Super!

Goede communicatie omtrent de bezorging van de producten. Perfect contact met de klantenservice. Zeer tevreden.

Mijn bestelling is gelijk een dag na de rand geleverd.bij het huren/bruikleen.

Zoals gewenst....!!

De levering van materialen op afgesproken tijdstip; contacten amicaal, zoals dat hoort.....!

top

prima service

Top Service

Goede en snelle service! Op zaterdag bezorgd. Netjes in elkaar gezet en goede uitleg gegeven. Uitermate vriendelijke meneer.

Snelle service & duidelijke communicatie

Al mijn vragen werden steeds snel en goed beantwoord, de levering verliep soepel

Snel en volgens afspraak gevraagde hulpmiddelen geleverdn

Goede service: vriendelijk, op tijd volgens afspraak thuis bezorgd en gemonteerd (bed).

Fijn contact in de winkel (Uden)

Als je je telefoonnummer inspreekt bij het algemene nummer Medicura Zorgwinkel wordt je snel teruggebeld.

Makkelijk bestellen, snelle levering van producten van prima kwaliteit

Zeer behulpzame chauffeur!

Erg vriendelijke man en erg behulpzaam.

Altijd netjes op tijd en heel klantvriendelijk.

Product top, levering ellende

Duidelijke website en snel besteld. Wordt geleverd door GLS, slechte verzending.. zou maandag tussen 9:30-11:30 uur geleverd worden, pas in de avond zonder verder bericht of overleg of aanpassing mogelijk volgende dag levering tussen 9:30-11:30 uur. Vervolgens zonder verder bericht aangepast naar 15:00-17:00 uur, om 12:00 uur geleverd…

mooi op tijd

Alles top geregeld.

Alles was top geregeld. Ook toen er iets fout ging met de bestelling. Netjes gezegd dat het ook in de winkel gehaald kon worden. Ze dachten met je mee.

Duidelijke communicatie en goede service

Met weinig moeite wordt alles tijdig en volledig geleverd. De communicatie was duidelijk en bezorging kon makkelijk verplaatst worden indien gewenst.

uitstekend

Zeer aardige en ter zakekundige bezorger/monteur.

Uitstekend behandelt

Nette bediening en kennis van zaken

AFSPRAKEN OP TIJD

IN HET VERLEDEN GOEDE ERVARINGEN MET AFLEVEREN EN PLAATSEN VAN DE GOEDEREN.

Na bestelling snel en accuraat geleverd. Kwalitatie goede spullen zoals de rolstoel en het looprek.

Onbetrouwbaar, communicatie zeer slecht

Betreft bestelling hulpmiddelen na een heupoperatie. Chirurg en fysiotherapeut gaven aan dat ik weken niet trap kan lopen en aanpassingen/hulpmiddelen in huis moet hebben. Het ging om leen/huur en koop: krukken, looprek, toiletsteun, op-neer bed etc. Mijn vrouw nam telefonisch contact op maar werd geïnformeerd dat geen hulpmiddelen geleverd konden worden omdat mijn leeftijd te laag was(!?). Ze “moest maar een bed kopen bij IKEA” werd haar letterlijk gezegd. Vervolgens maar via web portal besteld en verwijzer, reden opgegeven. Ik ontving een bestelbevestiging via e-mail en zou na 18:00 een sms ontvangen met levermoment de volgende dag. Echter klantenservice is dan al dicht, erg onhandig. Daarom gebeld om zeker te weten of de spullen volgende dag geleverd worden en ik ziekenhuis kon verlaten. 24 minuten in de wacht, maar halverwege gesprek wordt ik opgehangen zonder enige aanleiding. Na 29 minuten wachten, wordt me verteld “uw vrouw had al gebeld en de aanvraag is geweigerd”. Bij navraag, dat ik dat vreemd vind, want op basis waarvan? En is dat niet aan een arts te bepalen wat ik nodig heb? En waarom heb ik dan geen mail met geldige reden voor afwijzing ontvangen, maar een bevestiging? Na overleg wordt bevestigd dat er toch geleverd wordt. Maar een dag later “want het is geen spoed”. Dat ik daarom een ziekenhuisbed bezet houdt, “is niet hun probleem”. De beloofde sms met levermoment volgt echter niet. Uiteindelijk heeft verpleger van ziekenhuis lang aan de telefoon gehangen om bevestigd te krijgen dat er die dag geleverd zal worden; en ik dus weg kan. Uiteindelijk wordt er 3 uur later dan het oorspronkelijke tijdsvenster geleverd. De aan gekochte krukken zijn niet geleverd. Omdat die direct nodig waren. Een tweede set krukken wordt daarna alsnog geleverd zonder aankondiging - 10 dagen na bestelling (!) Eén extra halve ster voor de vriendelijke en professionele hulp in de outlet in Breda en van de bezorger.

Vriendelijk personeel heel behulpzaam

Snelle service en afhandeling.

Prima winkel en service

Prima service,duidelijke uitleg!

Goed, maar communicatie kan beter

Bij het invoeren van bestellingen via de website verloopt niet alles vlekkeloos. Dit komt door specifieke verwijzingen bij sommige materialen die niet vermeld staan. Telefonisch overleggen of bestellen werkt daarentegen goed. Wel wordt er niet altijd aangegeven wanneer een materiaal niet beschikbaar is. Dit kan voor verwarring zorgen bij de bezorging, omdat materialen dan blijken te ontbreken. Deze worden later wel nageleverd. Bestel daarom niet met levering op de dag dat je de materialen nodig hebt, want dat kan problemen opleveren.

Betrouwbaar

Goede kwaliteit en snelle levering.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert