kennis van zaken, klantvriendelijk en snelle levering

kennis van zaken, klantvriendelijk en snelle levering.

Snel, servicegericht

Via website alles besteld.echter door nieuw computersysteem was de chauffeur in de war en had m'n bestelling niet compleet. Hij kwam de ontbrekende materialen toch maar op zaterdag brengen en hield me keurig op de hoogte via de telefoon. Chapot Willem!

Snelle levering, vriendelijk personeel.

Goede en zeer vriendelijke bezorger,en alles was netjes geregeld en in een supersnel tempo klaar,zeer behulpzaam en goede uitleg

Goed en op tijd geleverd

Als goed ervaren snel en vakkundig geplaatst

Super. Snel geleverd en geplaatst en bijna volgens tijd

Eerste keer gebruik van gemaakt en ben zeer tevreden. Snel geleverd en geplaatst.

Mijn ervaring met Medicura is uitstekend.

Mijn ervaring met Medicura is uitstekend te noemen. Na meerdere bestellingen te hebben gedaan kan ik het volgende zeggen deze webshop is super snel met levering. En ze werken heel nauwkeurig.

Keurig op tijd

Prima bed

Duidelijke uitleg gehad

Vriendelijk geholpen

Stoel was prima en alles netjes op tijd gebracht en opgehaald

We zijn heel tevreden over het vriendelijke telefonische contact.

Een hele goede ervaring gehad

Snelle en professionele hulp ontvangen

Heel prettig, persoonlijk

Een aangenaam telefoongesprek waarbij jullie medewerker goed meedacht.

Goed advies en fijne medewerking

Fijn contact met de medewerkers in de winkel en ze dacht ook mee over de benodigdheden rondom de operatie van mijn knie.

Zeer prettig!

Mijn zoon had een gebroken been en we kregen een rolstoel. Die was wat verouderd en voldeed niet aan de wensen en er werd direct een nieuwe geleverd. Zeer fijne service!!

Prima, geen enkele negatieve reactie

men houdt zich aan afspraken. Vriendelijke bezorgers

Door mijn operatie had ik een rolstoel nodig. Via de site uitgezocht en een dag later werd hij geleverd.

Super goed geholpen

Heel goed en netjes geholpen

Snel en puncteel geregeld

Bed gebracht en meegedacht!

Snelle levering en goed produkt

Ik hoop in de toekomst geen gebruik meer te hoeven maken van jullie hulpmiddelen, zou het toch nodig zijn, dan beslist bij jullie.

Snelle levering. Makkelijk te bestellen

Ruim assortiment. Snelle levering en makkelijk te bestellen.

Keurig op tijd geleverd.

Netjes op tijd geleverd

Fantastisch

Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers, zowel aan de telefoon, in de winkel als bij de bezorging (Utrecht). Ze zijn zeer meelevend bij de klant en denken mee wat e.e.a. nog makkelijker maakt.

Proma profuct.

Zeer goed te gebruiken.