Niks mis mee

Topppers

Snelle levering en degelijke krukken

Het was makkelijk een bestelling te doen en ze waren zeer snel geleverd

Prima geregeld

Geweldige service

Prima zoals wij geholpen worden

Snel en vakkundig.

Mooi

Er zijn voldoende hulpmiddelen geleverd en fijn dat dit kan.

Vlotte levering, goed product en kwaliteit versus prijs

Goede snelle hulpmiddelen besteld en bezorgd

Snelle levering

Douchestoel online besteld, volgende dag geleverd.

Rapidez y amabilidad

Nuestra Kraamzorg nos habló de esta plataforma, hicimos la petición un martes y el jueves teníamos todo lo que necesitamos para dar la bienvenida a nuestro bebé. Todo lo que ha llegado está en excelentes condiciones. Estamos muy agradecidos.

• ¿Nos recomendarías?

Snelle levering

Snelle levering bestellen ging erg makkelijk. Vriendelijke chauffeur.

Slecht

Ik laat hem op een bepaalde dag bezorgen omdat ik dan thuis ben. Vervolgens komt het pas 3 dagen later…

Prima professionals. Hulpvaardig en aardig

Bij het invullen van het online formulier maakte ik een fout. Dat werd direct gemerkt en meteen ben ik gebeld: prima. De bezorging was top. Duidelijk en een aardige man.

Duidelijk en geleverd volgens planning

Duidelijk en geleverd volgens planning

Geweldig geholpen

Prima en snelle service en levering en plaatsing

Snelle en makkelijke manier van bestelling. Goede informatie en juiste levering.

Als volgens afspraak.

Als zoals afgesproken. TOP.

Slechte communicatie

Ik heb een scootmobiel inklapbaar bij U besteld voor een week. Wordt ik een dag voor mijn vakantie gebeld dat deze niet meer beschikbaar is en dat die pas dinsdag geleverd kon worden dus veel te laat. Er is een oplossing gezocht en kreeg ik een scootmobiel die niet inklapbaar is en waarde stoel heen en weer gaat bij rijden dus niet stevig vast in de buis waarin hij zit. Ik heb tegen die meneer gezegd toen hij belde dat de scootmobiel inklapbare niet beschikbaar was op zaterdag 7 maart. Heb hem gezegd dat het voor een week was om te huren en dat jullie de scootmobiel zaterdag de 14 de maart weer kunnen ophalen en dat heb ik ook nog gezegd tegen de chauffeur die de andere scootmobiel heeft gebracht de 7 de maart en moet ik de scootmobiel nog een week extra huren omdat die meneer dat niet heeft doorgegeven. Vind dat erg vervelend en de dame die ik aan de telefoon zaterdag de 14 de maart heb gesproken aan de telefoon vond ik ook niet echt klantvriendelijk. Nu wordt de scootmobiel vrijdag de 20 ste opgehaald en moet ik nu extra betalen voor die week en daar baal ik van. Judith Punte

Snel en makkelijk

Ik kon zelf inplannen wanneer het pakket bezorgd werd. De levering was duidelijk, snel en de bezorger heel vriendelijk met uitleg over de materialen. Super dat dit zo gelijk door de verzekering geregeld wordt. Scheelt een hoop extra zorgen.

Snelle en goede service

Eenvoudig online een douchekruk besteld. De avond van tevoren een mail gekregen met een tijdvak waarin het de volgende dag bezorgd is.

Snel bezorgd

Het bestellen ging heel gemakkelijk. De volgende dag werden de spullen bezorgd. Het regelen van de kosten met de zorgverzekering van het lenen ging ook geruisloos.

Zo fijn dat deze mensen ook meedenken met je! De volgende dag alles bezorgd. En ook bv een douche kruk waar ik nooit aan gedacht zou hebben, maar zo fijn dat ze meedenken. Ik ben heel tevreden

Ben erg goed geadviseerd

Ben erg goed geadviseerd