heel goed

Klantvriendelijk en snel

Ontzettend vriendelijke, meedenkende en behulpzame mensen. Ook nog eens snel geregeld allemaal. Absoluut 5 sterren!

Ik ben blij met de service.

Zeer goede service en meedenkend.

Werd meteen zeer goed geholpen.

Nette snelle levering

We hadden een rolstoel geleend die snel bezorgd werd en ook netjes snel weer opgehaald

Alles netjes en op tijd geleverd

Zie hier boven

Snelle service zonder gedoe

Snel geholpen

Ik ben geholpen door dit product

heel goed

Alles prima geregeld

Tevreden!

Ik heb al 3 Defla rugkussens versleten dus ik ben blij hiermee, ook mooi geprijsd en in een megagrote doos ontvangen (voor een relatief kleine bestelling wat ook in een plastic zak kon) die gedeeltelijk open was, plakband zat er half op. Het paste niet eens in de auto. Ik was niet tevreden met de bezorging-GSL. Ik bleef thuis en ze kwamen niet-was niet thuisbericht, dat ging elke dag zo en uiteindelijk gekozen voor pakketkluisje en toen kreeg ik gisteren bericht dat ik het kon afhalen. Veel slechte GSL ervaringen.

Gebeld voor spullen te lenen en zoals afgesproken 2 dgn later geleverd..echt een top bedrijf

onvoldoende service

1e. Sturen een rolstoel die niet door de deuren kan, te breed. Moest omgewisseld worden. 2e. Bestel een douchehoes maar wordt niet afgestuurd. Order stond 14 dagen later nog gewoon open. Na telefoontje pas afgestuurd. 3e. Kon geen bed lenen terwijl ik geen trap op kon. Bij ander bedrijf was dit wel mogelijk.

Gewoon goed zoals het hoort!

Volgens afspraak de juiste bestellingen op afgesproken tijd geleverd.

Fijn product

Bed gehuurd voor na mijn operatie. Heel fijn, had niet zonder gekund

Betere service kan niet

Top geregeld!

Goede ervaringen en snel binnen

Geweldige Service!!!

Ik heb via de outlet een gebruikte scootmobiel gekocht. Was een wel een oudje, maar als extra mobiliteit ivm archillespees scheuring, een mooie tijdelijke overbrugging. Ondanks alle goede zorgen ging er iets mis met het laden van de accu's, dit is binnen no-time zeer goed opgelost. Daarom kan ik alleen maar positief zijn over de afhandeling, maar vooral de persoonlijke benadering. Dus 5 sterren, top, top, top!!!!

Heel goed

Super goeie service

Super fijn, dat de rolstoel gebracht en gehaald wordt

Goed geholpen

Goed geholpen en ze denken mee in behoefte van welk hulpmiddel

Uitstekende service

We hebben een rolstoel geleend en deze werd de volgende dag keuring voor de deur afgeleverd met instructies erbij. Zeer tevreden!

Mijn hulpmiddel is vlot en discreet bezorgd.

Mijn ervaring is dus prettig. Bedankt

kealiteit en snel service

Snel en betrouwbaar kwaliteit en service perfect

Niet exact

Niet mogelijk exact te splitsen

Top service, supervriendelijke chauffeur!!!!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert