Super snel geregeld en geleverd!

Zeer tevreden!

Komen afspraken niet na

Netjes op tijd hulpmiddelen online besteld voor een naderende operatie, bezorgafspraak ingepland hiervoor op mijn vrije dag, avond ervoor netjes een sms met de tijd dat ze zouden komen, wordt ik gebeld halverwege de ochtend dat het niet door kon gaan, of het morgen zou kunnen, nee want dan ben ik werken. Ja sorry het gaat niet vandaag. Dus iemand geregeld die de volgende dag in huis zou zijn om spullen te ontvangen, wordt ik in de middag gebeld door chauffeur waarom k niet thuis ben?! Hij kwam een gedeelte leveren?! Buurtgenoot heeft artikel in ontvangst genomen voor mij en de rest is de volgende dag alsnog geleverd maar wat een slechte communicatie daar zeg.

TOP

Snelle levering, alles netjes verzorgd

Onnodig Gigantische verpakking voor wigkussen

Mijn bestelde wigkussen werd vlot geleverd, maar ik kon de doos waar het kussen inzat amper aanpakken zo groot was deze! Belachelijk groot voor zo’n kussen! Waarom? Was niet nodig en voor de toch al getergde koeriers een onnodig enorm pakket in hun bus! Daar hadden heel veel pakketten voor in de plaats mee gekund.

Prima kwaliteit produkten

Prima service, vriendelijk, goede produktien. Waarom geen 5 sterren dan? Als je een produkt terug wilt sturen, wat de oorzaak mag zijn, de retourkosten zijn altijd voor de klant. Mijn aankopen zal ik hierom tot het meest noodzakelijke beperken.

Prettig geholpen, snel geleverd

In de winkel werd ik prettig geholpen bij de keuze. Duidelijke uitleg en snelle levering

Topservice

Mijn rolstoel was wat gammel uit de automaat Meteen thuis om komen ruilen

Afspraken zijn goed. Goede communicatie naar cliënt. Fijn 1 dag van te voren tijd blok. Ga zo door.

Keurige manier van aflevering. Net personeel.

monteur was zeer behulpzaam en meedenkend

De monteur die bij ons kwam was zeer behulpzaam, meedenkend en aardig.

Snelle levering

Heel blij met de hulpmiddelen

Fantastisch

Snelle service voor bezorging van zorg middelen.

Prima geleverd, nette manier

Topservice!

Zeer snel geleverd!

Zeer prettig !

Ik leen nu voor de derde x een rolstoel en elke x weer zijn de medewerkers erg behulpzaam en wordt er meegedacht. De service is top en super snel ! Heeel erg fijn!

Snel en klantvriendelijk

Ik had in korte tijd een ziekenhuis bed nodig voor thuis na een operatie. Op vrijdag gebeld, zaterdag geleverd. De bezorger heeft het bed in huis gemonteerd en uitgelegd hoe het werkte. Top service! Het enige minpunt: persoonlijk vind ik de matras is iets te dun. Ik ben in ieder geval heel blij met dit bed!

super vriendelijk en behulpzaam

Erg fijn geholpen, er werd echt geluisterd en meegedacht

Helder aanbod, snelle afwikkeling en op tijd

Prima, ben tevreden. Ook materiaal goed

Wat een geweldige, perfecte service!

Mijn heup gebroken en dus hulpmiddelen nodig. Wist niet dat dit bestond...online rolstoel (o.a.) vragen en meteen de volgende ochtend aan huis bezorgd, 26 weken gratis lenen!!! Wat een service en luxe! We leven in een goed land!

Zorg op maat, ontzorgen

Erg klantvriendelijk. Ontzorgt in hectische periodes

Super geregeld

De chauffeur keurig op tijd en nam de tijd om alles uit te leggen

GEWELDIG

TOPPIE

Klantvriendelijk

Bij langere telefonische wachttijd, krijg je de keuze om teruggebeld te worden of in de wachtrij te blijven staan. Bij keuze terugbellen, word je snel teruggebeld. Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Bezorging volgens afspraak

Prima!

Snel verzonden en hulpmiddel naar wens.

PRIMA

Heel goed