Zeer tevreden.

Precies op de afgesproken tijd en dag. Correct afgeleverd. Vriendelijk en goed geplaatst.

Snelle service

Snelle service, alleen kan ik met de glijplank niet werken. (Te groot en te glad). Erg jammer mooi product. Alleen niet geschikt voor mij om transfer te maken van rolstoel naar scootmobiel in verband met hoogte verschil.

zeer goed

Snel, korrekt en topservice. Hoe is het mogelijk, duizend maal dank, dankzij jullie kan ik met mijn rugproblemen weer uit bed komen. Dank dank dank.

Lang wachten aan telefoon

en dan als je 20 min of langer gewacht hebt krijg je het bandje spreek U telefoonnummer in word je terug gebeld. postoel geleverd waar mijn moeder niet op kon zo smal en klein.

Perfect.

Precies op afgesproken tijd gebracht. De vriendelijke chauffeur gaf duidelijke uitleg over 't gebruik van beensteun en rem. Het is een fijne wendbare rolstoel, dat maakt het ongemak acceptabeler. Superblij mee!

Duidelijke informatie gekregen per telefoon

Heel goed

Vriendelijke, betrokken en betrouwbare ondersteuning

Flexibele opstelling bij de verkoop en service afdeling. Zeer bekwame chauffeur die het bed in elkaar zette en duidelijke uitleg gaf.

Volgens afspraak en soepel geleverd. Zeer vriendelijke bezorger.

Snel en flexibel

Koop en afname proces ging vlot en duidelijk

Afspraken precies op tijd en correct.

Na verandering van operatiedatum, makkelijk aanpassing van datum uitleen gevraagde materialen.

Vriendelijk, op tijd afspraak en behulpzaam

Geweldig .

Wij zijn super blij thuis met het bed van Medicura na de operatie .

Het product was er heel snel Alleen vond ik de doos te groot Voor het artikel

Nou heel slecht helaas

Gevraagd om een tijdelijke scootmobiel met 4 wielen die een snelheid had tussen 15 en 20km/uur..( zodat ik onafhankelijk was en familie bezoekjes kon doen. 11 km verderop! Dar was geen probleem, contract getekend wordt geleverd en wat krijg ik een scootmobiel van 6 km/uur meteen gebeld. Zeg wat hebben jullie geleverd? Deze rijdt veel te langzaam. Toen werd pas gezegd dat het deze of geen was, want ze hadden geen voorraad?? Ik heb hun 4x aan de telefoon gehad en niemand heeft gezegd dat deze niet was! Ik zei dat is jammer dat u voor mij beslist! Had u me dit laten weten, had ik u een rit bespaard! Dus informeer de klant even, lever niet dat wat men niet vraagt en wanneer ik iets teken, teken ik iets voor wat ik aangevraagd heb! Dus mijn ervaring was verre van positief! Ik weet er zijn 3 wielers, maar omdat ik aan een drukke weg woon en het moeilijk is de stoep op te komen. Had ik om een 4 wielen gevraagd..

Slechte kwaliteit artikelen

Het lenen van het bed ging goed maar het bedtafeltje nu twee keer kapot en smerig ontvangen. De bezorger gooit het naar binnen, wil een handtekening en is weer weg. Een gekocht beddienblad kwam kapot aan. Moest ik weer retourneren. De urinaal welke in de houder last is veranderd van model: dop gaat er moeilijk af ( zieke en ouderen producten toch?) er kanminder urine in want veranderd model en als je hem leeg giet plonst het zo hard dat je jezelf ondergooit met urine. Waardeloos. En dan ook nog een recensie moeten schrijven als mantelzorger. Jullie hebben totaal geen besef wie jullie klanten zijn.

goede service

als ik iets nodig heb word het zo snel migelijk gebracht de mail van te voren is ook ok dan weet je wanneer hij komt goede service

Snel geleverd

Besteld en volgende dag geleverd!!!

Zeer vriendelijke behandeling aan de telefoon, alsook de chauffeur die de artikelen kwam brengen en precies op de tijd zoals aangegeven. Alleen jammer dat men aan de telefoon heeeel lang moet wachten

Goede service en snelle bezorging

De bezorger en monteur was een zeer vriendelijke en sociale man. Heeft uitleg gegeven over bediening en mogelijkheden van het bed

Snel en werkt goed

Alles snel geregeld

De bestelling zou om 18.oo komen maar ze kwamen niet tot dat ik om 20.45 gebeld werd.ze waren mij vergeten Dus de bezorger kwam als nog de spullen brengen in de stromende regen.toen hij dit op merkte bij het bedrijf Nou grote klasse voor die man topper

Fantastisch

Als iedereen zo zou werken, zou dat zeer aangenaam zijn

Bezorgen gebeurde correct.

Heb de hulpmiddelen nog niet gebruikt, kan er dus verder nog niets over zeggen. Iig ben ik aan de telefoon prettig behandeld, de producten zien er goed uit, prettige chauffeur.

We worden netjes benaderd als er vragen zijn.

Magnesiumstraat 7

6031 RV Nederweert