Prima.

Levering volgens afspraak

De communicatie over de en tijdens de levering vriendelijk en volgens afspraak

Bedrijf waar je op van aan kunt .

Al meerdere malen via de website iets moeten huren vanwege mijn mindere gezondheid . Snelle service en makkelijk te bestellen en retour te geven.

Er wordt niet terug gebeld.

Bedrek geleverd met riem om het rek vast te zetten, maar zonder gebruiksaanwijzing. Na lang wachten aan de telefoon, heb ik aangegeven, dat ik graag word terug gebeld. Is niet gebeurd. Ik vind dat een hele slechte service.

Geweldige service

Snelle en duidelijke verzending, Van te voren duidelijk aangegeven hoelaat het zou komen, Meneer hielp mij ook vriendelijk met alles binnen zetten omdat dit mij niet lukte. Heel blij dat dit op deze manier aangeboden kan worden.

Netjes

Netjes afgeleverd en in elkaar gezet

Zeer positief

Snel en goed geholpen. Hulpmiddelen snel geleverd volgens afspraak. Gr. Simon en Lies.

Op tijd bezorgd, nette uitleg

Zeer respectloos, ongenuanceerd en schofferende opmerking

Eigenlijk te uitgebreid om even uit te leggen maar één zin zegt voor mee alles over de klantenservice zoals ik deze heb ervaren. 'Als ik in U positie een hoog/laag bed nodig zou hebben zou ik blij zijn met elk bed en het niet uitmaken hoe deze eruit ziet' Dat wordt door iemand op afstand van achter een telefoon gezegd zonder dat ze ook maar iets over mijn situatie/positie iets afweet. Toen ik daar wat van zei werd het gespreek afgekapt want de dame in kwestie ging hier verder niet over in discussie met mij.

Ik heb nog geen pakketje binnen

Ik heb afgelopen donderdag bestelling gedaan kreeg dag erna mail van GLS dat ze nog niet konden leveren omdat ze pakketje nog niet hadden ontvangen, daarna zie ik elke dag dat de levering een dag verschoven wordt. Dus op dit moment ook nog geen mail gekregen dat het verstuurd is. Nu kreeg ik van jullie deze beoordelings mail en vandaar dat ik dit nu invul zo. Hopelijk komt het pakketje nu snel binnen.

snelle levering

gisteren besteld, dag erna afgeleverd

goede service

leenrolstoel makkelijk besteld en prompt geleverd.

Duidelijke communicatie over leveringg

Product werd precies geleverd als gewenst en ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Vriendelijke chauffeur die ook nog even uitleg gaf.

Goed!

Ik heb de produchten als goed ervaren

Ontzorgend !!!!

Door verleende dienst is een grote zorg wat betreft mobiliteit in ieder geval verzorgd

Fijne producten en prima service.

Via de kraamzorg kon ik makkelijk bij Medicura producten voor mijn zwangerschap bestellen. Dit is de tweede zwangerschap en in beide gevallen waren de producten en service prima. Enige nadeel was deze keer de bezorging, die het pakket voor de deur zette ondanks dat we niet thuis waren.

Zonder al te veel moeite.

In een vloeiende beweging de spullen bij ons afgeleverd. Goeie service.

Alles makelijk, en goed gegaan!

Alles ging goed, niks op te merken.

Niet compleet

Lege batterijen en geen handleiding voor gebruik van de hometrainer.

Prettige ervaring

Prettige ervaring

Tegenvaller

Bestelling geplaatst en zou na 2 dagen geleverd worden wat goed uitkwam met mijn operatie. Echter werd deze datum veen dag later verzet met maar liefst 4 dagen met als gevolg dat ik de eerste 3 dagen na de operatie zonder hulpmiddelen zat. Levering van de middelen was incompleet en beensteun paste niet op rolstoel. Weer 2 dagen later was levering compleet. Al met al had de eerste week na de operatie comfortabeler kunnen verlopen, had Medicura gedaan wat ze aanvankelijk hadden beloofd. Had ik geweten dat ze niet op tijd konden leveren had ik wel naar een ander gegaan. Bij volgende operatie zal ik een ander bedrijf kiezen.

Super geregeld

Wat een prima hulpverlening

Niet lang hoeven wachten

Het bed was geweldig. Zo fijn ze aan huis gebracht en weer ophalen

Een onaangename ervaring

Het bed was kort in de verhoogde stand, waardoor ik nekpijn en ongemak ondervond tijdens het slapen.

De brengers en ophalers, geweldig!

Alleen om de afspraken te maken duurt wat lang. Maar eenmaal aan de lijn een keurige behandeling ervaren.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert