Laden reviews...
2.858 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Ik heb via internet een bestelling gedaan. Keurig een bevestiging met ordernummer gekregen per mail. Maar kreeg geen bericht van levering. Ik dus bellen (45min in de wacht!). Nee, uw bestelling is niet ontvangen. Handmatig invoeren dan maar. Vervolgens kreeg ik een mail dat ze me telefonisch niet hadden kunnen bereiken en of ik terug wilde bellen. 13 wachtende voor mij!. Mail gestuurd, bel mij maar terug, want de wachttijden zijn absurd lang. Geen reactie, dus 's middags toch maar zelf weer gebeld (weer een half uur wachttijd). Om vervolgens te horen dat alles in orde was. (Waarom moest ik dan terug bellen?). Eind van de middag werd ik toch nog teruggebeld. Bleek de bestelling inmiddels 2x in het systeem te staan. Wat mij betreft een grote administratieve chaos, en de bereikbaarheid is veel te slecht. Dit moet gewoon via internet kunnen zonder een medewerker te hoeven spreken. Deze it-techniek is er al jaren. Toen het bed dan eindelijk kwam was er wel een zeer vriendelijke monteur die het bed leverde en in elkaar zetten. Een compliment voor deze man.
Dhr. A.J. Deurloo
Breda
I have ordered the equipment as recommended by the Kramzorg. I have received a date for the delivery, which was later changed to a day later. The communication was very clear. The package was delivered in front of my door, which was highly appreciated. All the items mentioned were in the package and in good condition.
Mrs. V Zlatkova
Amstelveen
Wij zijn blij om te horen dat de communicatie helder was en dat de levering naar wens is verlopen. Het doet ons goed te weten dat alles in goede staat is ontvangen. Wij waarderen uw feedback.
Prima.
Mevr. A.B.M. VAN DER POEL-PACHOVSKY
BREDA
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Zo fijn geholpen in de winkel uden Daarna bed aangevraagd, fijn bezorgd en in elkaar gezet. Vriendelijke bediening.
Mevr. HJM van Haaren - Verstraten
Nistelrode
Wij zijn blij te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze winkel en met de bezorging van uw bed. Vriendelijke bediening is voor ons belangrijk, en het is fijn dat dit bij u opgevallen is. Dank voor het delen van uw ervaring.
Marleen en haar personeel hebben mij in Maasstraat cordaat bij gestaan voor de hulpmiddelen ben daar nog steeds dankbaar voor. Nu op 89 ste nog natuurlijk Meficura, Met openrug.
Dhr. JG Bogers
Budel
Fijn om te lezen dat u positieve ervaringen heeft gehad met onze service. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het is belangrijk voor ons te weten dat onze inspanningen worden gewaardeerd.
Heel fijn dat je alles kan bestellen
L Van Rossen
Rotterdam
Wij waarderen uw positieve feedback over de snelheid van onze verzending en het bestelproces. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de mogelijkheden die wij bieden.
Professioneel, snelle levering en keurig!
Mevr. L Vriesman
Wieringerwerf
Bedankt voor uw feedback.
Wat een enorme teleurstelling. Voor een verlate vakantie met mijn zwangere vrouw hadden wij met absolute spoed een specifiek type tilband (maat L mét clips) nodig. Medicura bevestigde de levering voor zaterdag, maar liet het daarna volledig afweten. Eerst werd de levering eenzijdig uitgesteld omdat "de route vol zat", vervolgens kregen we de melding dat de bezorging helemaal niet was uitgevoerd wegens "manco". Na maar liefst 2 uur (!) aan de telefoon te hebben gehangen met de klantenservice om de noodsituatie uit te leggen, werd er dagen later eindelijk geleverd. Het resultaat? Een compleet verkeerd model (maat M met lussen). We hebben uit pure noodzaak zelf maar een band bij een andere leverancier moeten aanschaffen. Ik heb netjes een klacht ingediend en de verkeerde band is inmiddels opgehaald. Van de klachtenafdeling hoor je vervolgens niets inhoudelijks meer, maar wél valt er doodleuk een factuur op de (digitale) mat voor de huurkosten, via een geautomatiseerd incassobureau. Afspraken worden niet nagekomen, de bereikbaarheid is dramatisch, logistiek is het een rommeltje en de interne communicatie ontbreekt volledig. Jammer, aangezien de ervaringen in het verleden wel overwegend positief waren.
Martin
Friesland
Dhr. J.G.C. VAN DER PUIL
Vleuten
Dank voor het schrijven van een review.
De artikelen waren goed
M Brouwer
Breda
Dank u voor het delen van uw review.
Is echt super slecht je krijgt ze moeilijk te pakken ze zijn geen ster waart min sterren zijn ze waart
Dhr. JA Fokkelman
Zierikzee
Altijd goed geholpen en de te lenen spullen zijn netjes en degelijk.
Mevr. CJM van Dinther
Oss
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de kwaliteit van de geleende spullen. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Dezelfde dag nog bezorgd.
Dhr. C.Y. Ling
Breda
Snelle toesturen van gevraagd product. Mooi, functioneel en zeer handelbaar.
P Sterke
AMSTERDAM
Fijn om te horen dat het product naar wens is en snel geleverd werd. Wij streven er altijd naar om aan de verwachtingen te voldoen. Dank voor uw feedback!
Correct en snel
Dhr. JMG Knapen
Nederweert
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Binnen een week de nodige spullen ontvangen.
Mevr. D
ZWAANSHOEK
Wij zijn blij te horen dat u uw spullen snel heeft ontvangen. Het is fijn om te weten dat de levering naar wens is verlopen. Uw feedback waarderen wij zeer.
Op internet gezocht en dit bedrijf kwam er vertrouwd uit.
Mevr. ALM van Dishoeck
Mijdrecht
Fijn om te horen dat de levering van het bed naar tevredenheid is verlopen. Wij waarderen uw positieve ervaring en streven ernaar om onze service aan u te blijven verbeteren.
De producten werden snel geleverd en waren in goede staat
T Oldhoven
DORDRECHT
Fijn om te horen dat de levering snel en naar behoren is verlopen. Wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Uw feedback wordt gewaardeerd.
Heb een goede ervaring, hulpmiddelen zijn uitstekend en goede hulp zowel in de winkel, telefonisch en de bezorger.
Dhr. PH van Zanten
EINDHOVEN
Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en tevreden bent over de hulpmiddelen en de service. Wij waarderen uw feedback en blijven ons best doen om kwaliteit te leveren.
Ben blij dat ik nu met de rolstoel naar buiten kan, dan ben ik iets meer mobieler dan alleen met krukken. Verder erg fijn dat de rolstoel zo snel geleverd kon worden.
Mevr. L Cloosterman
Elst(GLD)
Fijn om te horen dat u meer mobieler bent met de rolstoel en dat de levering snel ging. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Een heel betrokken organisaties die met je mee denkt.
Dhr. PCM Jansen
Lith
Fijn om te horen dat u onze betrokkenheid waardeert. Wij staan altijd klaar om mee te denken en hopen dat uw ervaring positief blijft. Dank voor het delen van uw mening.
Deskundig personeel. Snelle en correcte levering.
Dhr. J.W. DE JONG
Vlijmen
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle behandeling en de deskundigheid van ons personeel. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Snelle levering, keurig volgens afspraak.
Dhr. N Broeksteeg
Vinkel
Bedankt voor uw feedback.
De site van Medicura is overzichtelijk, het aanvragen en de bevestiging ging gemakkelijk en was duidelijk. Helaas ging er bij de levering iets mis (ik wijt het aan de bezorger) waardoor rolstoel en beensteun niet compatibel waren. Omdat de planning niet te regelen was is het daarna nog een keer mis gegaan, andere rolsteun geen beensteun en daarna nog een keer een passende beensteun. Over het materiaal en de service ben ik tevreden !
Mevr. BG Van Dijk
Nijmegen
Dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het materiaal en de service. We begrijpen dat er tijdens de levering enkele problemen zijn opgetreden en waarderen uw opmerkingen hierover. Wij blijven ons best doen om onze processen te verbeteren.
Bestelling duidelijk en snel geleverd
Mevr. AJM Koenders
St Oedenrode