Prima geregeld

Bed is zeer netjes en noodzakelijk,het was snel opgebouwd, Gebracht door een vriendelijke man,

Fijn bedrijf

Wat een service zowel aan de telefoon als aan huis! Echt geweldig!!!

Super snelle service

Ik had voor mijn moeder een rolstoel nodig. Deze op simpel op de website besteld en de volgende dag in huis. Echt een top service.

Prima service; een hele aardige, competente bezorger.

Man was zeer epatisch en deskundig.

gemakkelijk en eenvoudig

Oke

Het lenen is moeilijker geworden. Als ik zeg dat ik een bed voor beneden nodig heb, daar ik heel moeilijk naar boven kan, door de stijltje van onze trap. Zeggen jullie dat ik dat het niet bij mijn aard van verwonding zit. Heel jammer dat jullie dat bepalen. Zo ook voor gelkussen. Nu zit iknerg veel op stoel.

Alles werd correct en snel geregeld.

Perfecte bezorging.

Netjes op tijd bezorgd van de rolstoel. Rolstoel in goede staat ontvangen en deze ziet er uitstekend uit.

De 2 de x een bed ect goede service

Top!

Duidelijke website, snelle levering!

Vriendelijke bezorger

Alles werd keurig gebracht , vriendelijke bezorger , netjes alles uitgelegd,

Snel en goed, complimenten

Snel en goed, complimenten

Snel en vakbekwaam geholpen

Snel en vakkundig geholpen.

Klantvriendelijk, meedenkend, flexibel

Ik had wel graag iets meer uitleg gehad over het bed (hoe gaan de bedhekken weer naar beneden?) en over het juiste gebruik van de regenboog.

Super fijn.

Ik zag dat je gratis voor 26 weken een rolstoel kon huren. Dat was voor mij een enorme uitkomst je vind het al niet leuk om in mij geval in het gips te zitten en als je dan ook nog moet betalen voor hulpmiddelen word je al hellemaal niet vrolijk. Ik twijfelde ook of ik wel in aanmerking zou komen maar na een super fijn kort chat gesprek kwam ik er achter dat ik het ook kan doen. Ik ben dus super tevreden en had me rolstoel de volgende dag in huis.

Aanvraag gedaan voor rolstoel,dag erna al geleverd.prima service

Pefect

Super snelle levering De bezorger zeer behulpzaam en vriendelijk Ben er super mee geholpen zodat me man toch thuis kan zijn

Top service

Bed werd goed in elkaar gezet enz. Snelle service en gewoon heel tevreden!

Snel geholpen en vriendelijke mensen !

Netjes en snel te woord gestaan zeer vriendelijk geholpen met het installeren van het bed.

Fijne winkel

In Boxtel werken fijne en betrokken dames.

aangeschafte producten wel goed, maar service kon beter

Drie producten aangeschaft: beenheffer, sokkenhelper en twee aankleedstokken. Voor de bestelling gevraagd of de aankleedstok ook voor broeken kon worden gebruikt. Volgens het antwoord per chat kon dat, maar in praktijk blijkt het erg moeilijk. Na een week gebeld waar de bestelling bleef. De meneer aan de telefoon heeft er voor gezorgd dat de bestelling gelijk werd verzonden. Erg vriendelijk. Bij ontvangst bleken de haken van een aankleedstok licht verbogen. Prijs kwaliteit is in orde, maar toch jammer dat ik de stokken niet kan gebruiken voor een broek aan te trekken.

Fijne ervaring!

Duidelijke en gebruiksvriendelijk website, duidelijke communicatie via mail en SMS (aankondiging hoe laat de bezorger komt), snelle levering (en tussen aangegeven tijd) en tot slot zeer vriendelijke bezorger. Producten zijn compleet en schoon aangekomen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg tevreden ben over de service.

Goed bedrijf

Goede ervaring rolstoel was prima