Prima mailcontact

Jammer dat de uitleg wat minder was ivm uit elkaar halen , verder was alles prima

Goede service en levering.

Goede en snelle levering

Een update over wanneer bestelling ongeveeraankomt zoufijn zijn. Verderprima service

Snel en goed materiaal

Snel en makkelijk, bij levering word alles duidelijk uitgelegd,

Via internet lukte het niet, dus gebeld. Was in een paar minuten geregeld om een rolstoel te lenen. Vriendelijke dame. Na 2 dagen netjes bezorgd, geweldig!!

gemakkelijk contact en snelle levering

Telefonisch contact was gemakkelijk, snel intake gesprek, deskundig. Dag erna alles geleverd en opgesteld. Perfecte regeling.

Zeer snelle en goede service

Ik ben zeer tevreden over de levering van de door mij gevraagde spullen. Vriendelijke telefoniste en chauffeurs. Ik heb wel een min puntje. Ikzelf ruik niets door Parkinson, maar mijn omgeving gaf aan dat het bed een rokerslucht heeft terwijl wij allen niet rokers zijn.

Goede en duidelijke informatie. Vriendelijk en behulpzaam ook mooi op bestemming gebracht

Als je een probleem ervaart met Medicura kan je dit makkelijk aankaarten en ze komen heel snel met een passende oplossing! Contact is erg snel (per mail) daar was ik heel blij mee!

Fantastische service

Heel fijn dat alles geleverd kon worden, contact met de klantenservice was snel en goed en het gratis ophalen van de spullen is ook fijn!

Alles vlg schema verlopen

Vriendelijke mensen die je bed komen brengen

Perfect!

Ik ben zeer goed geholpen tijdens het bestellen. Daarna is de volgende dag mijn artikel al bezorgd. Zeer vriendelijk.

Geweldig super levering

Snelle korrekte levering

Zeer klantvriendelijk en duidelijke uitleg.

Zeer prettige ervaring.

Erg goed.

Diegene die mijn trippelstoel bracht had goede uitleg; goede service en werkte keurig netjes. Ook erg vriendelijk.

Ze doen wat ze beloven!

We hebben een gloednieuwe rolstoel volgens afspraak voor 26 weken mogen lenen en tevens wordt de vergoeding door de zorgverzekeraar ook nog eens geregeld! Bezorging was ook helemaal top!

Na een aanvraag via internet werd er op de afgesproken dag een keurige rolstoel bezorgd.

Makkelijk te bestellen en snelle service, vriendelijk personeel met goede uitleg.

Snelle levering

Thuis afgeleverd en duidelijke uitleg gekregen over de spullen.

Erg goede service

Erg goede service! Fijne middelen en goed schoon, de doos zag er alleen erg groezelig uit.

keurig en netjes spullen geleverd.

Positief

Levering Goed verzorgd en zoals afgesproken

Als boven

Makkelijk te bestellen een bedhekje werd snel bezorgd

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert