lange levertijd

de levertijd is erg lang. de chat ging ook niet vanwege drukte. mailadres gegeven, geen antwoord.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, mooie website, en niet duur

Eerste bestelling voor mijn vader gedaan. Het kon de dag erna al geleverd worden. Zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur die de douchekruk kwam afleveren.

Slechte rolstoel

Incompetente rolstoel, fijn bezorgd, vriendelijke chauffeur

Goeden service

Aardig netjes en behulpzaam en duidelijke uitleg

Zeer snelle service

We moesten voor mijnman een bed hebben was snel geregeld en bezorgd nu was voor hem het matras niet fijn heeft de Casemanager vandaag geregeld morgen krijgt hij geregeld morgen krijgt hij een ander matras

Een 10

Vlotte levering, de leverancier regelt alles met de ziektekosten verzekering heel prettig. Vriendelijke chauffeur en keurig op tijd.

goed en snel geregeld

je hoefde maar te bellen en werd meteen geregeld met track en trace

Snel geleverd

zeer goed

telefonisch vriendelijk en adequaat te woord gestaan.

Oke

Alles naar wens.

E-mail en de volgende dag leveren , ik toch helemaal geweldig

Geen communicatie.

Helaas heb ik weinig tot geen info gehad. Via de kraamzorg aangemeld geweest en een link ontvangen om gegeven in te vullen (bedhoogte e.d) Hierachter geen mail ontvangen dat ik dit gedaan heb en wat ik verder kon verwachten kwa spullen en levering. Wel dus maanden later onverwachts een mail van verzending mogen onvangen met een leverings indicatie. Maar was voor mij een verrassing wat ik zou ontvangen. Ben blij dat ik spullen te leen krijg. Maar comunicatie kan beter kwa de werkwijzen.

Gewoon goed !!

Verder niets , als gewoon goed!!

Uitstekende snelle service

Uitstekende snelle service

Snel en optijd

De rolstoel die ik heb geleend is fijn zacht.

Een fantastische ervaring

Ivm ontslag uit ziekenhuis moest Medicura op zeer korte termijn een aantal artikelen bij mij thuis afleveren. Als dit niet gebeurd was ging ontslag niet door. Medicurra heeft alles op alles gezet om dit voor elkaar te krijgen, waar ik ze nog steeds dankbaar voor ben

Vantasties geholpen

Heb een keer gevraagd voor een rolstoel Volgende dag werd er een gloednieuwe Stoel gebracht super goed Dankjewel Nu nog een schootmobiel

Uitstekende informatie

Levering volgens planning

Niet al het materiaal in een keer geleverd, 1 set bevestigingsbouten te weinig

geleverd, Alles tegelijkertijd afgerekend in de winkel, maar door computerprobleem wordt de faktuur apart gestuurd naar huisadres, thuis gekonroleerd of ik de betaling ook had uitgevoerd, Dat was dus ok, De ontbrekende M8 bouten haal ik volgende week wel op. (geen probleem) beetje vreemd formulier ? wat wordt bedoeld met aanbevelen ?

Waardevolle dienstverlening!

Voor na mijn operatie had ik een zorgbed, douchstoel en tafeltje etc nodig. Ik heb het digitaal aangevraagd en de volgende dag ben ik direct opgebeld om alles na te lopen en of het kloppend was. De datum van mij operatie werd onverwachts verplaatst en medicura heeft hierin alle medewerking en begrip getoond. .de dag van levering kregen we een sms met een indicatie wanneer alle spullen zouden worden geleverd. De monteur heeft alles netjes binnen geïnstalleerd. Ook heeft Medicura mij ervan bewust gemaakt dat in mijn situatie al de geleende toestellen gedekt worden door de verzekering, daar waar ik dacht het zelf te moeten betalen. Dank voor de geweldige service!

Wat medicura belooft komen ze na prima

alles op tijd en prima geregeld

ondanks dat ik heel snel naar huis mocht, werden de hulpmiddelen keurig op tijd bezorgd

Goede service en klantvriendelijk

Magnesiumstraat 7