Ik ben een zeer tevreden klant van kapdak heb 2 dakkapellen laten plaatsen wij waren eerst wel even wezen kijken bij het bedrijf en wij vonden het gelijk een mooi bedrijf prachtige showroom werkelijk mooie productie hallen en super vriendelijke mensen bij kapdak. Wij hadden uit een aantal offertes kapdak op ons lijstje staan om naar te gaan kijken toenwij daar bij het bedrijf weg reden wisten we het gelijk al daar kopen wij onze dakkapellen we hadden er gelijk een super goed gevoel bij. Vorige week is alles geplaatst en werkelijk alles netjes op maat ziet er werkelijk super goed uit de buren links en rechts waar wij wonen zijn al wezen kijken en vonden het prachtig. Kapdak proficiat ga zo door voor de 2 mannen Jan en Jaco super timmerlieden. Bedankt
Prettige communicatie, plaatsen van dakkapel ging erg snel. Kwaliteit van de dakkapel zelf is prima, maar de afwerking erg slordig. Ook de balken constuctie die is aangebracht is eigenlijk niet goed bevestigd. Een extra stutpaal voor de al aanwezige balk bleek een inferieur stukje hout te zijn wat niet eens goed aansloot op de onderste balk en dus gewoon los zat. Ze hebben er snel een plaat voor gezet zodat je het niet kon zien... Ook is er niet de moeite genomen bij het aanbrengen van de horizontale balk aan de onderkant van de dakkapel om een stukje gipsplaat weg te halen en die balk goed te bevestigen aan een andere balk. Erg slordig en niet echt stevig.
Ben zeer tevreden .
Afspraken worden correct en netjes nagekomen, personeel is erg vriendelijk en werkt snel en efficiënt.
Wij zijn super blij en tevreden met onze dakkapellen. In 3,5 dag in onze zolder omgetoverd tot twee slaapkamers, inclusief opbergschotten.
Prima werk, geleverd door zeer betrokken werknemers. Niet te beroerd om na overleg zaken aan te passen of extra te doen. Kortom: zeer tevreden. Let wel op het verbeterpunt.
Zeer tevreden!
De offerte vond ik onduidelijk, veel technische specificaties zonder duiding, voor- of nadelen of alternatieven; gegeven uw track record in onze buurt heb ik alles in vertrouwen geaccepteerfd. Uw mensen die de dakkapel plaatsen weten wat ze doen - al houd ik mijn hart vast - en kennen mijn huis beter dan ik
Prima werk geleverd. Bij ons ging het om een vervanging van een bestaande dakkapel, voor een breder en beter geïsoleerd exemplaar. Wij hebben samen met een familielid met bouwkundige achtergrond de vergunningsaanvraag gedaan. De goedkeuring liet lang op zich wachten, maar de noodzakelijke wijzigingen in het ontwerp die daarvoor nodig waren heeft KAPdak zonder morren doorgevoerd. Ook nog een paar keer de offerte bijgesteld. De oude dakkapel is zonder problemen in 45 minuten gesloopt en afgevoerd en de nieuwe in korte tijd geplaatst. Al met al keurig werk.
De dakkapel zelf is snel en deskundig geplaatst. Het aftimmeren van (een deel van) de zolderkamer was prima. Het andere deel kon pas worden gedaan na het werk van de cv-installateur, maar het zou wel zo goed mogelijk worden voorbereid. Dat viel echter tegen; ik voelde me genoodzaakt om een timmerman in te huren. Het eindresultaat van Kapdak, cv-installateur en timmerman (en van mijzelf) is niettemin fantastisch, dus per saldo ben ik blij dat ik Kapdak heb gevraagd!
Wij zijn blij dat wij door Kapdak een dakkapel hebben laten plaatsen. Zij werken effecient en goed volgens afspraak. Jammer dat wij de Veluxramen niet door hen hebben laten plaatsen.
Dakkapel is prima. Vensterbank is te klein, wordt nog geruild. Dakraam is lelijk gemaakt, met een hamer in het hout geslagen waardoor er nu putten inzitten. Ook is er onder aan de dakkapel bij de vensterbank lelijk afgewerkt. Ik zou zeker voor het deel van de hamer een vergoeding op zn plaats vinden.
De communicatie met Kapdap verliep niet naar wens. De gemaakte offerte bij kap was volgens onze wensen. De officiële offerte hebben we drie keer moeten aanpassen omdat deze niet overeenkwam met onze afgesproken wensen. Verder werden onze vragen dagen later pas beantwoord. We hadden afgesproken dat het dakkapel van wand tot wand zou lopen. Bij plaatsing bleek dit anders te zijn. Dit tot onze teleurstelling. Na een gesprek met meneer Kap bleek dit regeltechnisch met de gemeente niet te kunnen, maar dit was niet gecommuniceerd naar ons. Wij gingen ervan uit een groter dakkapel te krijgen. Hierdoor viel het geleverde product erg tegen. Als we dit eerder in het proces hadden geweten, waren onze verwachtingen anders geweest. Wij wilden na het plaatsen van het dakkapel meneer Kap spreken over het geleverde product, echter was meneer Kap drie dagen niet te bereiken. Heel vervelend. De bouwtekeningen zijn niet naar ons verstuurd voordat deze naar de bouwaanvraag zijn gegaan. Als we deze wel hadden gezien dan, hadden we de grote van het kapel kunnen bekijken. Wij hadden graag de gemaakte bouwtekeningen ook gekregen, toen ze zijn ingediend bij de gemeente. De bouwaanvraag is redelijk laat ingediend bij de gemeente. We moesten ons met dit proces bemoeien om ervoor te zorgen de vergunning op tijd te krijgen. We betalen hier 350 euro voor zodat jullie dit regelen. Onze bemoeienis hoort niet nodig te zijn om de vergunning op tijd rond te krijgen. Het geleverde product is wel netjes en de beschadigde vensterbank, werd een dag later alweer vervangen.
Kapdak heeft snel en vakkundig werk geleverd. Vooral de kwaliteit van de offerte en de snelheid waarmee vragen beantwoord zijn, is zeer te waarderen!
Tot 2 keer een dakkapel afgenomen van kapdak. offerte is duidelijk en alle details zijn beschreven, zodat helder is wat gekocht is.