Zeer goede service

Telefonisch goed geholpen.Aflevering op de hoogte gehouden en op tijd afgeleverd.

Alles keurig op tijd en in goede orde afgeleverd.

Alle bestelde ergonomische hulpmiddelen zijn op tijd geleverd én zorgvuldig geplaatst.

Alle ergonomische hulpmiddelen zoals wcbrilverhoger waren zorgvuldig geplaatst. Net als de bedsteun en de douchestoel.

Heel fijn geholpen.

Hulpmiddel werd aan huis bezorgd, netjes op afspraak. Fijne service.

Zwaar waardeloos

Mijn pakket werd pas ruim een week na bestelling geleverd. Maar ik weet precies hoe het met dit soort van enquêtes gaat: Ook al ben je erg ontevreden, je hoort er nooit meer iets van ; laat staan dat de leverancier je enigszins tegemoet komt bij een volgende bestelling. Jullie dus ook niet waarschijnlijk ; ook al was het maar een tegoedbon! Met vriendelijke groet, Ron Graumans Voorvang 3 4817 DE Breda 06-29087711

lange levertijd maar verder prima

lange levertijd maar verder prima

Niets op aan te merken

Helemaal prima!

Snel geregeld en geleverd, goede uitleg, vriendelijk persoon.

Fantastisch

Spullen werden keurig op afgesproken tijd gebracht en gemonteerd. Heldere uitleg. Werd zelfs een dag later nog een bedtafel geruild voor een betere. Gaf chauffeur zelf aan. Helemaal top!

De snelle service en met je meedenken, helemaal top!

Er werden snel hulpmiddelen aan huis bezorgt en in de winkel van Medicura waren ze erg meelevend en konden professioneel advies geven.

Super fijn bedrijf

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Medicura. Voor mijn heupoperatie heb ik verschillende heupmiddelen bij hen besteld. Alles ik correct aan huis geleverd. Nu ik een stuitbreuk heb, ben ik weer bij hun terecht gekund voor een kussen met een uitsparing in het midden. Ook weer aan huis geleverd. Al met al een heel fijn bedrijf, waar je op kunt vertrouwen.

heel goed

Correcte aflevering en uitleg. Snel en daad krachtig.

stipt, correct en snel

correcte medewerker klanten service en chauffeur

Bezorgen kwam met een open doos aan en bood netjes aan om een nieuwe te bezorgen.

Perfecte levering van goede rolstoel en extra been goot, vriendelijke chauffeur die achterom kwam

Zie hierboven

Bezorgd met instructies.

Makkelijk en snel te huren en vlotte goede afhandeling

Zie boven, niets aan toe te voegen

Goed. Snel.

redeijk

Jammer dat er geen uit leg gegeven wordt over de bediening van de fiets,iedereen is niet even handig in dit soort zaken, zeker voor mensen op leeftijd,Men zegt zoek het maar op via internet , Lekker makkelijk als ik dit had geweten had ik de fiets bij een andere zaak gekocht waar ze wel uitleg geven,En zeg dit er bij bij de verkoop.

Eenvoudig regelen, snel en goede service

Het is eenvoudig om een hulpmiddel te regelen via de site. Ook telefonisch vriendelijke mensen en altijd op tijd geleverd. Goede materialen

goed prima en snel

Very good

Good and fast delivery of the good quality of products

Goede ervaring

Goede ervaring

Goede kwaliteit pantoffels en snelle levering

Een breedtemaat is bij jullie ook echt een breedtemaat, perfect!

Heel goed

Hele goede service en klantvriendelijk. Bestellingen altijd op de afgesproken tijd geleverd.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert