snelle levering en goede service!

Vrijdag bed en toebehoren besteld en zaterdag geleverd. Alles werd gemonteerd ter plaatse. Zeer goede service.

Makkelijk bestellen, accurate bezorging.

Bestelling ging eenvoudig. Adviestekst prima. Bezorging exact op afgesproken moment.

Wegwerp schorten gekocht voor onze dementerende vader die nu slikproblemen heeft. De schorten doen hun werk goed. Vind ze wel iets te smal. Snel geleverd

Snelle levering

Heel vriendelijke en behulpzame chauffeur .

Uitstekend product maar slechte bezorgservice

De badkamersteun is uitstekend! De bezorger GLS kwam 1 uur en 20 minuten na het aangegeven tijdschema zonder enige informatie. Conclusie: uitstekend product maar slechte logistiek.

Maand te laat geleverd

In mei heb ik mijn kraampakket al besteld en nu (eind juni) hebben we uiteindelijk na meerdere keren bellen én langs gaan bij een fysieke winkel uiteindelijk het pakket mogen ontvangen. Wel aardige dames in de zorgwinkel in Uden (Bernhoven), vandaar dat het wat meer is dan een halve ster

toppers

topbedrijf gemakkelijke syte snelle levering

Snelle levering

Duidelijke website, vlotte afhandeling en snelle levering

Bestelling veel te lang onderweg

Had 10 juni besteld en werd 26 juni bezorgd

top product

snel levering en goede kwaliteit spullen

Eenvoudige verwerking, snelle levering

Snel, vriendelijk en goede kwaliteit van het geleverde product

Snelle levering na eenvoudige aanvraag.

Na een eenvoudig aanvraag proces de rolstoel netjes op de afgesproken tijd geleverd. Fijn dat er ook nog de avond ervoor een tijdsblok wordt aangegeven. Aflevering mocht iets uitgebreider. Stoel werd in huis afgeleverd en na een korte uitleg was de bezorger na een halve minuut weer weg.

Ophalen was zeer snel geregeld en werd correct uitgevoerd Vriendelijk personeel

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging van mijn hulp middelen door een plezierige vriendelijk jonge man die zelfs de toilet verhoger op het toilet plaatste en de rolstoel uitlegde

Super goed en snel

Zie boven

de werking van apparaten werd niet verteld.

soms is het nuttig om dat te vertellen

Prima verzorgde levering

Met hulp van fysiotherapeut in Wijckerslooth goed het betreffende model kunnen vinden en bestellen.

heel goed

behulpzaam en snelle levering

Perfecte snelle levering van bestelde producten

Zie bovenstaand

Heel goed

Ze kwamen op tijd, vriendelijk en behulpzaam en ook aan de telefoon waren ze vriendelijk en behulpzaam. Scootmobiel prima in orde.

Netjes op tijd geleverd

Het hele pakket is op de voorspelde dag bezorgd

Snelle levering, goede service

Er wordt door de klantenservice meegedacht.

goede spullen fijne service

Snelle levering en goede service

Het bestellen ging gemakkelijk. De persoon die het kwam afleverde bracht alles binnen en stelde de hoogte in van rollator en looprek. Geweldig

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert