Dit was een levering en plaatsing van een bed, comfortabel deskundig en zeer professioneel met leuke en deskundige personeel. Ik spreek met veel lof over deze levering en montage. H. Meis
Fijn om te horen dat de levering en montage van het bed naar tevredenheid zijn verlopen. Wij waarderen uw positieve feedback over de deskundigheid en professionaliteit. Het is goed om te weten dat u een prettige ervaring heeft gehad.
Producten goed ontvangen
Dank u voor het delen van uw review.
Kundig personeel aan de telefoon, gewoon super!
Fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze telefonische service. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen en waarderen uw feedback.
Super service
We willen u graag bedanken voor het plaatsen van uw review.
Enig verbeterpunt is dat ik 1 dag van te voren te horen kreeg wanneer het pakket geleverd werd en dat ik verwacht werd thuis te zijn. Het is fijner om dit wat eerder te horen zodat we beter rekening mee gehouden kan worden.
Dank voor uw feedback. We begrijpen dat tijdige communicatie belangrijk is voor u. Uw opmerkingen worden meegenomen in onze voortdurende inzet om de service te verbeteren. Wij waarderen uw ervaring en zijn blij dat de reactie van onze klantenservice positief was.
Een hoog -laag bed besteld en de volgende dag al geleverd. Ook een sta-op hulp (Sara) werd ook meteen geleverd.Er wordt een tijd voor levering afgesproken en dat klopt altijd. Geweldig!
Fijn om te horen dat de service en levering naar wens zijn. Wij streven ernaar om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uw positieve ervaring waarderen wij zeer.
Zeer correct en snelle levering.
Bedankt voor uw feedback.
Prima kwaliteit en snelle, goede levering
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en levering. Wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en waarderen uw feedback.
de aankomst was vlgs afspraak. De bezorger was betrokken , accuraat, kundig en de samenwerking met mijn ergotherapeut tussen beiden verliep soepel. Ze luisterden naar elkaar. Ben wel tevreden over de afhandeling.. Alleen mis ik nog een zwarte dop zag ik later toen iedreen weer weg was. de dop die aan het frame zit en dan net boven het voorwieltje. Links zir er wel een en rechts niet. Ik weet nietof dat al was of dat het zo moet zijn.
Dank u voor uw uitgebreide feedback. Het is fijn om te horen dat de samenwerking met uw ergotherapeut soepel verliep en dat de bezorging volgens afspraak was. We begrijpen dat het ontbreken van een dop vervelend kan zijn. Uw ervaring is waardevol voor ons.
Voor mij is t de eerste keer dat ze iets nodig had van medicura. Ma is zeer tevreden.
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent. Wij streven ernaar om een goede service te bieden. Als er in de toekomst nog vragen zijn, kunt u altijd op ons rekenen.
Bezorger was binnen aangegeven tijdvak om het bed te leveren, met zorgvuldigheid in elkaar gezet. Alleen jammer dat het matras er zelf opgelegd moest worden, dit was namelijk met mijn rug erg lastig.
Wij zijn blij te horen dat de bezorging en montage van het bed naar wens waren. Het spijt ons te lezen dat het plaatsen van het matras een uitdaging voor u was. Wij waarderen uw feedback en hopen dat u verder tevreden bent met uw aankoop.
Medicura is een behulpzaam, vriendelijk, meedenkend en uitstekend bedrijf wanneer je plots invalide wordt. Zeer snelle levering en denken mee wat de beste hulpmiddelen voor je zijn.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en levering. Wij waarderen uw feedback en zijn blij dat ons aanbod aansluit bij uw behoeften. Uw ervaring is belangrijk voor ons.
Wanneer je vragen hebt over bepaalde artikelen kun je altijd bellen, en worden ze (indien nodig) snel geleverd. Er is altijd wederzijds overleg mogelijk, voelt goed!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestellingen. Wij waarderen het dat u de mogelijkheid van overleg waardeert en zijn blij dat alles naar wens verloopt. Uw feedback is belangrijk voor ons.
Blij met de snelle levering, ben ook zeer vriendelijk te woord gestaan.
Fijn om te lezen dat de levering naar wens was en dat u vriendelijk geholpen bent. Wij doen ons best om een goede service te bieden. Thank you for sharing your experience!
Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van het product en de levering die zeer snel kwam.
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product en de snelle levering. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve feedback.
Uitstekend geholpen in de service winkel. En over de levering (voor mijn 98e jarige moeder) erg tevreden. Bedankt!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en levering. Wij streven ernaar om een goede ervaring te bieden en waarderen uw feedback.
Pakket geretourneerd , deze is bij een dhl punt in de vestigingsplaats van Medicura (Nederweert) bezorgd. Deze wordt NIET opgehaald door Medicura, zodat deze na 7 dagen weer geretourneerd wordt naar mij . Verzendkosten €7,45 , zijn door mij betaald.
Wij hebben uw review gelezen en begrijpen uw frustratie. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om deze situatie te bespreken.
De krukken zijn snel geleverd.
Fijn om te horen dat de levering van de krukken snel is verlopen. Wij streven er altijd naar om een goede service te bieden. Bedankt voor uw feedback.
Snelle en vlotte levering. Keurige bezorging. Aanrader
Het is fijn om te lezen dat de levering en bezorging naar wens zijn verlopen. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en waarderen uw positieve ervaring.
Super vriendelijke en behulpzame medewerkster in de Medicurawinkel in her Catharinazkhs in Eindhoven. Zocht het snel uit en dacht mee. Alles was snel geregeld. Spullen waren de volgende dag al in huis (op zaterdag!). Deze bezorger was ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij streven ernaar om de service zo aangenaam mogelijk te maken en zijn blij dat dit bij u gelukt is. Uw feedback waarderen wij zeer.
Goed geholpen
Dank voor het schrijven van een review.
Geweldig goede service heel snel
Bedankt voor uw review.
Geen op of aan merkingen,
Bedankt voor uw review.
Alles is prima gegaan wel jammer dat het tafeltje niet meer geleverd is zoals afgesproken 2x toe
Wij waarderen uw feedback. Het is goed om te horen dat alles verder prima is gegaan. We begrijpen dat het vervelend is als afspraken niet worden nagekomen. Uw ervaring is belangrijk voor ons en helpt ons om te blijven verbeteren.
Heel goeie ervaring! Wordt vlot geleverd!!!
Fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze service en de snelle levering. We streven er altijd naar om aan uw verwachtingen te voldoen. Hartelijk dank voor uw feedback.