Fijne bediening.

Aangezien ik helaas al vaker van de diensten van Medicura gebruik heb moeten maken, ben ik altijd goed geholpen.

Snel geleverd, maar ****** grote doos

Ik had een nieuw potje stripjes nodig om mijn bloedsuiker te testen. De volgende dag had ik de bestelling al binnen. Fijn zo snel. Enige wat mij stoorde was de verpakking die was gebruikt voor de verzending. Het was een doos waar wel tientallen doosjes in hadden kunnen zitten. Zonde van het karton. Hopelijk was dit uit noodzaak en geen standaardprocedure.

Keurig bedrijf

Vlotte afwerking en het product voldoet prima.

Omdat het hopelijk om een tijdelijke oplossing gaat maken we graag gebruik van de mogelijkheid om deze toilet steunen te lenen.

Bediening van een geleverd hoog laagbed functioneerde niet

Foutjes kunnen altijd gebeuren. Snel hersteld.

Goede kwaliteit

Makkelijk bestel proces en snelle en goede afhandeling.

Waren tevens keurig binnen de afgesproken tijd aanwezig voor het afleveren van de materialen.

de ene dag bestelt en de volgende dag ontvangen prima

Voor de eerste maal iets besteld online en de volgende dag werd hwt al bezorgd tevreden

Perfect geregeld

Communicatie loopt goed. Duidelijk wanneer ze komen bezorgen.

Medewerker kon mij dingen aanbevelen die eventueel ook handig waren na mijn operatie. Hier had ik zelf niet aangedacht. Goede en klantvriendelijk service.

Ik werd vriendelijk geholpen aan de telefoon en de bezorger was vriendelijk

Top service

Snelle levering de producten hebben een hoge kwaliteit, ik kan iedereen Medicura aanbevelen

Geweldig. Zeer correct en snel geleverd. Complimenten.

Zie hierboven.

Goed behulpzaam

Prettige samenwerking

Geweldig, beleefde medewerker

Goede spullen. Snel leverbaar

Had beter gekund

Onze eerste ervaring was niet goed, afspraak om een scootmobiel thuis te leveren, de hele dag thuis gebleven en pas laat in de middag werden wij op de hoogte gesteld

Winkel is heel goed. Online slecht

Het is erg moeilijk om iemand aan de telefoon tekrijgen, dus chatten.Dan krijg je bericht om te bellen. Eerst 10 mensen voor je. Daarna 12 mensen voor mij. Omdat ik in het Anna ziekenhuis in Geldrop was zei verpleging dat de winkel aan de overkant van de straat was. Met ziekenhuisrolstoel naar de winkel, daar ben ik geweldig geholpen! Telefonisch is niet te doen bij jullie. Echte mensen in de winkel zijn fantastisch. De bezorging van de spullen is perfect gegaan. Bereikbaarheid is een ramp. Aanbevelen alleen in de winkel bestellen.zeker niet telefonisch ,

Keurig op afgesproken tijd geleverd

prima bed stevige kwaliteit.

Super en snel

Vandaag besteld en morgen in gebruik.

Zeer snelle levering en op de afgesproken tijd.

Zie hierboven

Op tijd geleverd.

Goede keus en snelle levering

Lekker snel

Ik ben dik tevreden over jullie

De producten worden in goede staat geleverd

Super snel en mooi en sterke wandelstok

Super snel en erg mooie en sterke wandelstok

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert