Geweldige service en advies

Wij waren voor info en advies bij medicura terecht gekomen en gingen volledig met alle benodigde zaken die de volgende dag bezorgd werden naar huis. Dank!!

Zowel de service in de winkel als de bezorging was uitstekend

Goed behandeld, snelle levering

In de middag gebeld en de volgende ochtend al geleverd. Super

Zie onderstaande

Wat ik wel hinderlijk vond dat ik gisteren ruim 55 berichtjes kreeg dat er goederen geleverd zouden worden tussen 12.30 14.30uur

Veel ondersteuning in mijn sociale contacten

Ik heb veel baat gehad bij de rolstoel met ondersteuning . Ik kon weer naar buiten om sociale contacten onderhouden

Snel en meedenken

Mijn vrouw heeft het geregeld en was zeer te spreken over de snelheid, meedenken en vriendelijkheid. Levering was de volgende dag al. Alleen niet de track&trace mail ontvangen. Maar alles was er en netjes opgenouwd!

Netjes rolstoel op afgesproken tijd afgeleverd. Fijne uitleg over hoe alles werkt. Super fijn

Snelle levering

Ben zeer tevreden over Medicura. De artikelen die je ja een knieoperatie kunt huren zijn zeer uitgebreid. Worden snel geleverd. Vaak zijn het nieuwe hulpmiddelen die nog in de verpakking zitten.

Wat fantastisch dat dit bestaat!

Heel goed! Prettige, vriendelijke en adequate hulp. Geduldig en meedenkend.

Goede website, goede afspraken, snelle levering

Prettig personeel, behulpzaam

Enorm lange bezorgtijd

Pakketje werd pas na anderhalve maand bezorgd

Snel geregeld

Op maandag gehoord dat ik woensdag een heupoperatie krijgt. Spullen op maandag besteld en dinsdag geleverd. De chauffeur wilde meehelpen op de spullen rond het bed mee op te zetten. Heel vriendelijke maar niet nodig.

Super goeie service en snel

Alles was goed en new vond ik dank je wel

Prima wandelstok

Op aanraden van mijn fysiotherapeut een drievoet wandelstok gezocht en bij Medicura gevonden. Prima stok en goedgekeurd door de fysiotherapeut, nu verder revalideren.

Redelijk

Geen track en trace gehad

Helemaal tevreden

Bestelling nooit gekregen op leverdatum

Proberen te bellen, 12 wachtende voor je. Bezorgdag was 3 dagen geleden. Niemand gezien of gehoord. Maar wel een tevredenheidsonderzoek sturen. Niet heel handig.

Fantastisch

Vriendelijke bejegening zowel in de winkel als telefonisch. Duidelijke uitleg.

gewoon goed

op zoek naar een navelbreukband, goed advies vwb maat en hoe te dragen. pas net binnen, dus nog even wennen, maar dat zal wel loslopen. voorlopig heel tevreden

Snel, betrouwbaar en professioneel

Na 2 dagen al levering van gevraagde Artikelen. Behulpzame en aardige chauffeur die het kwam brengen

Lenen

Alles op tijd volgens afspraak super

tevreden

Professionele begeleiding via de telefoon en bezorgers

Had op woensdag eind van de dag gebeld. Uitgelegd dat ik de dag erop geopereerd zou worden en op vrijdagochtend werd alles bezorgd. De mevrouw aan de telefoon had tips en gaf extra spullen mee voor de bezorgers waardoor het thuis verzorgen door mezelf veel makkelijker was…

Top!

In de winkel werd ik goed geholpen door mensen die met je meedenken! Goed service levering!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert