uitstekend!

slecht

afspraak tussen 12.00 en 14.00 uur aankomst 17.00 uur geen telefoontje niks chauffeur was ziek jaja

goede service

Makkelijk besteld, geen track&trace

Bestelling makkelijk geplaatst via kraamzorg partij, 3 weken later werd de doos bezorgd. Geen tracking of notificatie van verzending, dus ik wilde al bellen of alles goed was gegaan.

Goede service verlening van de Medicure-chaffeur, heeft alles netjes geleverd en in elkaar gezet.

Netjes en correct afspraak is afspraak

Goede terugkoppeling van wanneer het geleverd wordt met tijdsblok. Zeer correcte chauffeur/monteur die alles netjes monteerde en zeer goed heeft uitgelegd

Betrokken en behulpzaam.

Snel en vakkundig geholpen bij het vinden van de juiste hulpmiddelen.

Kraamhulp middelen

Spullen geleverd, later dan afgesproken en zonder bericht vooraf. Gelukkig was ik thuis om de spullen aan te nemen.

Netjes, snel afgehandeld

Goed en netjes te woord gestaan, afgesproken tijd hier, vriendelijke chauffeur

Goede ervaring

Er waren verkeerde producten geleverd. Omdat ik ze toch snel nodig had kon ik ze komen ophalen bij een filiaal. Hoewel even rijden was het een prima oplossing.

Te kort matras zonder opvulstuk

Er was een Bed van 2.20 mtr en bijbehorend besteld. Geleverd werd een bed van 2.20 met een matras van 2.00 mtr. Meerdere malen telefonisch gemeld. Eindelijk na bijna 6 maanden werd een opvulstuk geleverd. Eerdere meldingen waren niet terug te vinden en het opvulstuk zou bij aflevering in juli meteen geleverd zijn

Great abd very helpful!

My life is much easier with this equipment after the surgery, I am so thankful! Great service and delivery

Goed en compleet assortiment

Goed en compleet assortiment , zeer snelle levering

Klantvriendelijk personeel

Ben tevreden met de Medicura. De enige min punt vind ik dat bij het bezorging en ophalen één persoon is! Die vraagt om geholpen te worden! Ik leef alleen en ben niet mobiel!Dan hebben we een probleem!

Snelle levering schone artikelen en veel producten

Goede comunicatie

Snelle en juiste communicatie en levering

Was goed geregeld!

Was erg positief.

Alles goed gegaan

We zijn tevreden met medicura service. We moesten helaas 1 dag langer wachten op de rolstoel voor ons zoontje doen niet mobiel was door de volle bezorging planning, verder was alles perfect!

Perfect!!

Heb mijn geleende spullen precies op de juiste afgesproken dag binnen gekregen. Heel fijn!!

Het verliep heel goed

Het ging heel goed allemaal

Prima!!

keurig afgeleverd en geinstalleerd. Wel een dag eerder dan afgesproken, gelukkig was er iemand thuis.

Snelle vriendelijke levering maar er miste wat schroefjes

Levering was snel en gedaan door vriendelijke dame. Helaas miste er schroefjes van het bed waardoor het bedhek niet omhoog kon en een schroefjes van de achterwand … geen ramp maar wel slordig

Snelle levering

op dinsdag besteld, werd op woensdag al geleverd.

Kan beter

Wanneer je artikelen besteld dit gaat goed . Alleen als je een afspraak maakt om de spullen te laten komen , kan je niet een tijd afspreken . Je moet je aan passen aan de tijden van medicura. Wanneer je werkt kan dit niet altijd . Een advies . Om te plannen de voor de middag of na de middag . Dit is jammer dat dat niet gaat .

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert