Laden reviews...
2.809 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Echter voor mij was onduidelijk dat ik een retourformulier moest invullen, daar ik de huurperiode wel opgegeven had. Verder prima service en goede bedden
Mevr. G Drost- Andela
Luttenberg
Bedankt voor uw review. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de bedden. We begrijpen dat het invullen van een retourformulier verwarrend kan zijn. Uw feedback is waardevol voor ons.
Gebruiksvriendelijke website en een snelle levering van de bestelde producten. Heel fijn dat Medicura zorgt voor de afhandeling met de zorgverzekering.
Mevr. M.S. PISTERS-WESSELS
Susteren
Fijn om te horen dat de website gebruiksvriendelijk is en dat de levering snel heeft plaatsgevonden. Wij waarderen uw positieve feedback over onze service.
Ik heb ze nog niet geprobeerd omdat ik nog niet geboren ben, maar ik dank jullie allemaal
Mevr. S Hisso
Krimpen aan den IJssel
Wij waarderen uw positieve feedback. Het is fijn te horen dat u een goede indruk heeft van onze diensten. Wij wensen u het beste in deze bijzondere periode.
Mevr. AM Van der Leest
Schijndel
Dank voor het schrijven van een review.
Huur toestellen zijn goed kwaliteit en netjes uitgelegd. Koop spullen ook goed
L Djatmiko
Vleuten
Fijn om te horen dat de huurtoestellen en koopspullen aan uw verwachtingen voldoen. Wij streven ernaar om kwaliteit en duidelijke uitleg te bieden. Bedankt voor uw feedback!
Snellen aflevering
Mevr. ECAM Buijtendijk
Oss
De medewerker zeer vriendelijk en behulpzaam en goede uitleg.
Dhr. RJAM Arts
schaijk
Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad. Wij streven ernaar om u op een vriendelijke en behulpzame manier te ondersteunen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Vriendelijk geholpen ,goede service,snelle afhandeling.
Mevr. C. BELJON-VAN ZANDWIJK
Oudkarspel
Dank u voor het delen van uw review.
Alles op tijd geleverd gemonteerd. Super goed.
Toon
Schijndel
Fijn om te horen dat alles op tijd en naar wens is geleverd en gemonteerd. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Nette rolstoel, vlot geleverd. Vraag bij de klantenservice werd goed beantwoord
Dhr. B D
Groningen
Fijn om te horen dat de rolstoel naar wens is en de service u goed bevallen is. Wij stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.
Ik word altijd met een vriendelijk woord ontvangen en geholpen, ze denken ook goed mee.
Dhr. GJM Bekkers
Oss
We waarderen uw positieve ervaring en zijn blij te horen dat u de hulp en vriendelijkheid waardeert. Het is prettig om te weten dat u zich goed geholpen voelt. Wij streven er altijd naar om een ondersteunende omgeving te bieden.
Tevreden.
Mevr. AM Halberstadt
'S-HERTOGENBOSCH
Dank u voor het delen van uw review.
Tijdzone goed aangegeven en netjes bezorgd afgeleverd door bezorger.
Dhr. R Giesen
Brunssum
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de bezorging en dat alles naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Bestelling online gedaan. Dit verloopt heel makkelijk en duidelijk. Duidelijke melding gekregen wanneer de spullen geleverd zouden worden. Chauffeur stond keurig op tijd voor de deur en heeft ons heel vriendelijk geholpen met alles.
M
Weert
Fijn om te horen dat uw ervaring met de online bestelling zo positief is geweest. Het is goed dat alles duidelijk verliep en de levering vlot en vriendelijk ging. Wij waarderen uw feedback en streven ernaar deze service te blijven bieden.
Gemakkelijk via website rolstoel aangevraagd. Werd netjes thuis bezorgd
Dhr. JAM Kortooms
Ell
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de levering van de rolstoel. Wij streven ernaar om het proces zo soepel mogelijk te maken. Uw feedback is waardevol voor ons.
Heb niets toe te voegen.
Dhr. CJC Driessen
Swalmen
Ze doen wat zeggen.
Dhr. AAL Dekker
Rozenburg
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Wij waren met het bestellen vriendelijk geholpen en er werden hulpmiddelen aangeboden waar we achteraf ontzettend blij mee zijn. De chauffeur gaf goede uitleg, vriendelijk en behulpzaam.
Mevr. J. BOUMA-MIEDEMA
Marrum
Fijn om te lezen dat de communicatie en levering naar wens zijn geweest. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en het is prettig om te horen dat u tevreden bent met de hulpmiddelen en de ondersteuning van onze chauffeur.
duidelijke website snelle levering
Mevr. JF Lammers
Asten Heusden
Snelle levering en vriendelijk personeel met duidelijke uitleg
Dhr. TW de Leeuw
Ospel
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service en de snelle levering. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw feedback is waardevol voor ons.
Idem
Dhr. G.G. VAN BERLO
Deurne
zie boven
Dhr. NAJ Peters
Gennep
Vriendelijke bekwame klantenservice, Altijd perfect geregeld.
Dhr. HPC Peeters
Echt
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Alles prettig en prima geregeld
Mevr. H Alserda
Valthermond
Bedankt voor uw review.
Binnen 2 werkdagen afgeleverd op afgesproken tijd
Emile
Margraten
Fijn om te horen dat de levering soepel en snel is verlopen. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat alles naar wens was.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert