Toppie

Gewoon oke goed service en op tijd.

Snelle service en goede spullen

Geen

3 weken op bestelling gewacht zonder Zat geen factuur bij dus nog half uur aan de telefoon gewacht.

Slecht

Keurig verzorgt

De chauffeur heeft netjes alles uitgelegd en de spullen zijn zeer netjes

Prima service, zowel helpdesk als de bezorger.

De bereikbaarheid op zaterdag is erg fijn. De helpdeskmedewerker gaf een heldere uitleg en samen hebben we de juiste producten gekozen. Vervolgens zeer snel geleverd, op maandagochtend. Super!

Goed, maar stroeve start, communicatie kan duidelijker

Ik had een rolstoel pakket en een douchehoes besteld. Uit de mails over de bezorging was niet duidelijk dat dit in 2 aparte zendingen geleverd zou worden. Zodoende was ik niet thuis toen de rolstoel kwam en moest ik nog een dag langer wachten tot deze er was. Van de rolstoel bleek vervolgens de rechter voetsteun niet in hoogte verstelbaar. Deze moest dus omgeruild worden. Maar naar de winkel gereden om deze om te ruilen om niet nog weer een dag te moeten wachten. Een stroeve start dus. Ik werd wel steeds netjes te woord gestaan en de problemen zijn ook uiteindelijk netjes opgelost.

Zeer makkelijk te bestellen en zeer goede service

Alles prima geregeld

Goed geholpen in de medicura winkel, bezorg tijd op tijd gekregen en bezorger was op tijd. Schoon en goed materiaal.

prima zo

Snel en vakkundig

Hulpmiddelen vakkundig geplaatst en uitleg gegeven.

Zeer goede service en kwaliteit

prima ervaren

snelle service en levering vriendelijke bezorger

Na telf contactprima geholpen

Vlugge levering van het aangeschafte product.

Snel bezorgd, hele vriendelijke uitleg

De medewerker was heel vriendelijk, bracht de rolstoel in huis en heeft gebruik voorgedaan en uitgelegd.

bestelling klopt niet

bestelling ontvangen maar toen der tijd gebeld dat ik 12verhogers nodig heb krijg ik er 8 binnen dus nu contact opnemen voor meerderen.

Ik had online besteld.. volgende dag kwam gelijk netjes mijn rolstoel aan super fijn

Fantastisch

Zeer adequaat en vriendelijk geholpen,alle keren.

Makkelijk te bestellen, super snelle levering.

Ik moest een grote buikoperatie ondergaan. Via de site kon ik gemakkelijk de hulpmiddelen bestellen die ik nodig had en op de door mij opgegeven datum laten bezorgen. Ook het hoog/laagbed werd netjes op de gewenste plek geïnstalleerd. Ook toen mijn operatie 24 uur van te voren werd afgezegd werd er niet moeilijk gedaan en kon ik gewoon de nieuwe datum doorgeven. Dikke 5 sterren!!

Slechte communicatie naar klant

Niet duidelijk

Super netjes en snel geregeld .

Geweldig dat er zoiets is

Heel goed, behulpzaam en vriendelijk. De bezorging verliep niet vlekkeloos, maar het kwam uiteindelijk toch goed.

Netjes geregeld

Netjes bezorgd, er was n klein manco , maar dat was na n belletje netjes opgelost. Bedankt daarvoor.

Komen afspraken na

Prettig en correct geholpen aan telefoon en precies geleverd zoals afgesproken

gewoon goed

Gewoon heel vriendelijk en snelle afhandeling

Top top top

Magnesiumstraat 7