Gewoon oke goed service en op tijd.
Wij waarderen uw positieve feedback over onze service. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang. Wij blijven ons inzetten om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dank voor uw vertrouwen in ons!
Geen
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Slecht
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met uw ervaring bij Medicura. Wij streven ernaar om onze dienstverlening voortdurend te verbeteren en waarderen uw feedback. Binnen enkele dagen zullen wij contact met u opnemen om deze situatie verder te bespreken.
De chauffeur heeft netjes alles uitgelegd en de spullen zijn zeer netjes
Wij waarderen uw lovende woorden enorm en zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Uw positieve ervaring geeft ons de bevestiging dat we op de juiste weg zitten. Hartelijk dank voor uw feedback!
De bereikbaarheid op zaterdag is erg fijn. De helpdeskmedewerker gaf een heldere uitleg en samen hebben we de juiste producten gekozen. Vervolgens zeer snel geleverd, op maandagochtend. Super!
Wij waarderen uw positieve feedback. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze bereikbaarheid en de snelheid van levering. Uw ervaring is belangrijk voor ons. Dank u wel!
Ik had een rolstoel pakket en een douchehoes besteld. Uit de mails over de bezorging was niet duidelijk dat dit in 2 aparte zendingen geleverd zou worden. Zodoende was ik niet thuis toen de rolstoel kwam en moest ik nog een dag langer wachten tot deze er was. Van de rolstoel bleek vervolgens de rechter voetsteun niet in hoogte verstelbaar. Deze moest dus omgeruild worden. Maar naar de winkel gereden om deze om te ruilen om niet nog weer een dag te moeten wachten. Een stroeve start dus. Ik werd wel steeds netjes te woord gestaan en de problemen zijn ook uiteindelijk netjes opgelost.
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat de bezorging en productervaring niet helemaal naar wens waren. Het is fijn om te horen dat u uiteindelijk wel tevreden bent over de service. Wij streven ernaar om onze dienstverlening continu te verbeteren. Dank voor het delen van uw ervaring.
Zeer makkelijk te bestellen en zeer goede service
Wij zijn verheugd om te horen dat u onze service als zeer goed ervaart. Het is fijn om te weten dat het bestellen eenvoudig voor u was. Bedankt voor uw feedback!
Goed geholpen in de medicura winkel, bezorg tijd op tijd gekregen en bezorger was op tijd. Schoon en goed materiaal.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn dat u tevreden bent over de tijdigheid van onze service en de kwaliteit van ons materiaal. Wij streven ernaar om deze standaard hoog te houden. Dank voor het delen van uw ervaring!
prima zo
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Hulpmiddelen vakkundig geplaatst en uitleg gegeven.
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Uw positieve woorden zijn zeer gewaardeerd. Wij streven ernaar om onze dienstverlening continu op dit hoge niveau te houden!
Zeer goede service en kwaliteit
Dank voor het schrijven van een review.
snelle service en levering vriendelijke bezorger
Wij zijn zeer verheugd over uw positieve ervaring met onze service en de snelheid van levering. Uw lovende woorden motiveren ons om elke dag het beste te geven. Dank voor uw feedback!
Vlugge levering van het aangeschafte product.
Wij waarderen uw feedback en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. Uw ervaring is belangrijk voor ons om onze dienstverlening continu te verbeteren.
De medewerker was heel vriendelijk, bracht de rolstoel in huis en heeft gebruik voorgedaan en uitgelegd.
Wij waarderen uw positieve feedback over de snelle bezorging en de heldere uitleg die u heeft ontvangen. Het is fijn om te horen dat onze service aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij blijven ons inzetten voor een goede dienstverlening. Uw tevredenheid is onze prioriteit.
bestelling ontvangen maar toen der tijd gebeld dat ik 12verhogers nodig heb krijg ik er 8 binnen dus nu contact opnemen voor meerderen.
Wij waarderen uw feedback en het is jammer om te horen dat uw bestelling niet volledig was. Uw ervaring is belangrijk voor ons en wij nemen deze zeer serieus. We vinden het belangrijk dat u kunt vertrouwen op onze service.
Ik had online besteld.. volgende dag kwam gelijk netjes mijn rolstoel aan super fijn
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is geweldig om te horen dat de levering van uw rolstoel naar wens verliep. Uw ervaring met Medicura is belangrijk voor ons. Dank u wel daarvoor!
Zeer adequaat en vriendelijk geholpen,alle keren.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het doet ons goed te horen dat u onze service als vakkundig en aangenaam heeft ervaren. Uw tevredenheid is waar wij naar streven. Dank voor het delen van uw ervaring.
Ik moest een grote buikoperatie ondergaan. Via de site kon ik gemakkelijk de hulpmiddelen bestellen die ik nodig had en op de door mij opgegeven datum laten bezorgen. Ook het hoog/laagbed werd netjes op de gewenste plek geïnstalleerd. Ook toen mijn operatie 24 uur van te voren werd afgezegd werd er niet moeilijk gedaan en kon ik gewoon de nieuwe datum doorgeven. Dikke 5 sterren!!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm! Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en het proces rondom de bestelling en bezorging. Uw ervaring is waardevol voor ons. Dank u wel voor het delen.
Niet duidelijk
Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de communicatie. Wij vinden het belangrijk om dit te verbeteren. U kunt binnen enkele dagen een reactie van ons verwachten. Wij waarderen uw feedback enorm en zullen er alles aan doen om de communicatie naar onze klanten toe te verbeteren.
Super netjes en snel geregeld .
Wij waarderen uw positieve beoordeling en zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Uw ervaring motiveert ons om de kwaliteit van onze service hoog te houden. Dank u wel.
Heel goed, behulpzaam en vriendelijk. De bezorging verliep niet vlekkeloos, maar het kwam uiteindelijk toch goed.
Wij waarderen uw positieve woorden en begrip. Het doet ons goed te horen dat ondanks een kleine hobbel in de weg, alles uiteindelijk naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om te blijven verbeteren.
Netjes bezorgd, er was n klein manco , maar dat was na n belletje netjes opgelost. Bedankt daarvoor.
Wij waarderen uw positieve feedback en zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw ervaring is waardevol voor ons en helpt ons om continu te verbeteren. Dank u wel.
Prettig en correct geholpen aan telefoon en precies geleverd zoals afgesproken
Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Uw positieve ervaring motiveert ons om continu de beste service te verlenen. Wij waarderen uw feedback zeer.
Bedankt voor uw review.
Top top top
Dank u voor het delen van uw review.