel, ik voelde me niet veilig in de stoel. Ik voelde me niet veilig in de stoel
Wij begrijpen dat u zich niet veilig voelde in de rolstoel. Dit is belangrijk voor ons en wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze kwestie te bespreken.
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Mijn bejaarde vader had diverse verpleegmiddelen nodig. Binnen een dag geregeld door Medicura, vakkundig geplaatst. We zijn compleet ontzorgd. Fantástisch geregeld! Top Bedrijf!
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Het is fijn om te weten dat u en uw vader goed geholpen zijn. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Als ik op donderdag vóór 17 uur bestel en op de site staat dat de artikelen direct leverbaar zijn, snap ik niet dat de verzending pas op vrijdag wordt opgepakt. En dat blijkbaar gekozen is voor een transporteur die niet op zaterdag levert, want in de verzendbevestiging werd gelijk aangegeven dat op maandag pas bezorgd zou worden. Producten voldoen wel aan wensen.
Dank voor uw feedback. We begrijpen dat een vertraging in de levering frustrerend kan zijn, vooral wanneer u verwacht dat artikelen snel aankomen. We waarderen het dat u uw ervaring met ons deelt en nemen dit mee in onze kwaliteitsverbetering.
Kapot, geen vervanging
Alles op tijd geleverd. Heel vriendelijk /behulpzaam personeel!
Fijn om te horen dat de levering naar wens was en dat u onze service als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden. Uw feedback is waardevol voor ons.
Spullen na 1 dag geleverd. Correcte bezorger, die ook nog een korte uitleg gaf over de rolstoel.
Fijn om te horen dat de levering snel en correct was. Het is goed dat u ook een duidelijke uitleg heeft ontvangen over de rolstoel. We waarderen uw feedback en zijn blij dat u tevreden bent met onze service.
Goede contacten geen problemen met de leveringen en bestellingen
Het is prettig om te horen dat u tevreden bent over de service en de leveringen. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden en zijn blij dat dit bij u is gelukt. Uw feedback wordt gewaardeerd.
Top service, klantvriendelijkheid, meedenkenk
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Hele slechte ervaring, omdat hetgeen besteld 2 dagen te laat was en ook nog eens onvolledig. Uiteindelijk na 3 dagen wachten eindelijk de rolstoel in gebruik kunnen nemen geschikt voor een linker gipsbeen. Aangezien mijn vrouw een complexe bovenbeenbreuk had en heel erg hard een bed met papegaaij nodig had en een rolstoel met linkerbeen ondersteuning, was dit ongelofelijk vervelend en pijnlijk dat we zo lang hebben moeten wachten. Jullie hebben hier je verantwoordelijkheid niet goed gedragen!
Het betreffende dienblad was goed verpakt en voorzien van een goed hanteerbare gebruiksaanwijzing.
Wij begrijpen dat deze situatie verwarrend en vervelend is. Wij hebben geen Medicura-winkel in Hoogeveen en er zijn door ons geen krukken aan u uitgeleend. De genoemde uitleen heeft plaatsgevonden bij een andere winkel, waardoor de aanmaning niet door ons verzonden is. Wij adviseren u contact op te nemen met de winkel waar u de krukken heeft opgehaald.
Originele beoordeling
We leenden als lid van Espria gratis krukken, uitgeleend via zorgwinkel Hoogeveen. Ten onrechte dus kregen we een nota van € 25 Na veel moeizame telefoontjes kregen we de toezegging dat we niet hoefden betalen. Daar zou een bevestiging van worden gestuurd. In plaats daarvan kregen we nogmaals een dringende aanmaning.
Gewoon goed
Bedankt voor uw review.
Alles snel gevraagd en geleverd. Ik heb ook een uitleenbed gevraagd, maar kreeg te horen dat dat enkel aan terminale patienten wordt uitgeleend. Ik heb een gebroken enkel en een gevaarlijke trap, daarnaast chronische rugklachten. Er werd gezegd dat ik maar op een opklapbed moest gaan liggen.... Gebeld naar Vegro Zorgwinkel en kreeg in no time een hoog/laag-bed afgeleverd.
Dank voor uw feedback. We zijn blij dat u de service als snel en vriendelijk heeft ervaren. Het spijt ons te horen dat uw verzoek niet aan de verwachtingen voldeed. Wij waarderen uw opmerkingen en nemen deze mee in onze voortdurende zoektocht naar verbetering.
Fijn, een uitkomst!
Dank voor het schrijven van een review.
Op tijd. Vriendelijke chauffeur Duidelijke uitleg
Bedankt voor uw review.
Uw levertermijn van 9 tot 12 uur,zou aanzienlijk verbeterd worden als de chauffeur een kwartier van te voren een belletje geeft,,ik ben binnen een kwartier,, bij u
Dank voor uw feedback. We waarderen uw opmerking over de levertermijn en het contact voorafgaand aan de levering. Het is altijd goed om te horen hoe we onze service kunnen verbeteren. Wij nemen uw suggestie ter harte.