Niet alles is geleverd

Een wandelstok inclusief polsbandje gekocht, maar daarvan is alleen het polsbandje geleverd. Verder zijn er ook nog geen aanduidingen over wanneer de wandelstok zelf zou kunnen komen.

Ben heel tevreden

Snelle levering

Vriendelijk personeel en een goed assortiment

Grote betrokkenheid over de aandoening en wat er geleend kan worden daarvoor

Geen contact

30minuten in de wachtrij gestaan tot positie 1 en vervolgens werd de verbinding verbroken. Top! Kraamhulpmiddelenpakket zou rond 29/12 bezorgd worden, inmiddels 6/1 en nog niets gehoord.

Snelle service met complete producten

Snelle service met goede producten geleverd.

Altijd vriendelijk, en je wordt goed geholpen.

Snel volgens afspraak geregeld

Rolstoel afgeleverd met ongelijke voetsteunen.

Het heeft veel hoofdbrekens gekost om ze gelijk te krijgen.

Alles goed geregeld

Je krijgt netjes te horen hoelaat ze komen

Heel Goed

Klantvriendelijkheid aan de telefoon, goede info en snelle levering van hulpmiddel!

mee geholpen

goede service maar een slechte stoel. Was ook moeikijk te hanteren Maar toch bedankt dat we hem mochten lenen. We waren er mee geholpen

Goed geregeld

Kraam spullen via kraamzorg, goed geregeld!

Over het algemeen top.

Ondanks de drukte rond de feestdagen was men in de winkel uiterst klantvriendelijk, dat de trippelstoel bij de buren werd afgeleverd (die met vakantie waren) nam ik op de koop toe.

Ben tevreden

Houden zich prima aan afspraken

Vriendelijk aan de telefoon

Jammer dat niet duidelijk op site stond dat de levering later gebracht zou worden.

Snel en goed geholpen.en goede advies ontvangen

alles op tijd en compleet bezorgd

makkelijk te bereiken en te bestellen

Positieve ervaring!

Korte wachttijden in vergelijking tot andere vergelijkbare organisaties. Professionele en persoonlijke hulp.

Snel geleverd en goed materiaal. Werkt prima.

Zeer snelle levering

Mooie stoel met een fijn kussen

Snelle en vriendelijke levering

Nemen ruim de tijd voor de klant

We zijn zeer goed en kundig geholpen met het uitzoeken van een sta-op stoel. Ze heeft ruim de tijs genomen en ik heb nog een heerlijk kopje koffie aangebosen gekregen.

Ondanks vakantieperiode zijn de hulpmiddelen zoals afgesproken geleverd en installeerd. Perfecte service

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert