Zo fijn dat dit bestaat
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
vriendelijk, meedenkend.
Bedankt voor uw review.
Snel vriendelijk en behulpzaam
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Perfecte service, word meegedacht en hulpmiddelen worden binnen 1 dag tot aan de voordeur bezorgd. Medewerkers met kennis
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en de snelle levering. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en waarderen uw positieve feedback.
Het kraampakket werd keurig op het aangegeven termijn aangeboden. Vooraf een mail ontvangen met de dag en tijd van de levering. De bezorger was keurig op tijd en zo vriendelijk om de grote doos voor mij binnen te zetten. Top!
Fijn om te lezen dat de levering van het kraampakket naar wens is verlopen. Wij doen ons best om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback. Het is prettig om te horen dat alles goed is gegaan.
is goed
Een aardige meneer die het bed keurig heeft geïnstalleerd en uitgelegd hoe het werkt.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de installatie en uitleg van het bed. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve ervaring.
De aflevering aan huis heel behulpzaam met overhandigen goederen. Verwacht vandaag bij ophalen dezelfde prima service.
Dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat de aflevering aan huis behulpzaam was. Uw ervaring is belangrijk voor ons en we hopen dat u ook bij het ophalen tevreden bent met de service die u ontvangt.
Dank voor het schrijven van een review.
Er ontstond even wat verwarring doordat er twee dingen tegelijk speelden. Het ene was een levering en het andere een omwisseling. Maar dan hadden we zonder matras gezeten en dat kan natuurlijk niet. Hij helemaal terug naar z'n auto, bleek er toch nog een nieuwe matras voor ons in te staan. Niks aan de hand dus.
Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed gekomen is. We begrijpen dat verwarring vervelend kan zijn, maar zijn blij dat alles naar wens is opgelost. Uw ervaring helpt ons om continu te verbeteren.
Het bet voldoet niet aan de eisen. 10 cm te kort. Het matras met luchtkamers vind ik niet comfortabel. Net of er luchtkamers kapot zijn en oprollen. De papagaai boven het best niet voldoende hoog en kan.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldoet. Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat comfort van groot belang is. We zullen deze informatie intern bekijken om ons aanbod te verbeteren.
In het verleden ook al iets geleend
Fijn om te horen dat uw ervaring geweldig was. Wij waarderen het dat u bij ons terugkomt voor medische hulpmiddelen. Uw feedback is waardevol voor ons.
Vriendelijke benadering, goede luisterhouding, goede afstemming op onze wens, oplossingsgericht meedenken en snel tot uitvoering van de oplossing komen, duidelijke communicatie per app of email.
Snel en zorgvuldig..
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Ben erg vriendelijk en meedenkend geholpen, de medewerkster heeft echt haar best gedaan. Er is een hoog/laagbed gebracht, helaas is er de avond van te voren geen berichtje gestuurd over de tijd, wat wel de afspraak was. Zelf 's avonds gebeld, wat gelukkig mogelijk is, bleek wel ingepland te zijn, dus het is goed gekomen.
Wij waarderen het dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze service. Het is fijn om te horen dat er goed meegedacht is. We begrijpen dat communicatie belangrijk is en nemen uw feedback mee voor de toekomst. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Snelle en correcte levering door vriendelijk chauffeur afgeleverd
Fijn om te horen dat de levering snel en correct is verlopen. Wij streven ernaar om u een goede service te bieden. Bedankt voor uw positieve feedback.
Op maandag midag een hoog/laag bed aangevraagd op site. Zonder al te veel poes pas of moeilijke vragen besteld en volgende dag om 10:00 afgeleverd en in elkaar gezet. Fijn als je een rede opgeeft dat er respect voor is en dat de afhandeling geregeld word zonder ons ermee lastig te vallen. En volledig op ziekte kunnen focussen.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de snelle en efficiënte service. Wij streven ernaar het proces voor u zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is. Uw feedback waarderen wij zeer.
Er was een ziekenhuisbed nodig en deze via een tablet in het ziekenhuis besteld wat heel makkelijk was. Twee dagen later is deze bezorgd. De chauffeur had deze op de gewenste plek gezet en in elkaar gezet. Daarna korte uitleg gekregen hoe alles werkt. Heel tevreden met de service.
Fijn om te horen dat de levering snel en soepel is verlopen. Wij streven ernaar om onze service zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Uw ervaring is belangrijk voor ons en we waarderen uw feedback.
Prima product, snel geleverd.
Dank u voor het delen van uw review.
Slecht, Was niet compleet.
Wij begrijpen dat u een slechte ervaring heeft gehad en zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Heb toiletverhoger besteld en kreeg hem binnen de levertijd thuis bezorgd.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de levering van de toiletverhoger. Wij streven ernaar om onze producten op tijd te leveren en het is goed om te weten dat dit bij u is gelukt. Bedankt voor uw feedback.
Zeer snelle levering duidelijke instructies
Dank u voor het delen van uw review.
product is goed aangekomen maar levering was enkele dagen later dan op website was aangegeven. Hoge prijs.
Dank voor uw feedback. Het is fijn om te horen dat het product goed is aangekomen. We begrijpen dat de levering later was dan verwacht en waarderen uw opmerking hierover. Uw ervaring helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Makkelijk te vinden, snelle levering!!
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Mijn eerste bestelling via een link van de kraamzorg kon ik niet meer terugvinden. Ook niet via een bevestigingsmail. Ik besloot na te bellen en kreeg te horen dat de bestelling was blijven hangen. Ik heb een account aangemaakt en opnieuw besteld. Hier kon ik een gewenste leverdatum aangeven. Op de gewenste leverdatum zelf (een maandag) had ik nog geen bericht gekregen wanneer de levering plaats zou vinden. Opnieuw nagebeld. Blijkbaar wordt de leverdatum niet tijdig vooraf gecommuniceerd, maar wordt het ergens rond die datum ingepland en krijg je de avond van te voren een bericht dat ze de volgende dag komen. Voor ons tussen 8 en 10. Heb het als heel onhandig ervaren, want deze avond van te voren moesten we onze planning omgooien, we konden dit tijdstip niet meer met medicura zelf regelen ivm kort dag. Handiger als de waarschijnlijke leverdag bijv. een week van te voren wordt aangekondigd. Ik miste een heel stuk communicatie in het proces. Producten zijn overigens prima.
Wij begrijpen dat communicatie rondom uw bestelling niet naar wens is verlopen. Het spijt ons te horen dat dit ongemak heeft veroorzaakt bij het inplannen. Uw feedback over de leverdatum en communicatie nemen wij ter harte. Wij waarderen uw opmerkingen en streven ernaar om de ervaring van onze klanten te verbeteren.