Medicura is goed, snel en eenvoudig

Gewoon perfect geregeld

Alles goed geregeld ook de afspraken

Geen enkele klacht, gewoon allemaal goed geregeld.

Snelle levering zag er netjes uit

Ik heb het bevalbad besteld, de levering was erg snel. Ook was alles netjes verpakt.

Goede service.

Vriendelijk contact.

Fijne nieuwere stoel geruild

Mijn trippelstoel werd omgeruild naar een nieuwer model, helaas zat de oplader er niet bij, maar die kon ik gelukkig 2 dagen later ophalen in de winkel…En ik ben er blij mee want deze trippelstoel is echt een stuk fijner in het gebruik dus dankjulliewel !!

Snelle levering en goede prijs kwaliteitverhouding.

Site Werkt prima en is overzichtelijk

Snelle service

Top! 's Middags omstreeks 16h30 gebeld, de volgende morgen bezorgd. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en er werden me nog meer hulpmiddelen aangeboden.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel.

heel attent .

snel reageren bij aanvraag ,perfect .

Alles prima en volgens afspraak verlopenn

Netjes en op tijd de gehuurde zaken afgeleverd

Snelle levering

Conform afspraak

Meedenkende chauffeur, keurig, netjes en volgens afspraak geleverd.

Altijd goed geweest na ongeveer 25 bedden van jullie

Alleen jammer dat het voetbord zo hoog is dat ik de tv niet kan zien..was in het verleden wel top. Kan het bed niet schef zetten ivm nek hernia moet ik recht voor de tv liggen met mijn hoofd. En de zijkanten zitten niet aan het bed dus spring de pub iedere keer op bed heel jammer. Ik denk dat het een oude uitvoering is (nooit last van gehad vroeger. En bij thuis komst van operatie zag ik dat mijn muur is beschadigd na installeren van het bed door jullie. Verschrikkelijk na 2 jaar verbouwen van ons huis.

hEEL GOED GEREGELD

snelle oplossing

snel bezorgd en eenvoudig te bestellen

snel bezorgd en eenvoudig te bestellen

Goed goede service

Levering en plaatsen oke

Enige minpunt was dat het bed een rook/nicotine geur had

Quick

Really good experience , the guy come with the bed at the next day. He was really kind and adjust the bed really quick.

Correcte en vriendelijk contact/bedrijf

Zie boven

verwarring

bestellen en betaling gaan prima. Aflevering door GLS ronduit slecht. Administratie van Medicura is ook een zooitje, je krijgt via de mail een factuur of je die even wil betalen terwijl de aankoop is gedaan via i deal. Het werkt ook niet dat het bedrijf onder 2 namen werkt. Product is goed.

Vriendelijk en begripvol personeel

Zijn echt snel met reageren en super service blij dat er zo goeie hulpmiddelen bedrijf bestaat echt reders in nood

Zeer vriendelijke chauffeur en snel geregeld allemaal

Zeer netjes geholpen. Zowel door de chauffeur als door de telefoniste. Op woensdag alles gebracht, maar helaas door annulering van de operatie hebben ze op vrijdag weer alles opgehaald. Dus zeer snel geregeld allemaal!

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert