Laden reviews...
2.870 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt over het algemeen snelle levering en vriendelijke chauffeurs. Klanten waarderen duidelijke afspraken en goede service, met veel positieve ervaringen. Enkele meldingen van problemen met communicatie of levering zijn er, maar de meeste recensies zijn positief. De service lijkt betrouwbaar en klantgericht.
Heel goed
Dhr. AJ Vorstenbosch
Schijndel
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Snel geregeld
Dhr. A Bagga
Amsterdam
Bedankt voor uw feedback.
Zeer snel geregeld allemaal
Mevr. E Fokkema
Zeewolde
Vriendelijk ,behulpzaam meedenkend
Mevr. B.B.A. VAN NUNEN-BOEREBOOM
Best
Dank voor het schrijven van een review.
Snel, klantvriendelijk en volgens afspraak
Dhr. H Speetjens
Brunssum
Bedankt voor uw review.
Goede afhandeling en duidelijke instructie.
Dhr. J Aarts
Soerendonl
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Duidelijke uitleg bij bezorging De vragen en antwoorden van de computer robot vond ik zeer irritant Heb na dat ik deze eerst kreeg ook voor een medewerker gekozen
Mevr. MH van der Ligt
Wilbertoord
Fijn om te lezen dat de levering en uitleg duidelijk waren. We begrijpen dat de vragen en antwoorden van de computerrobot als irritant kunnen worden ervaren. Goed dat u vervolgens voor persoonlijke ondersteuning heeft gekozen.
allaes is volgens afspraak verlopen
Mevr. A van Vliet
schaijk
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Snelle en zeer vriendelijke hulpverlening; bestelling is grondig doorgenomen en zeer snel geleverd Dank voor de snelle service
Dhr. CA Kortekaas
Utrecht
Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u de hulpverlening als snel en vriendelijk heeft ervaren en dat uw bestelling zorgvuldig is doorgenomen.
Het zorgbed was in tijd van een dag geregeld
Mevr. BAS van der Ven
Uden
Fijn om te lezen dat het zorgbed zo snel voor u geregeld was. Bedankt dat u uw positieve ervaring met ons deelt.
Komen afspraken na. Snelle levering en goed materiaal
Mevr. M.W.J. SMULDERS-HABRAKEN
Mierlo
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het nakomen van afspraken, de snelle levering en de kwaliteit van het materiaal.
R Beerthuizen
Heesselt
Wij zijn blij dat het product naar tevredenheid is en dat u uw ervaring als goed omschrijft. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan zal Medicura binnen enkele dagen contact met u opnemen.
Voor het weekend besteld, voor zolaat besteld volgende dag in huis. Niet dus. Na een email, excuses, Er was iets mis gegaan na sorteren. Ok, kan gebeuren, maar als je dan nog eens 3 dagen moet wachten om het artikel geleverd te krijgen is echt belachelijk. Zelfs bestellen via TEMU is nog sneller. Ik bestel hier nooit meer iets.
Beveelt niet aan
D Kwak
Den Helder
Het spijt ons dat uw bestelling niet binnen de verwachte termijn is geleverd en dat dit tot extra wachttijd heeft geleid. We begrijpen dat dit een teleurstellende ervaring is geweest.
De wachttijd aan de telefoon was helaas wat lang. Met een optie voor direct een terugbelmogelijk kan handiger zijn.
Dhr. AMR Van Sloun
Buchten
Dank u voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen en dat de aangegeven levertijd is waargemaakt. We begrijpen dat een langere wachttijd aan de telefoon minder prettig is.
De geleverde douchestoel, geschikt voor zware mensen is een perfect product. Ook snel geleverd
Dhr. GLM Hezemans
Helmond
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de douchestoel goed aansluit bij uw behoeften en dat u tevreden bent over de levering.
mijn ervaring was prima. besteld en keurig op juiste tijd geleverd. goede service ook bij het inelkaar zetten van het ziekenhuisbed
Mevr. J.S. den HARTOGH-HOOGSTEEN
augustinusga
Fijn om te lezen dat uw ervaring positief was en dat de levering en service bij het in elkaar zetten van het ziekenhuisbed naar wens zijn verlopen. Bedankt voor uw mooie beoordeling.
A van Heteren
Amsterdam
Bedankt voor uw review.
Binnen een halve werkdag na mijn 1e contacten waren afspraken uitgevoerd, inclusief afleveren en opstellen van tijdelijke voorzieningen tbv thuisverblijf en verpleging. UItstekend.
Mevr. AHM Kuypers
Bakel
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat de voorzieningen snel en zorgvuldig zijn geleverd en opgesteld, zodat uw thuisverblijf en verpleging goed konden verlopen. Uw waardering doet ons goed.
mijn ervaring is miin goed
Mevr. J Bergs
weert
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Snelle punctuele levering
Dhr. RWAP Akkermans
Roermond
Bedankt voor uw feedback.
niets aan toe te voegen
Dhr. AHM van Oorschot
s-Herogenbosch
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Producten waren prima en goed ingepakt
Mevr. J Stoffers
Dalerpeel
Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat de producten naar wens waren en zorgvuldig verpakt zijn.
Levering zoals verwacht
Dhr. AJC Timmermans
Drunen
Dank voor het schrijven van een review.
Ik zit in palliatieve thuiszorg en belde op advies huisarts voor aanvraag rolstoel. Vriendelijke medewerker gesproken en de rolstoel was de volgende dag al In huis. Super service
Dhr. HGFM Strik
Mierlo
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze service als snel en respectvol heeft ervaren. Wij wensen u veel sterkte toe in deze periode.
Makkelijk en gratis en fijn dat het thuis wordt bezorgd
Mevr. MAC De Feijter
Emmeloord
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als makkelijk en gratis ervaart en dat de bezorging aan huis goed bevalt.
Magnesiumstraat 7
6031 RV Nederweert