Tijdens mijn zwangerschap heeft de kraamzorg hier kraamhulpmiddelen voor mij besteld. Hiervan hebben wij maar 1 ding gebruikt. De rest is in de doos gebleven. Bij het ophalen van de doos bleek er volgens hen een product te missen. Dit product heeft nooit in de doos gezeten. Hier hebben wij na op en neer mailen toch voor moeten betalen. Uiteindelijk hebben wij dus moeten betalen voor een product dat zij nooit hebben geleverd omdat wij de doos niet gecontroleerd hebben met de bon. Ervan uitgaand dat alles geleverd wordt dat is besteld natuurlijk. Wij hebben dus 50 euro moeten betalen voor niks! Daarnaast was ons verteld dat we konden bellen om de doos weer op te halen. Toen ik dit deed gaven ze aan dat dit extra kosten meebrengt en we het dus zelf via PostNL moesten versturen. Een super grote doos met hulpmiddelen? Toen ik een tweede keer belde gaf iemand anders aan dat hier geen kosten aan verbonden waren. Erg vervelend dat ik na een bevalling met complicaties en opname in het ziekenhuis hiermee te maken kreeg!
Wij betreuren de situatie die u heeft meegemaakt. Het is voor ons belangrijk om te weten hoe we onze service kunnen verbeteren. We zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze kwestie te bespreken. Uw feedback is waardevol voor ons en we waarderen uw geduld in deze kwestie.
Heb direct gevonden waar ik naar op zoek was. Besteld, en direct gekregen.
Wat fijn om te horen dat u onze service als geweldig ervaart en snel heeft kunnen vinden waar u naar op zoek was. Wij stellen uw positieve beoordeling zeer op prijs. Dank u wel!
Goede service, er ontbrak een onderdeel, die werd netjes nageleverd
Wij waarderen uw positieve beoordeling enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Wij streven ernaar om dit niveau van dienstverlening vast te houden. Dank voor uw feedback!
Vriendelijke mensen bij afbrengen en ophalen.
Wij waarderen uw positieve beoordeling en zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw feedback is belangrijk voor ons. Dankzij uw ervaring kunnen wij blijven verbeteren.
Denkt mee, geeft goed advies en is klantvriendelijk.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn om te horen dat u de ervaring als klantvriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Wij streven ernaar deze service consistent te leveren. Dank u voor het delen van uw ervaring.
correct en op tijd geleverd
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Opvouwbar rolstoel is handig in gebruik rijdt soepel. nog geen ervaring met taxi afwachten of hij deze rolstoel wel meeneemt net als bij een rollator.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de opvouwbare rolstoel en het gebruiksgemak ervan. Uw tevredenheid is onze prioriteit.
Snelle levering, correcte communicatie. Ga zo foor.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Uw woorden motiveren ons om het goede werk voort te zetten. Dankzij ervaringen zoals die van u, streven wij ernaar om continu onze dienstverlening verder te verbeteren.
Er wordt met je meegedacht welke rolstoel met hulpstuk geschikt is. En als deze wordt geleverd krijg je ook uitleg over t gebruikt.En vandaag besteld was morgen in huis. Erg prettig!
Wij waarderen uw positieve ervaring bij Medicura. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en het meedenken over de juiste rolstoel. Wij streven ernaar om deze kwaliteit altijd hoog te houden. Dank voor uw feedback!
Het produkt voldoet aan mijn verwachting.
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering en dat het product aan uw verwachtingen voldoet. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Op vrijdagmorgen een douchekruk besteld voor mijn man. Zaterdagmiddag wordt hij al bezorgd.
Wij zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over de snelheid van onze service. Dat is precies waar wij naar streven! Dank voor uw positieve beoordeling.
Snel levering
Dank u voor het delen van uw review.
Dat deze geweldige sevice in deze tijd bestaat doet goed. Het was snel en ook goed geregeld.
Wij waarderen uw lovende woorden enorm. Het doet ons goed te lezen dat u onze service als geweldig ervaart. Wij streven er altijd naar om aan uw verwachtingen te voldoen. Dank voor het delen van uw ervaring.
Zou iedereen aanbevelen snel geregeld snelle levering
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en snelheid. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Wij streven ernaar om deze kwaliteit te blijven handhaven. Dank u wel!
Perfecte service en uitleg als ze de artikelen komen brengen
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te lezen dat onze service en uitleg naar wens zijn. Uw ervaring is voor ons zeer waardevol. Dank voor het delen hiervan!
Zie boven
Zie hierboven
Snelle levering en uitleg er bij
Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze positieve ervaring te delen. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij blijven ons best doen om aan uw verwachtingen te voldoen.
Na ontvangst van het kussen meteen retour gestuurd wegens schimmel. Zelf retour gestuurd, geen vergoeding niks. En wat denk je... Krijg ik gewoon dezelfde weer opgestuurd met dezelfde doos. Wat een waardeloze service, riekt naar oplichting.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring met ons niet naar verwachting was. Wij nemen dit zeer serieus en willen graag met u in gesprek gaan om te begrijpen wat er precies is gebeurd. Verwacht van ons binnen enkele dagen een reactie. Wij waarderen uw geduld terwijl wij dit onderzoeken.
Omdat mijn oma de volgende dag op vakantie ging was omruilen dus niet meer mogelijk en moest ik 1 uur voor sluitingstijd alsnog op pad om juiste artikelen te vinden.
Het spijt ons te horen dat er iets mis is gegaan met uw bestelling. Wij vinden het erg vervelend dat u hierdoor extra moeite heeft moeten doen. We nemen deze kwestie serieus en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze situatie te bespreken.
Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Je krijgt van te voren een tijdslot wanneer de chauffeur komt, erg prettig!
Wij waarderen uw positieve feedback enorm. Het is fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en het bestelproces. Dank voor het delen van uw ervaring.
Oke
Dank u voor het delen van uw review.
Stoel is netjes op tijd geleverd en voldoet aan behoefte. Vriendelijke medewerker.
Wij zijn oprecht verheugd om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en dat de stoel aan uw behoeften voldoet. Uw positieve ervaring is voor ons belangrijk. Dank voor uw waardering met een 9/10 score!
Aanrader door van Hoof therapie. Valkenswaard
Wij waarderen uw feedback enorm en zijn blij om te horen dat uw ervaring met ons positief is. Het is altijd prettig om te weten dat onze service wordt aanbevolen. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.
Als je op de site aangeeft voor 17 uur bestellen de volgende dag leveren. Moet je dat nakomen. En niet ***len dat het niet op voorraad is als ik mail waar het blijft. Geen voorraad dan ook niet op de site zetten.
Wij betreuren uw ervaring met de levering van uw bestelling. Uw feedback is belangrijk voor ons, want het helpt ons om onze diensten te verbeteren. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze kwestie te bespreken en hopelijk tot een bevredigende oplossing te komen.