Soepel makkelijk en snel!

Online rolstoel en diverse attributen besteld en de volgende dag keurig op tijd geleverd, goed materiaal!

Je kan het makkelijk bestellen en word de volgende dag bezorgd je krijg van tevoren een berichtje hoe laat ze komen heel eenvoudig en makkelijk

Super.

Alles keurig op afspraak en op tijd.

Zie beneden

Heel snel adequaat en meedenkend

Kwaliteit

Goede service ruime keuze snelle levering.

Very quick and professional!

Ordering process in website is very simple(user friendly) and the delivered products are very clean and well-packed.

• Would you recommend us? Yes

Bestellen online is eenvoudig, levering en service is echt top, heel betrokken,

Precies zoals afgesproken

Ik heb een rolstoel besteld en krukken, volgens afspraak geleverd

Vriendelijke en behulpzame intake en snelle aflevering

De dame die intake afnam, was heel vriendelijk en behulpzaam. Legde alles goed uit. De levering was ook snel en werd door prettige persoon afgeleverd die ook de tijd nam om alles goed uit te leggen. Prima service

Goede snelle lvering vriendelijke bezorger

Doordat de qr code op een rond oppervlak zit kan ik die niet lezen

Volgende dag geleverd, alles ziet er keurig uit

Prima dienstverlening

Heel tevreden.

zeer tevreden

ik heb geen klachten

Snel besteld en snel afgeleverd de coolpak tegen de pijn

Mooie coolpak heeft goed geholpen tegen een biceps blessure tegen de pijn

waardeloos

We kozen voor Medicura omdat de thuiszorgwinkel naast het zorghotel ligt. Maar daar konden we het materiaal helemaal niet ophalen. Het zou bezorgd worden. Maar dan moesten we eerst een ingewikkeld digitaal formulier invullen. Na het invullen van het eerste vakje konden we niet zomaar verplaatsen naar het tweede vakje. Na vijf keer klikken lukte het zomaar ineens wel. Bij ieder volgend vakje hetzelfde probleem. Het lettertype stond automatisch ingesteld op onleesbaar krullerig waardoor je niet goed kon checken of je het juist had ingevuld. Dan verifieren via IDin. De gemiddelde Nederlander heeft daar nog nooit van gehoord. Toen dit uiteindelijk allemaal gelukt was ging de levering vlot. De doelgroep van Medicura is over het algemeen wat ouder in leeftijd of ervaart meer stress dan normaal vanwege een gezondheidssituatie. Maak het hen niet zo moeilijk!!

Goed product

Goed product snel geleverd

Vriendelijke dame, mooi op tijd. Duidelijke uitleg.

gewoon goed

goed product

ze houden zich aan de afspraken en zijn optijd

zeer snel geholpen

zeer wel

Alles is volgens afspraak verlopen.

Alles is volgens afspraak verlopen.

Snelle levering

Fijne service goed advies snel geholpen

Helaas extra werk waar je niet op zit te wachten.

Op de meeste bedverhogers zat schimmel op de bovenkant. Daar zit je niet op te wachten als zwangere vrouw.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert