Gewoon goed!!!
Ook u gaan we toevoegen aan de wel zeer velen tevreden klanten in Barendrecht voor de geleverde werkzaamheden van Kapdak. Voor het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen en het totaal verbouwen van de zolder verdieping inc schuifdeuren, elektra en de stukadoors werkzaamheden en bouwaanvraag verzorgen. Veel woonplezier op u totaal vernieuwde zolder door Kapdak Meindert Kap KAPDAK BV Meindert Kap KAPDAK BV
Ik kan Kapdak aan iedereen aanbevelen, mooi werk afgeleverd!
Van harte dank heer Bronsmans voor uw beoordeling voor de geleverde werkzaamheden door Kapdak b.v in Barendrecht . Meindert Kap KAPDAK BV
Ook heeft Kadak naar alle tevredenheid een dakkapel geplaatst.
Mevr Wong uit Vleuten bedankt dat wij u mogen toevoegen aan de vele zeer tevreden uit Vleuten . Veel woongenot van u dakkapel van Kapdak en uw Velux dakramen Meindert Kap KAPDAK BV
De betrouwbaarheid is wat lager omdat er 2 maal een afspraak is verzet. De dakkapellen zijn een sieraad op mijn woning. De geleverde kwaliteit en afwerking is goed.
Fijn om te lezen dat wij 2 mooie dakkapellen van Kapdak bv naar zeer tevredenheid van u op uw woning hebben geplaatst. Bedankt voor uw beoordeling en wij wensen u verder veel woongenot van u sieraad van Kapdak BV op uw woning. Meindert Kap KAPDAK BV
Prettige samenwerking en deskundig personeel. Bij ons naast het plaatsen van een dakkapel ook een nieuwe wand en vliering geplaatst. Eind resultaat is erg netjes.
Fijn dat we u aan de zeer lange lijst van tevreden Rotterdamse klanten van KAPDAK mogen toevoegen. Wij wensen u verder veel plezier van u zolderverbouwing en van u dakkapel. Meindert Kap KAPDAK BV
U heeft 2 kunststof dakkapellen laten leveren en plaatsen door Kapdak bv en ik wil u danken voor het invullen van dit formulier. Ook u gaan wij U toevoegen aan de lijst van de vele zeer tevreden klanten van kapdak bv in de Hoeksewaard Meindert Kap KAPDAK BV
Goede, betrouwbare en snelle service. Deskundig personeel.
Bedankt voor uw beoordeling en ook u gaan wij toevoegen aan de lijst van de vele zeer tevreden klanten van Kapdak BV in Brabant. Meindert Kap KAPDAK BV
Vanaf het eerste moment zijn we hartstikke enthousiast geholpen door Meindert, hij heeft alle mogelijkheden duidelijk uitgelegd. Daarna thuis afgesproken om de situatie te bekijken en onze wensen verder te bespreken. Duidelijke communicatie, een goede "klik" en een scherpe prijs. Afspraak was starten met het de werkzaamheden op maandagochtend en vrijdags opleveren. Dat is helaas niet gelukt, het werd ruim een week later. Wel is alle tijd genomen om alles netjes af te werken, waardoor we supertevreden zijn met het resultaat. Petje af voor alle mannen die bij ons thuis (keihard) gewerkt hebben. Sommige dingen zaten tegen, maar er werd perfect meegedacht (ook Jan-Kees bedankt!) en direct naar oplossingen gezocht.
Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u super tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden van Kapdak bv voor het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen en een totale zolder verbouwing inc elektra en stucadoors werkzaamheden. Later heeft u ook bij Kapdak nog plisse gordijnen besteld en deze zijn deze week bij u gemonteerd . Wij wensen u verder veel woongenot van u Kapdak dakkapellen en van u nieuwe zolderkamers. Meindert kap KAPDAK BV
Ook in Zeeland hebben wij vele zeer tevreden klanten van Kapdak en ook u gaan we aan deze lijst toevoegen lees ik ,wat ik ook heb vernomen dat u reeds nog een dakkapel heeft besteld. Ook deze gaan we weer uitvoeren en plaatsen zoals het door Kapdak bv altijd wordt gedaan . Meindert Kap KAPDAK BV
Na de aanvraag voor een offerte van een dakkapel reageerden jullie vlug en netjes. De afspraak was zo gemaakt en verliep prima. De offerte had ik daarna ook snel in huis en klopte met de gemaakte afspraken. Graag had ik na het maken van de aanbetaling en opdrachtbevestiging nog een berichtje van jullie kant gehad. Dit om te weten of alle verplichtingen goed aangekomen zijn en de gemaakte afspraken definitief door gaan. Het plaatsen van de dakkapel is soepel verlopen en ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de dakkapel. Mvg,
Ook u gaan we toevoegen aan de lange lijst van de vele zeer tevreden klanten van Kapdak bv. Nogmaals bedankt voor het invullen van dit formulier Meindert Kap KAPDAK BV
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de geplaatste dakkapellen van kapdak bv. En het verbouwen van uw zolderverdieping in een aantal slaapkamers door Kapdak inc elektra schuifdeuren en stucwerkzaamheden. Veel woongenot van uw nieuwe slaapkamers op uw zolder Meindert kap KAPDAK BV
Goed werk geleverd
Wij danken u voor het geven van een beoordeling voor de geleverde werkzaamheden van Kapdak bv Meindert Kap KAPDAK BV
Fijn om u ook te kunnen toevoegen aan de lijst van de vele zeer tevreden klanten van Kapdak in Mijnsheerenland . Veel plezier van u dakkapel van Kapdak bv Meindert Kap KAPDAK BV
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de kunststof dakkapel van Kapdak bv. Wij wensen u verder veel woongenot van u dakkapel Meindert Kap KAPDAK BV
Wij zijn tevreden over de service en afhandeling van Kapdak,
Bedankt voor het invullen van dit formulier en wij wensen u veel woongenot van u dakkapel Met vriendelijke groet Meindert Kap
De dakkapel is zeer snel en kundig weggezet. Medewerkers waren erg vriendelijk. Bij de montage miste een insectenhor. Deze werd al binnen 2 dagen nageleverd.
Weer een tevreden klant in Breda fijn om te lezen dat het allemaal weer naar tevredenheid is verlopen het leveren en plaatsen van de dakkapel van KAPDAK BV inc de insecten horren. Wij wensen u veel woongenot van u dakkapel van KAPDAK ook vind ik het fijn om te lezen dat KAPDAK voor klantvriendelijkheid momenteel een 8.5 scoort en dat de medewerkers beoordeeld worden met een 8.5 en ook voor betrouwbaarheid een 8.5 Met vriendelijke groet Meindert Kap
Bij de aanschaf van een dakkapel is Kapdak een zeer kundig bedrijf gebleken wat ik zeker aan kan raden bij anderen.
Ook u kunnen wij toevoegen bij de vele zeer tevreden klanten van KAPDAK BV. Ik wens u verder veel woongenot van u dakkapel en Velux dakramen. Bedankt voor invullen van formulier Met vriendelijke groet Meindert Kap
Zeer goed ervaren. Zou het iedereen aanraden om bij Kapok een dakkapel te kopen.
Bedankt voor het invullen van het formulier van KAPFDAK BV Veel woongenot van u kunststof dakkapel van KAPDAK BV Met vriendelijke groet Meindert Kap
Kapdak heeft bij ons naast het plaatsen van een dakkapel de hele zolderverdieping verbouwd. De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.
Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent met de dakkapel en de zolderverbouwing door KAPDAK.BV Planning voor een zolderverbouwing komt soms niet helemaal uit maar over het algemeen gaat de planning goed. Ik wens u verder veel woongenot van u verbouwde zolder en geplaatste dakkapel door Kapdak bv Met vriendelijke groet Meindert Kap
Wij zijn zeer tevreden met onze dakkapellen en de werkwijze van kapdak.
De 2 kunststofdakkapellen zijn volgens uw beoordeling naar tevredenheid geleverd en geplaatst lees ik. Bedankt voor het invullen van het formulier wij wensen u veel woonplezier met u nieuwe dakkapellen van KAPDAK BV Met vriendelijke groet Meindert Kap
Dakkapel is prachtig. En snel geplaatst. Goed materiaal. De medewerkers zijn top! Op hun vrije dag/vakantie stonden Jan-Kees en Ben voor ons klaar! De baas zelf is zeer vriendelijk maar zijn communicatie is wat minder. Bv: als er gezegd wordt dat je door hem teruggebeld wordt is t fijn als dat ook gebeurt...
Bedankt voor de mooie beoordeling van de geleverde en geplaatste kunststof dakkapel van KAPDAK BV. Fijn om te horen dat u ook tevreden bent met het personeel van KAPDAK bv Met vriendelijke groet Meindert Kap
Goed product. Goede communicatie over levering en plaatsing. Plaatsing heel snel.
Fijn dat u tevreden bent over de kunststof dakkapel van KAPDAK BV Nogmaals bedankt voor het invullen van dit formulier Met vriendelijke groet Meindert Kap
Zeer tevreden over het geleverde werk
Veel woongenot van u kunststof dakkapel van KAPDAK BV nogmaals bedankt voor uw beoordeling Met vriendelijke groet Meindert Kap
Fijn om te horen dat wij u kunnen toevoegen aan de vele zeer tevreden klanten van KAPDAK BV Met vriendelijke groet Meindert Kap
Kapdak leverd kwalitatieve dakkapellen. Bij ons is het een behoorlijke lengte welke geplaatst is. Dit hadden de jongens met z'n tweeen nooit op tijd gered. Ik ben zelf het dak op gegaan om een leerlingtimmerman te assisteren en pannen gaan rapen. tevens is de dakkapel nog niet afgewerkt zoals toegezegd is door de gene welke het kwamen afwerken.
Tevreden met het eindresultaat lees ik hier door de geleverde dakkapellen van Kapdak . Wat betreft oplevering wij( proberen) inderdaad dat een van de verkopers bij de meeste even kijken maar dat is helaas bij u niet gelukt. En de opdracht is uitgevoerd netjes zoals u in de ondertekende opdrachtbevestiging heeft gelezen ? Ik wens u veel plezier met de 2 dakkapellen en nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om voor Kapdak een beoordeling te maken we streven natuurlijk naar 100% perfectie maar ook wij laten wel eens een steekje vallen . Maar zoals ik lees zijn de dakkapellen wel naar tevredenheid geleverd . Groet Meindert Kap KAPDAK BV