Prompte levering en medewerkers die meezoeken naar de beste oplossing. Ik ben er erg blij mee.
Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat u tevreden bent met de service. Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen. Dank voor uw feedback!
Vandaag besteld, morgen geleverd. Bij verhindering netjes opgebeld. Ook installatie van het geleverde is top, dankjewel. Mijn moeder is er superblij mee en ik zie ook progressie in haar herstel door de op maat gemaakte aanpassingen aan haar bed. Misschien nog een tip, bij de bestelling van de bedbeugel, werd niet vermeld op de website dat dat niet in combinatie met de verstelbare zijrails kon. Graag dat erbij vermelden.
Fijn om te horen dat de levering en installatie naar wens zijn verlopen. We waarderen uw feedback over de informatie op onze website en nemen dit mee voor toekomstige verbeteringen. Het is goed om te lezen dat uw moeder blij is met de aanpassingen aan haar bed.
te Klijn voor mij handen te weinig klitband om het goed vastzetten jamer dat er geen twee maten zijn
Dank u voor uw feedback. We begrijpen dat de klitband niet aan uw verwachtingen voldoet en dat er behoefte is aan meer maatvarianten. Uw opmerking is waardevol voor ons en we nemen dit mee in onze overwegingen.
Netjes en keurig op tijd alles bezorgd
Fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Wij streven ernaar om u een goede ervaring te bieden en zijn blij dat dit gelukt is. Bedankt voor het delen van uw feedback.
De zwemhoes werd maar niet verzonden. Ik heb gebeld en bleek dat de pallet nog niet aangekomen was. Dit werd niet gecommuniceerd terwijl erop de site staat voor 12uur volgende werkdag verzonden. Maar na mijn telefoontje kreeg ik dezelfde avond nog een track en trace. Het leek alsof ze de bestelling waren vergeten en na mijn telefoontje de hoes snel hebben verzonden. Niet fijn zo voor mijn vakantie en die onzekerheid. Het product is overigens prima en doet wat het hoort te doen.
Wij begrijpen dat de lange verzendtijd en de communicatie rondom uw bestelling frustrerend voor u zijn geweest. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om dit verder te bespreken.
Keurig netjes is het pakket hoog-laag bed bezorgd, vriendelijke bezorgers, alleen het bed-tafeltje rolt niet echt lekker
Fijn om te horen dat de service en bezorging naar wens waren. We begrijpen dat het bed-tafeltje niet helemaal naar verwachting is. Uw feedback is waardevol voor ons en helpt ons bij het verbeteren van onze producten. Bedankt voor uw toelichting.
Vriendelijk en servicegericht contact.
Dank voor het schrijven van een review.
Service is niet goed.Artikel staat op website als aanwezig.Blijkt dan toch niet aanwezig te zijn.Wordt afgedaan met mail dat artikel er niet is of je krijgt geen antwoord.Chatbox werkt niet en er is nooit hulp. Bij bellen blijkt dat artikel uit een van de winkels moet komen Artikel leveren duurt 1 weej.
Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent over de service en de beschikbaarheid van het artikel. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw ervaring verder te bespreken.
snelle levering
Bedankt voor uw review.
Positief
Dank u voor het delen van uw review.
Alles geleverd volgens afspraak, vriendelijke mensen,kortom alles goed, kan niet beter
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent met onze service. Wij streven er altijd naar om een goede ervaring te bieden. Uw positieve feedback wordt gewaardeerd.
Goed en snel besteld en op tijd bezorgd
Fijn om te horen dat de bestelling goed en snel is verlopen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs.
Alles ging perfect en vriendelijk.
Heel goede en snelle levering van de wc verhoger. Echter aleen de bevestiging is niet erg stevig, zeker gezien het fijt dat de mevrouw welke eea gebruikt 97 jaar is en zich hierop laat vallen waardoor de verhoger steeds verschuift waardoor er nogal eens wat ernaast gaat.
Wij waarderen uw feedback over de levering en de service. Het is goed om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering. We begrijpen dat een stevige bevestiging belangrijk is voor veiligheid en stabiliteit. Uw opmerkingen zijn waardevol voor ons.
Netjes afgeleverd. Alleen was het een beetje vervelend dat ze echt door heel het dorp met de douche postoel gelopen kwamen terwijl ze voor de deur kunnen stoppen. Ik vond het persoonlijk niet echt "privacy " het is al erg genoeg dat je dat nodig hebt.
Wij waarderen uw feedback en begrijpen dat privacy belangrijk is. Het is goed om te horen dat de levering netjes was. We streven ernaar om onze service te verbeteren en nemen uw opmerking ter harte. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Was op zoek naar een persoonsalarm. In de vestiging goed advies gekregen en kon ter plaatse alle gegevens invullen zodat ik dit thuis niet meer hoefde te doen. De medewerkster zorgde ervoor dat alles in het systeem kwam. Thuis kreeg ik een mailtje met inloggegevens en was mijn alarm actief.
Fijn om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij het verkrijgen van uw persoonsalarm. Het is goed om te horen dat alles soepel verliep en dat u direct geholpen bent. Wij streven ernaar om onze service zo efficiënt mogelijk te maken.
Een hele goede service en klantvriendelijk
Fijn om te horen dat de service en klantvriendelijkheid u positief zijn opgevallen. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uw feedback is waardevol voor ons.
Door zowel de dames in de zorgwinkel van medicura als de bezorger aan huis prima behandeld,niks op aan te merken uiterst vriendelijk en correct. De dames denken uitstekend mee en de bezorger heeft alles netjes geïnstalleerd en uitgelegd
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze zorgwinkel en de bezorgservice. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het is altijd fijn om te weten dat onze inzet wordt gewaardeerd.
Goed geregeld
Dank voor het schrijven van een review.
Bestelling geplaatst, 2 dagen later artikel binnen en toen deze niet bleek te bevallen ook binnen 2 dagen weer opgehaald. Perfect.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelle levering en afhandeling. Wij streven ernaar om een goede service te bieden en zijn blij dat dit in uw geval is gelukt.
Op website staat voor 17.00u besteld volgende dag geleverd. Klopt niet. GLS doet er langer over. Mijn advies: werk samen met Post NL
Bedankt voor uw bericht en uw feedback. Wij begrijpen uw frustratie en waarderen uw suggestie. Op onze website staat vermeld dat bestellingen die vóór 17.00 uur worden geplaatst, dezelfde werkdag worden verzonden. Helaas kunnen wij niet altijd garanderen dat de levering de volgende dag plaatsvindt, omdat dit afhankelijk is van de vervoerder en externe factoren.
Na één telefoontje is alles zonder gedoe uitstekend geregeld door een uitermate vriendelijke medewerkster. Top!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service. Wij streven er altijd naar om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en waarderen uw positieve feedback.
Correct
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw mening te delen.
Als bedrijf dat medische hulpmiddelen aanbiedt, zou ik ze sterk aanraden een betrouwbaarder vervoersbedrijf te contracteren. Alles wordt nu verstuurd via GLS en die zijn allesbehalve betrouwbaar. Ik heb een gebroken enkel en had krukken besteld, volgens de track&trace was de bezorger er bijna dus ik zat trouw naast de bel te wachten. Er is dus nooit aangebeld en het is zonder reden bij een pakketpunt verderop in de straat bezorgd. Aangezien ik nu door die enkel slecht ter been ben, heb ik het nog niet kunnen ophalen en het is nu meer dan een week geleden. Over het product zelf kan ik dus niet oordelen, want dat heb ik dankzij dat waardeloze lakse GLS nog steeds niet in huis!
Wij begrijpen dat de bezorging niet naar wens is verlopen en dat dit voor u vervelend is. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen om uw ervaring verder te bespreken.
Snel en precies wat ik er van verwachtte!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en precisie van onze service. Wij streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen. Uw feedback is waardevol voor ons.