Snel geleverd wat er aangevraagd was.

Snel en goed.

Goede professionele bezorging

Snelle levering en goede begeleiding om het product te kunnen gebruiken.

Rolstoel echt een uitkomst

Aanvraag rolstoel was zo geregeld, prima service Enige opmerking of advies voor chauffeurs, als je adres niet kunt vinden, we wonen nogal in een uithoek, bel dan even met het bezorgadres dan kunnen we bijsturen, route bedroeg nu ongeveer uur, chauffeur heeft er 3 uur over gedaan

Producten beschikbaar, prima toegelicht en snel gekocht. Was wel duur die wandelstokhouder van 38 euro

Prima prijs

Het werkt echt!

Ik heb de handgreep met zuignappen besteld voor mijn moeder. Deze is voor de muur in de douche. Deze was makkelijk aan te brengen en hij hangt nog steeds. Bij andere handgrepen met zuignappen heb ik zeer slechte ervaringen, deze vielen meestal na een paar uur van de muur. Deze blijft hangen en is goed vast te pakken. Zeer tevreden ook kan je verschillende maten bestellen, dit kan handig zijn. Ik heb de kleine maat besteld. Materiaal is ook zeer goed en stevig.

Niet volmaakt

Jammer dat mijn rolstoel niet op tijd geleverd kon worden. Vervolgens wil ik deze weer inleveren voor het weekend, kan dit niet en gaat er weer een paar dagen overheen om in te leveren met de ophaalservice. Ben benieuwd of deze dagen ook in rekening worden gebracht!!!!

Goed geholpen en snel

Goede service en voorlichting

Snelle en goede service bij het leveren van de materialen ook toen het bed terug moest. In de winkel ben ik ook uitstekend voorgelicht wat de mogelijkheden zijn voor het lenen van materialen.

Goed.

De snelheid waarmee ik de producten in huis had. Prima. De producten. Prima. De uitleg van de chauffeur. Niets!

Zeer goede ervaring

Snel, professioneel en prettig meedenken

Snel, professioneel en prettig meedenken door medewerker

Alles werd prima geregeld. Ook de levering en uitleg werd heel vriendelijk gedaan. Bedankt.

Medicura werd mij aanbevolen. Heb geen spijt dat ik belde. Werd vriendelijk aangesproken en de kreeg duidelijke uitleg over de afhandeling. Zoals afgesproken werden de hulpmiddelen op tijd afgeleverd. Top voor de service.

Helemaal tevreden.

Ben ontzettend fijn geholpen door jullie bestaan. Anders had ik langer in een revalidatiekliniek moeten verblijven. Dus top!

Snelle en goede service, vlug geregeld.

Keurig op tijd bezorgd.

Super snel en netjes geleverd

Snel, goed en duidelijk

Goede prijs en snelle levering. Alleen mis ik een factuur. Het zou fijn als deze via de mail was toegestuurd.

Geweldige service.

Goede service. Prima materialen.

Beter naarmate de tijd verstrijkt.

In het begin wat stroef, naderhand ging het beter.

Top levering

Fijne rolstoel gekregen. Levering keurig op de afgesproken tijd.

Prima en snel geregeld

Netjes afgeleverd volgens afspraak.

niets toe te voegen

Magnesiumstraat 7