Snelle service en uitstekend product

Omslachtig levertraject

Ik heb twee artikelen besteld die in twee aparte dozen geleverd werd. Nog steeds wacht ik op die tweede doos…. Erg omslachtig en niet bepaald milieuvriendelijk omdat ik nu voor de tweede keer moet rijden naar het afhaalpunt.

Snel en goede hulp

Snel, vriendelijk en eenvoudig

Snel te regelen en een zeer vriendelijke bezorging. Materiaal is goed en degelijk

Zeer goed geregeld

Alles zeer netjes geregeld

Snel en eenvoudig geregeld!

Slecht

Denken niet mee met de klant, niet kundig, komen afspraken betreft ophalen rolstoel niet na waardoor je voor niks zorgt dat er heel de dag iemand thuis is om de deur te openen. Slecht bereikbaar voor clienten met wachttijden telefoon die oplopen tot 2 uur of uiteindelijk wordt verbroken. Bij een klacht krijg je een standaard antwoord. Berichten worden gestuurd in het weekend met een no replay nummer waardoor je niet kunt communiceren. Leenrolstiloel daarnaast van slechte kwaliteit en buiten proporties duur wanneer je deze wilt lenen.

Nette snelle levering van zorgmiddelen

Voorbereiding matig. Levering goed!

Het duurde lang voordat alles via de mail in orde was. Bij huur telefonisch slecht contact. Voor ouderen niet makkelijk. Succes en de levering was helder en duidelijk. Anita van Buul

Heel goed!!!

Uitvoerig telefonisch advies gekregen. Producten zijn op tijd geleverd.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en heel behulpzaam

Zeer teleurstellend!

Op drie juni bestelling gedaan en op vijf juni nog geen factuur ontvangen! Toen ik op de pakbon keek ontdekte ik tot mijn grote verbazing dat de factuuradres een totaal andere was dan de verzendadres! Onbegrijpelijk! Toen ik erover belde werden niet eens excuses aangeboden! Totaal die klantvriendelijk en zeker niet professioneel!

Vriendelijke en behulpzame chauffeur

tevreden

snelle bezorging en keurig geleverd volgens afspraak.

Erg lieve chauffeur, heel behulpzaam

Veel gedoe aan de telefoon en lange wachttijden (14(!) wachtenden voor i). Maar de chauffeur maakte alles goed, zorgvuldig, vriendelijk en echt helpend.

Snel, netjes verpakt en heerlijk koel voor warme dagen!

Doet wat het belooft!

Prettig contact en snelle service

Prettig contact. Heb wel een opmerking. We hebben bed verhogers gehuurd en omdat we ze veel langer nodig hebben liep de huur gewoon door. Na een aantal maanden hadden we al veel meer huur betaald dan dan de aankoop prijs is. Heb toen gebeld en de huur is direct gestopt maar van een terug gave of een tegemoet koming was niet mogelijk. Dan vinden we wel jammer. Is ook deels onze verantwoordelijkheid maar een melding vanuit Medicura was wel fijn geweest. Had ons toch een paar maanden huur gescheeld.

Prima geregeld,zorg uithanden! zó belangrijk!

Zie bovenstaande

goed geregeld

snel geleverd

Uitstekende service

Reactief en goede service.

Prima geregeld .

Alles prima en snel geregeld. Zeer goed track and trace systeem ,je weet presies hoe laat de chauffeur er is . Vriendelijke chauffeur . Chapeau Medicura .

Heel tevreden

Helemaal goed , ben er heel blij mee.

Super correcte medewerkers

Dit is nu de derde keer dat ik spullen nodig heb en zoals de vorige keren is ook alles nu weer perfect en correct afgehandeld en afgeleverd. Deze keer heeft eigenlijk 5+1 sterren want de bezorger kwam tegelijk met ons aan (wij van het ziekenhuis) en hij haalde meteen de rolstoel uit de vrachtwagen zodat mijn vrouw comfortabel naar binnen kon. Super!

Snelle en goede service

Het ziekenhuis bed was makkelijk besteld en heel snel en vakkundig geleverd.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert