Onbetrouwbaar, communicatie zeer slecht
Betreft bestelling hulpmiddelen na een heupoperatie. Chirurg en fysiotherapeut gaven aan dat ik weken niet trap kan lopen en aanpassingen/hulpmiddelen in huis moet hebben. Het ging om leen/huur en koop: krukken, looprek, toiletsteun, op-neer bed etc.
Mijn vrouw nam telefonisch contact op maar werd geïnformeerd dat geen hulpmiddelen geleverd konden worden omdat mijn leeftijd te laag was(!?). Ze “moest maar een bed kopen bij IKEA” werd haar letterlijk gezegd. Vervolgens maar via web portal besteld en verwijzer, reden opgegeven. Ik ontving een bestelbevestiging via e-mail en zou na 18:00 een sms ontvangen met levermoment de volgende dag. Echter klantenservice is dan al dicht, erg onhandig. Daarom gebeld om zeker te weten of de spullen volgende dag geleverd worden en ik ziekenhuis kon verlaten. 24 minuten in de wacht, maar halverwege gesprek wordt ik opgehangen zonder enige aanleiding. Na 29 minuten wachten, wordt me verteld “uw vrouw had al gebeld en de aanvraag is geweigerd”. Bij navraag, dat ik dat vreemd vind, want op basis waarvan? En is dat niet aan een arts te bepalen wat ik nodig heb? En waarom heb ik dan geen mail met geldige reden voor afwijzing ontvangen, maar een bevestiging?
Na overleg wordt bevestigd dat er toch geleverd wordt. Maar een dag later “want het is geen spoed”. Dat ik daarom een ziekenhuisbed bezet houdt, “is niet hun probleem”. De beloofde sms met levermoment volgt echter niet. Uiteindelijk heeft verpleger van ziekenhuis lang aan de telefoon gehangen om bevestigd te krijgen dat er die dag geleverd zal worden; en ik dus weg kan.
Uiteindelijk wordt er 3 uur later dan het oorspronkelijke tijdsvenster geleverd. De aan gekochte krukken zijn niet geleverd. Omdat die direct nodig waren. Een tweede set krukken wordt daarna alsnog geleverd zonder aankondiging - 10 dagen na bestelling (!)
Eén extra halve ster voor de vriendelijke en professionele hulp in de outlet in Breda en van de bezorger.