Erg goed geholpen zowel aan de telefoon als de bezorger

Gewoon top

Fantastisch

Perfect geholpen en de dag er na de levering

Behulpzaam als de beste!!

In tijden dat je moeilijk zit vanwege lichamelijke beperkingen wordt de pijn en ellende flink verzacht door Medicura. Wat ik heb ervaren is dat iedereen die voor medicura werkt uiterst behulpzaam, meewerkend en meelevend is. Er wordt goed naar je geluisterd en gemaakte afspraken worden ook nagekomen. Het is erg fijn dat Medicura er is.

Zeer tevreden met Medicura

Prettig contact, snelle levering en ophaal van de producten. Fijne vriendelijke medewerkers.

Goede en duidelijke communicatie.

Het product is op tijd geleverd.

Organisatie op zich is top

Goede organisatie Denken goed mee Snelle levering Helaas was de medewerker die bij mij kwam niet heel tactvol

Alles op tijd en keurig afgeleverd door een deskundige medewerker

Nette bezorger, goede uitleg.

Jammer we hadden via de mail om een andere dag gevraagd , maar dat is dus niet gelukt jammer.

Goede service. Geen minpunten.

Bestelling correct en snel verwerkt en geleverd.

Een leverancier waar je van op aan kunt.

Mijn bestellingen worden altijd binnen een paar dagen geleverd wat zeer op prijs wordt gesteld.

Heel fijn in omgang

Ou alles ging perfect telefoon niste schouder sales tpy

Heel goed

Prima geregeld

Matig

Leek mij dat het onervaren medewerkers waren ( of pas in dienst)

Levering te laat.

In plaats van voor 17.00 besteld volgende werkdag in huis, werd het anderhalve week later? Geen bericht dat het art. niet op voorraad was. Dat kan beter Medicura.

Goed service en kwaliteit

Op tijd goed geholpen

Goed geholpen

Good service

Good service en beste materialen

Vriendelijke mevrouw met verstand van zaken

Goed geholpen, behulpzaam,

Snel en goed

Product was snel in huis en zat goed verpakt. Top!

Supper snel geholpen.

Goed geholpen door een meedenkende mevrouw was erg fijn. Ook de spullen zijn snel geleverd en door de chauffeur klaar gemaakt voor gebruik .

Snelle levering, goede kwaliteit van het product!

Medicura maakt een goede, degelijke eerste indruk, gemakkelijk bestelproces, redelijke prijzen en een snelle levering (die goed verpakt is). Tot de volgende bestelling!

Vriendelijke monteur, prima service

Vriendelijke monteur ! Goede service Afspraak over tijd van levering klopte !!

Goede service en uitstekende producten.

Goede service en goede bereikbaarheid van de klantenservice. Afspraken worden ook netjes nagekomen. Het geleverde materiaal is in prima staat.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert