Prima!

Alles wat je nodig hebt kun je lenen/huren. Er wordt nog gebeld na je bestelling of dat het niet anders moet en of er toch niet iets bij moet. Goede service!

snel en adequaat

zie 'in een zin' hiervoor

Snel en compleet

Eerste ervaring is positief

Hele slechte service en product voldoet niet

2 paar sokken besteld. Maat S. Heerlijk warme sokken maar ze glijden van je voeten af. Veel te los bij de enkels. 1 paar teruggestuurd. Mijn verbazing: dit koste mij € 8,25 Gebeld met Medicura. Ergens staat dat retourneren voor eigen rekening is als je via Webshop koopt. Ik heb het niet kunnen vinden. Puur slecht dit!!!

snelle levering

wel een nalevering gehad maar is snel opgelost.

Goede ervaringen. Als je iets besteld heel snelle levering

Snel verstuurd

Snel verstuurd zoals beloofd

heel goed

Ik ben heel goed en netjes geholpen door het personeel. En de hulpmiddelen werden snel bezorgd. Ben zeer te vreden.

goede kwaliteit tegen redelijke prijs

Goed assortiment tegen redelijke prijs .

Geweldige firma. Altijd goed geholpen.

Goede klantvriendelijkheid en denken met je mee.

Makkelijke website, goede service

Super geregeld

Snel geregeld. Na 1 dag alle benodigde hulpmiddelen in huis. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Amber heeft een feeërieke geur

Zodra je amber opend word je geraakt door de feeërieke intieme geur

Snel geleverd

Ben er blij mee was snel geleverd

Prima!

Alert, snel, vriendelijk

In thuissituatie geweldige service. Nu mijn man in een verpleegtehuis woont , slecht

Speciale Parkinson rollator. Umotion. Remmen remden niet meer, zeer gevaarlijk Veel telefoontjes moeten plegen slechte communicatie Komen rollator brengen omruilen en zeggen dat ze aangebeld hebben . Niemand in het buitenhuis heeft iemand van Medicura gehoord of gezien !, Weer mail dat ze komen,maar niet op de dag dat het zou moeten volgens de mail uiteindelijk een verouderd model Motion gebracht, laser zat in het zakje en een rem remde niet . Het was ook niet het model wat we ingeleverd hadden.

Goede service en correcte bezorging.

Ervaring goed. Wel lange wachttijden om jullie telefonisch te bereiken!!!!

had meer keuze mogelijkheden willen hebben

zie boven

Zeer goede dienstverlening

Volgens afspraak geleverd, zeer vriendelijke bezorger en goed op de hoogte gehouden via email.

Gewoon goed

Gewoon makkelijk besteld ,wordt gedaan wat er gezegd wordt ,keurig afgeleverd

Vriendelijke chauffeut

Goed geholpen

Communicatie kan beter

Er bleken achteraf slechte 3 van de 7 bestelde producten items geleverd te zijn zonder communicatie. Heel netjes zijn de niet geleverde items een week later geleverd met een extra item. Maar waarom geen communicatie???

Hele fijne en vriendelijke arts

Super team! Heel het team wat onze dochter heeft geholpen was super! De dokter, het anastecy team, de zusters, de fysio. Onze dochter heeft echt een fijne ervaring en heeft een super positief beeld bij het ziekenhuis. Dankjewel voor de fijne zorg en vriendelijkheid !

Heb een goed bed gekregen en het slaapt ook lekker prima

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert