Prettig telefoongesprek na bestelling via online.

Fijn gesprek met telefonist die duidelijke uitleg gaf.

Geleverd volgens afspraak

Ik bestel hier altijd mijn wegwerp washandjes. Deze zijn fijn te gebruiken en hebben een lekker sinasappel luchtje.

Super snel geregeld

Fijne ervaring, Volgende dag geleverd met uitleg . Heel fijn Dankjewel

Snel en goed!

Eenvoudig te bestellen via duidelijke en goedwerkende website en alle atributen de volgende ochtend tijdig geleverd en gemonteerd. Kf

Top ervaring

Goede service en op tijd levering

Goed geregeld.

Via de kraamzorg hierbij terecht gekomen. Makkelijk aan te vragen, goed bezorgd.

Prima service zowel in winkel als bij levering

Prima eerste kennismaking met bedrijf!

Vriendelijk en betrokken

Vriendelijk en betrokken

alles prima en makkelijk te bestellen.

Correct

Goed geleverd volgens planning

Goede bereikbaarheid en snelle service

Prettig telefoongesprek en snelle levering van de rolstoel aan huis. Top!

Mijn moeder is overleden

Heb het aangegeven bij het inleveren van de spullen dat ze overleden is. Raar dat jullie haar om haar mening vragen.

Heel goed

Het is een toiletverhoger en bevalt prima

Uitgebreid pakket, service kan beter

Al in februari heb ik de vragenlijst van Medicura ingevuld en daarin stond (blijkbaar) op de laatste pagina wanneer de medische hulpmiddelen voor de kraamperiode geleverd zouden worden. Hiervan heb ik alleen nooit een bevestigingsmail o.i.d. gehad, waardoor ik in juni niet meer wist wanneer het geleverd zou worden. Omdat ik zwanger ben van een tweeling (met een vergrote kans op vroeggeboorte) heb ik gebeld met de vraag wanneer de hulpmiddelen geleverd zouden worden en of dat eventueel eerder mogelijk was. Mij werd toen verteld dat ik diezelfde week nog een mail zou ontvangen om de leverdatum in te vullen. Helaas heb ik die toen niet ontvangen en heb ik 3 weken later nogmaals moeten bellen met de vraag of de materialen z.s.m. geleverd konden worden. Gelukkig was het toen snel geregeld en waren de hulpmiddelen de volgende dag in huis!

Snelle professionele service

Medicura levert op het moment dat afgesproken is, snelle service en duidelijke instructies. Absoluut een betrouwbare partij voor je revalidatie indien je hulpmiddelen nodig hebt gefinancierd uit het basispakket.

Alles online besteld, nog geen 2 min werk. Precies 5 weken voor de uitgerekende datum geleverd.

Goede service!

Vriendelijk personeel met begrip en kennis van zaken.

Goede service en kwaliteit

Vriendelijke medewerker die op afgesproken tijdstip spullen heeft gebracht en vakkundig heeft geïnstalleerd

Excellent service and care

Everything about this company is amazing! Their easy-to-use website, fast delivery, and paperwork assistance made things so much easier. I was injured suddenly and could not even get around my house, they gave me everything I needed to make life livable. Thanks so so much

Nee hoor

Dit ook niet

snelle levering

correcte en snelle levering

Duidelijk en snelle levering!

telefonisch goed contakt

via de telefoon goed te regelen, er werdt zelfs meegedacht voor evt benodigde spullen. echter bij levering deed het bed het niet en kon niet omgeruild worden op die dag. ik moest iemand regelen die in mijn huis op hun kon wachten de dag erna terwijl ik in zh verbleef.

Chauffeur wist weinig tot niets van demonteren van scootmobiel.betere instructie nodig of duidelijke handleiding voor cliënt meegeven Scootmobiel is solide en goed. Jammer dat je maar uiterlijk 1 week van te voren scootmobiel kunt reserveren.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert