Over de dakkapellen zijn wij zeer tevreden. Ook waren wij onder de indruk van de snelheid waarmee de zolder verder verbouwd is. Wel moest ik bij het afwerken en schilderen van de tussenwand een drietal brede naden opvullen bij de muur en plafond wat denk ik voorkomen had kunnen worden als er preciezer was gewerkt en in de schuine dakwand naast de dakkapel was een stuk plaat gezet van 50 x 25 cm als reparatie omdat bij het maken van het gat voor de dakkapel iets teveel houtwerk was weggeslagen. Dat is na het overschilderen nog steeds te zien. Maar al met al overheerst tevredenheid.
Bedankt voor het puntje van aandacht. Wij zullen dit met elkaar bespreken. Wij wensen u veel plezier met de twee dakkapellen en de verbouwde zolder verdieping.
Snel en goed. Snel in het plannen van afspraken en ook de werkzaamheden. Werd ook weer netjes opgeruimt!!
Mooi Product, vriendelijk personeel en een zeer leuke prijs. Al met al zeer tevreden,
Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel.
Compliment aan Jacco en Fred, die bereid waren mee te denken en alles netjes achter lieten.
Kapdak bv wenst u veel plezier met twee prachtige dakkapellen.
Deskundig bedrijf, ook voor onze vele vragen naderhand waren ze erg vriendelijk en welwillend ons te helpen. er staan nu 2 mooie dakkapellen op het huis en 2 kozijnen, allen deskundig en netjes volgens afspraak verlopen. wij zijn heel erg tevreden, ook voor de prijs, die bij anderen toch wat hoger was.
Kapdak bv wenst u veel plezier in uw nieuwe woning met twee prachtige dakkapellen.
Goede dakkapel voor schappelijke prijs.
Bedankt voor het invullen. Kapdak bv wenst u veel plezier met de nieuwe dakkapel.
Mooie dakkapel geleverd, geheel volgens afspraak zonder verassingen achteraf, wij zijn dan ook zeer tevreden. Ik geef KAPDAK een dikke 10 maar kom toch op een 9 uit ivm het feit dat de dakpannen die over zijn achter blijven die zouden eigenlijk standaard mee afgevoerd moeten worden. In het algemeen zeer tevreden en ik beveel dan ook KAPDAK aan als u een dakkapel wil van goede kwaliteit en zonder gezeur
Kapdak bv wenst u veel plezier met u nieuwe dakkapel en het gewenste ruimte effect. Deze dakkapel past perfect bij de rest van de stijl van de woning.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de nieuwe dakkapel.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de twee prachtige dakkapellen. Zie foto's op onze Facebook en Twitter pagina.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel en het gewenste ruimte effect.
Kapdak bv wenst de familie Mijnders veel plezier met de dakkapel.
Wij zijn zeer tevreden over Kapdak!
Ook op Goeree Overflakkee hebben wij heel veel zeer tevreden klanten van Kapdak bv waar u er een van bent geworden zoals ik nu u beoordeling lees. Bedankt voor het invullen van het en enquête formulier van Kapdak bv en veel plezier van u dakkapel. Meindert Kap KAPDAK BV
De jongens van Kapdak hebben super netjes gewerkt en alles uitgevoerd volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd. Super bedankt. !!
Fijn om te lezen dat het personeel van Kapdak BV netjes werkt en naar tevredenheid van u netjes de dakkapel heeft geplaatst in Barendrecht. Bedankt voor het invullen van het formulier Meindert Kap KAPDAK BV
Offerte laten maken via een website. Dakkap had al via Google gekeken hoe de omgeving eruit zag. Wisten dat precies. Niet aangekondigd de showroom bezocht. En daar de deal gemaakt. Als we het weer zouden doen, dan ook op de zelfde manier. Perfect en zeer tevreden.
Ook in Lisse maken wij tevreden klanten fijn om te lezen dat alles soepel en naar tevredenheid is verlopen ook bij ons in de Showroom bij Kapdak bv . Wij wensen u veel plezier van u dakkapel op het voordakvlak van Kapdak en de schuifdeuren onder de dakkapel die wij voor u ook hebben verzorgd kant en klaar. Meindert Kap KAPDAK BV
Zeer tevreden met het eindresultaat. De mensen die dakkapellen geplaatst hebben waren echte goede vakmensen alles netjes afgedekt en opgeruimd. plaatsing en afwerking van binnen ook keurig. Zal Kapdak zeker aan anderen aanbevelen!
Bedankt voor het invullen van ons enquete van Kapdak bv en ook fijn om te lezen dat u tevreden bent over hoe het personeel van Kapdak werkt. En hoe het eindresultaat is geworden wij gaan u toevoegen aan de lijst met de vele zeer tevreden klanten in Den Haag. Meindert Kap KAPDAK BV
Gewoon goed!!!
Ook u gaan we toevoegen aan de wel zeer velen tevreden klanten in Barendrecht voor de geleverde werkzaamheden van Kapdak. Voor het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen en het totaal verbouwen van de zolder verdieping inc schuifdeuren, elektra en de stukadoors werkzaamheden en bouwaanvraag verzorgen. Veel woonplezier op u totaal vernieuwde zolder door Kapdak Meindert Kap KAPDAK BV Meindert Kap KAPDAK BV
Ik kan Kapdak aan iedereen aanbevelen, mooi werk afgeleverd!
Van harte dank heer Bronsmans voor uw beoordeling voor de geleverde werkzaamheden door Kapdak b.v in Barendrecht . Meindert Kap KAPDAK BV
Ook heeft Kadak naar alle tevredenheid een dakkapel geplaatst.
Mevr Wong uit Vleuten bedankt dat wij u mogen toevoegen aan de vele zeer tevreden uit Vleuten . Veel woongenot van u dakkapel van Kapdak en uw Velux dakramen Meindert Kap KAPDAK BV
De betrouwbaarheid is wat lager omdat er 2 maal een afspraak is verzet. De dakkapellen zijn een sieraad op mijn woning. De geleverde kwaliteit en afwerking is goed.
Fijn om te lezen dat wij 2 mooie dakkapellen van Kapdak bv naar zeer tevredenheid van u op uw woning hebben geplaatst. Bedankt voor uw beoordeling en wij wensen u verder veel woongenot van u sieraad van Kapdak BV op uw woning. Meindert Kap KAPDAK BV
Prettige samenwerking en deskundig personeel. Bij ons naast het plaatsen van een dakkapel ook een nieuwe wand en vliering geplaatst. Eind resultaat is erg netjes.
Fijn dat we u aan de zeer lange lijst van tevreden Rotterdamse klanten van KAPDAK mogen toevoegen. Wij wensen u verder veel plezier van u zolderverbouwing en van u dakkapel. Meindert Kap KAPDAK BV
U heeft 2 kunststof dakkapellen laten leveren en plaatsen door Kapdak bv en ik wil u danken voor het invullen van dit formulier. Ook u gaan wij U toevoegen aan de lijst van de vele zeer tevreden klanten van kapdak bv in de Hoeksewaard Meindert Kap KAPDAK BV
Goede, betrouwbare en snelle service. Deskundig personeel.
Bedankt voor uw beoordeling en ook u gaan wij toevoegen aan de lijst van de vele zeer tevreden klanten van Kapdak BV in Brabant. Meindert Kap KAPDAK BV
Vanaf het eerste moment zijn we hartstikke enthousiast geholpen door Meindert, hij heeft alle mogelijkheden duidelijk uitgelegd. Daarna thuis afgesproken om de situatie te bekijken en onze wensen verder te bespreken. Duidelijke communicatie, een goede "klik" en een scherpe prijs. Afspraak was starten met het de werkzaamheden op maandagochtend en vrijdags opleveren. Dat is helaas niet gelukt, het werd ruim een week later. Wel is alle tijd genomen om alles netjes af te werken, waardoor we supertevreden zijn met het resultaat. Petje af voor alle mannen die bij ons thuis (keihard) gewerkt hebben. Sommige dingen zaten tegen, maar er werd perfect meegedacht (ook Jan-Kees bedankt!) en direct naar oplossingen gezocht.
Bedankt voor uw beoordeling en fijn dat u super tevreden bent met de uitgevoerde werkzaamheden van Kapdak bv voor het leveren en plaatsen van 2 dakkapellen en een totale zolder verbouwing inc elektra en stucadoors werkzaamheden. Later heeft u ook bij Kapdak nog plisse gordijnen besteld en deze zijn deze week bij u gemonteerd . Wij wensen u verder veel woongenot van u Kapdak dakkapellen en van u nieuwe zolderkamers. Meindert kap KAPDAK BV
Ook in Zeeland hebben wij vele zeer tevreden klanten van Kapdak en ook u gaan we aan deze lijst toevoegen lees ik ,wat ik ook heb vernomen dat u reeds nog een dakkapel heeft besteld. Ook deze gaan we weer uitvoeren en plaatsen zoals het door Kapdak bv altijd wordt gedaan . Meindert Kap KAPDAK BV
Na de aanvraag voor een offerte van een dakkapel reageerden jullie vlug en netjes. De afspraak was zo gemaakt en verliep prima. De offerte had ik daarna ook snel in huis en klopte met de gemaakte afspraken. Graag had ik na het maken van de aanbetaling en opdrachtbevestiging nog een berichtje van jullie kant gehad. Dit om te weten of alle verplichtingen goed aangekomen zijn en de gemaakte afspraken definitief door gaan. Het plaatsen van de dakkapel is soepel verlopen en ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de dakkapel. Mvg,
Ook u gaan we toevoegen aan de lange lijst van de vele zeer tevreden klanten van Kapdak bv. Nogmaals bedankt voor het invullen van dit formulier Meindert Kap KAPDAK BV