Heel goed

Mensen die bezorgen zijn heel vriendelijk. En alles is heel makkelijk en vlot verlopen via de site

Prima producten, uitstekende service

Het rolsstoelpakket en het hoog-laag-bed zijn prima, en de bezorgers zijn zeer behulpzaam en zetten de spullen zelfstandig in elkaar.

Super snelle service!

Heel fijn en praktisch hulpmiddel!

Zó fijn dat deze hulpmiddelen er zijn; kan ( bijna) zelfstandig douchen én dat is héél veel waard.

Tijd, zorg en aandacht voor de client.

Rolstoel werd in elkaar gezet en aangemeten. Alles in een rustig tempo.

Snel en goed

Online makkelijk te bestellen en snel geleverd. Erg fijn.

Heel snel geleverd op afgesproken tijd. Goed product. Nette afhandeling.

Uitstekende service

Hele fijne medewerker die aan huis komt

Op vrijdag gebeld op zaterdag hoog laag bed geleverd.

Super goede service alles netjes naar wens neer gezet super vriendelijke jongen vincent

Gemakkelijk te bestellen

Bestellen ging snel en makkelijk, leverdatum eerder doorgeven zou handig zijn. Nu een dag van te voren, net een paar dagen weg. Bezorger komt eerste dag niet opdagen, tweede dag ondanks neerzetverzoek (onder de overkapping) zet de bezorger het gewoon bij het hek in de regen.

Ik ben snel en vriendelijk geholpen .

Alles snel en prima geregeld. Mvgr

Ongelooflijk slecht

Brillen met kapotte schroeven geleverd die zijn v plastic. Bezorgers die weigeren bril op wc te plaatsen, terwijl ze t wel verplicht zijn, medewerkers ( zelfs leidinggevende) die elkaar tegenspreken en ronduit liegen, bar slechte service etv

snelle vriendelijke en professionele afhandeling

Fijn meegedacht, snelle levering. Vriendelijk medewerkers zowel aan telefoon als chauffeur.

Zoals het hoort.

Materiaal is goed. Op tijd. Bezorger/monteur is accuraat, meelevend

Goede service. Verantwoord bezig.

Op een beurs kennis gemaakt met bedrijf. Wekte direct vertrouwen op.

Snelle service, vriendelijke mensen.

Vlotte en nette bezorging

Vlotte en nette bezorging , goede uitleg en vriendelijk personeel!

Snelle superservice!!

Ivm grote voetwond door amputatie teen is er ondanks drukte toch nog gezorgd voor een bed en toebehoren

Snelle en gemakkelijke service

Snelle en gemakkelijke service

Slecht

Remmen wekten slecht, spoorde niet, voorvielen rammelden alle kanten op!!

Super vriendelijk personeel

een tien met een griffel

Goede service, deskundige medewerkers, behulpzaam. En niet te vergeten ze zijn nog heel aardig ook.

Teleurstellend

Tijdens mijn zwangerschap heeft de kraamzorg hier kraamhulpmiddelen voor mij besteld. Hiervan hebben wij maar 1 ding gebruikt. De rest is in de doos gebleven. Bij het ophalen van de doos bleek er volgens hen een product te missen. Dit product heeft nooit in de doos gezeten. Hier hebben wij na op en neer mailen toch voor moeten betalen. Uiteindelijk hebben wij dus moeten betalen voor een product dat zij nooit hebben geleverd omdat wij de doos niet gecontroleerd hebben met de bon. Ervan uitgaand dat alles geleverd wordt dat is besteld natuurlijk. Wij hebben dus 50 euro moeten betalen voor niks! Daarnaast was ons verteld dat we konden bellen om de doos weer op te halen. Toen ik dit deed gaven ze aan dat dit extra kosten meebrengt en we het dus zelf via PostNL moesten versturen. Een super grote doos met hulpmiddelen? Toen ik een tweede keer belde gaf iemand anders aan dat hier geen kosten aan verbonden waren. Erg vervelend dat ik na een bevalling met complicaties en opname in het ziekenhuis hiermee te maken kreeg!

geweldig

Heb direct gevonden waar ik naar op zoek was. Besteld, en direct gekregen.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert