Laden reviews...
2.865 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Subliem
24 August 2026
Dhr. PJA Keulers
Stein
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Zonder hoog-laag bed en een papegaai had ik niet “thuis” kunnen zijn. Mooi dat het kan.
24 August 2026
Mevr. JF Brinks
Annen
Fijn om te horen dat u met het hulpmiddel van Medicura zich thuis kunt voelen. Wij waarderen uw positieve ervaring en zijn blij dat ons aanbod bijdraagt aan uw welzijn.
Snelle levering. Aardige bezorger , erg vriendelijk en netjes.
Mevr. ES Nous
Breda
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de levering. Wij streven ernaar om een positieve ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Rustig overleg en en vakkundige aanbeveling. Levering was ook in goede staat.
Mevr. MKA van Veldhoven
Nederweert
Fijn om te horen dat u tevreden bent met het overleg en de aanbevelingen. We zijn blij dat de levering goed is verlopen. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Kwaliteit en uitleg en correcte levertijd was zeer goed
Mevr. J.M.F. TEUWISSE-MOBACH
Geleen
Fijn om te horen dat de levering snel en vriendelijk verlopen is. Wij waarderen het dat u de kwaliteit en uitleg positief ervaart. Uw feedback is waardevol voor ons.
Wacht tijd duurt lang.
Mevr. LJ Steman
Doetinchem
Wij begrijpen dat de wachttijd langer is dan gewenst. U kunt erop rekenen dat wij binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw ervaring te bespreken.
Alles volgens afspraak geregeld en bezorgd
Mevr. JJ Veenendaal
Amsterdam-Zuidoost
Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is geregeld en bezorgd. Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij dat u tevreden bent met onze service.
goed geregeld
Dhr. CA Roelands
prinsenbeek
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
De bezorging en retouren ging vlot en vriendelijke medewerker
Dhr. SAF Heij
Utrecht
Fijn om te horen dat de bezorging en retouren soepel zijn verlopen. Wij waarderen uw positieve feedback en blijven ons best doen om een goede service te bieden.
We hadden met enige spoed een bed nodig, ze hebben fijn meegedacht en snel geleverd. Prettig contact.
Dhr. J Smits
Dordrecht
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service en de snelle levering. Het is fijn dat er prettig contact is geweest. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Bestellen gaat heel makkelijk. Word goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Bestelling was op tijd. Werd netjes met uitleg aangeleverd.
Mevr. RM Beerkens
Bergen
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met het bestelproces en de levering. Wij streven ernaar om u goed te informeren over uw bestelling. Uw feedback is waardevol voor ons.
I.vm. thuiskomst partner na complexe operatie alle middelen deskundig geleverd met duidelijke uitleg.
Mevr. SM van Gils
Etten-Leur
Fijn om te horen dat de uitlegging en service naar wens waren. Wij streven ernaar om onze producten deskundig aan te bieden, vooral in zulke belangrijke situaties. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Vlotte service, goede spullen en klantgericht
Mevr. M Ciere
Leiden
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de producten. Het is fijn om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden.
Er werd goed geluisterd naar mijn verzoek en daarna na overleg, adequaat geholpen.
Dhr. JWBA de Best
Boxmeer
Fijn om te horen dat u goed geholpen bent en dat er naar uw verzoek is geluisterd. Wij streven ernaar om onze service zo prettig mogelijk te maken. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Een luisterend oor ivm verpleegbed snel nodig hebben
Dhr. P Griek
Hoensbroek
Dank u voor uw positieve terugkoppeling. Het is fijn om te horen dat u onze empathie hebt ervaren in een belangrijke situatie. Wij streven ernaar om in te spelen op de behoeften van onze gebruikers.
Het bed is netjes geleverd in elkaar gezet en goede uitleg
Dhr. AFG Lautenschlager
Oss
Fijn om te lezen dat de levering naar wens is verlopen en dat alles in goede staat is aangekomen. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat u een positieve ervaring heeft gehad.
Bij ons werd een douchestoel afgeleverd. Ik zei "Heel erg bedankt!" tegen de bezorger, waarop hij antwoordde "Goed zo!". Weet iemand of ik nog een factuur krijg voor deze les in vriendelijke communicatie, of is dit soort lomp gedrag jegens ouderen van de bezorgers van Medicura gewoon gratis?
Beveelt niet aan
Bedankt voor uw review.
Geeft vertrouwen.
Mevr. PMHM van Lin
Maasbracht
Dank voor het schrijven van een review.
Ik heb een aanvraag voor een bed ingediend via de website. Mijn zoon wordt geopereerd en mag een aantal weken niet op zijn been leunen en moet hem gestrekt houden. Ik heb een bevestiging van de aanvraag ontvangen. Gisteren gebeld om te vragen hoelaat het geleverd zou worden . Mevrouw aan de telefoon deelt mee dat het verzoek is afgewezen door de verzekering. Ik heb de verzekering gebeld maar die hebben helemaal geen aanvraag ontvangen. Terug gebeld naar medicura krijg ik te horen dat ze zelf al een voorselectie doen. Ze zijn schijnbaar heel medisch onderlegt om zo’n beslissing te maken ! ! Conclusie ik moest zelf maar een bed in de woonkamer zetten . Ongelofelijk dus nu moet in als alleenstaande mijn zoon van 1 meter 90 en 85 kilo zelf naar boven krijgen zodat hij fatsoenlijk kan slapen. Mag ik hopen dat hij niet van de trap valt met alle gevolgen van dien . Daarnaast ook geen terugkoppeling ontvangen dat het afgewezen was !!
Beveelt niet aan
Anita
Sittard
Goede en snelle levering zoals afspraak
Dhr. RJ Reijnders
Oss
Fijn om te horen dat de levering aan uw verwachtingen voldeed. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Vriendelijke chauffeur kwam alles snel brengen en keurig geholpen door het hele bedrijf.
Mevr. MBH van Kempen
Boxtel
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de levering. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en waarderen uw feedback.
Vlotte afhandeling, snel ontvangen..
Mevr. C Dekker
Denhaag
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Product voldoet aan de verwachtingen. Het was prettig geweest als bij het verzenden duidelijk was geweest dat het om een brievenbus pakketje ging. Nu werd gesuggereerd dat ik ervoor thuis moest blijven wat dus onnodig was.
M Chaudron
Plaats
Wij zijn blij te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Uw opmerking over de verzendinformatie is waardevol en we waarderen uw feedback. Wij streven ernaar om onze communicatie zo duidelijk mogelijk te maken.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert