Niets aan toe te voegen. Top.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel. En de extra ruimte die u erbij gekregen heeft.
Ik had graag meer advies gehad met betrekking tot extra opties op de dakkapel. Nu hebben wij een elektrisch rolluik, maar is ons niks gevraagd over de stroomvoorziening. Achteraf hadden wij graag verlichting gehad in de dakkapel, ook hier is niet over gesproken. Wij hebben een schuifkastenwand erbij besteld. Deze is niet compleet afgewerkt opgeleverd terwijl ik dat wel zou verwachten voor die prijs. Het afvoeren voor het puin heb ik een extra prijs voor betaald. Dan vind ik het raar dat dakpannen daar niet bij horen. Met betrekking tot de dakkapel ben ik erg tevreden. Hij ziet er erg mooi uit en is echt een waardevermeerdering voor het huis. Het zijn helaas echter de details, welke ik hierboven beschreven heb, die je totale ervaring het meest beinvloeden. Ik zou hier duidelijker over zijn, zodat je nog meer tevreden klanten hebt/krijgt/houdt.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen deze punten aandacht geven. Wij wensen u veel plezier met de dakkapel op jullie nieuwe woning.
Stond in de offerte afplakken dit is niet gedaan ook niets op de grond gelegt ter bescherming .niet netjes achter gelaten van de kamers .we dachten dat alles na de afwerking klaar was maar moet nog geschilderd worden dit is ons niet verteld .mannen werken hard en zijn vriendelijk .we vonden het wel gek dat ze in de dakgoot stonden ipv trap te pakken .we zien dat dakbedekking hobbeld weten niet of dit normaal is? Jammer dat ze geen korting gaven omdat ze niet hadden afgeplakt .
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen deze punten aandacht geven. Wij wensen jullie vele plezier met de dakkapel.
Kapdak bv wenst u veel plezier met uw nieuwe woning en de dakkapel.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel.
Wij zijn onder de indruk van de professionaliteit, de vriendelijkheid en de snelheid van handelen het moment van de offerte tot aan de plaatsing van onze dakkapel! Wij zijn zeer tevreden met de dienstverlening en zullen Kapdak zeker aanbevelen aan anderen!
Hartelijk dank voor de complimenten. Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel.
Overwegend positieve ervaringen. Minpuntje was de afwerking van het timmerwerk.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de twee prachtige dakkapellen.
Super kwaliteits- prijsverhouding en goede en snelle service Wij zijn uiterst tevreden.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel en de verkregen ruimte op de zolder.
Netjes en snel gewerkt, fraai eindresultaat!
Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel op uw nieuwe woning.
niks op aan te merken, alles volgens afgesproken afspraken gemaakt en geplaatst en vakkundig afgewerkt.
Mooie dakkapel, prima service,
Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel.
Heeft nog niet geregend,dus waterdichtheid moet nog blijken. Schuin s.v.p. de dikke plank aan de boven kant al in de fabriek af zodanig dat deze rand niet onder de dakbalkjes uitsteekt. lijkt me een kleine moeite. Zodoende geen moeizaam boven het hoofd gezaag
Kapdak bv wenst u veel plezier met de dakkapel en de extra ruimte op zolder.
Voordat de medewerkers van Kapdak arriveerden, had ik twijfels of alles zoals besproken uitgevoerd zou worden. Wij hebben namelijk niet een standaard huis. Echter een paar uur nadat de medewerkers waren gestart werden mijn twijfels weggenomen, er was namelijk duidelijk/goed gecommuniceerd tussen degene die alles heeft opgemeten en degenen die alles hebben geplaatst. Tevens wil ik bij deze medewerker Bern bedanken voor zijn klantvriendelijkheid, deskundigheid en afgeleverde kwaliteit. Hoewel er nog geen stortbui over ons heen is gekomen, hebben wij het vertrouwen dit allemaal goed moet komen en geen twijfels.
Alles is keurig en gladjes verlopen. Medewerkers super aardig. Ondanks dat op de dag van plaatsing alles een dag werd uitgesteld, is het toch goed verlopen en gezorgd dat het inderdaad de volgende dag kon plaatsvinden.
Zeer mooie dakkapellen,het hele plaatje van koop tot oplevering verliep erg prettig.Wij zijn er erg blij mee.
Dakkapel is netjes geplaatst. Meerwerk met deur en kozijn is minder goed afgewerkt.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de nieuwe dakkapel.
Mijn ervaring is positief. Het enige wat tegenviel is dat de ramen niet 90 graden open kunnen in de gewone draaistand en dat de zijwanden van de dakkapel waren afgewerkt in underlayment in een zeer slechte kwaliteit. Afspraak was 'binnenafwerking in underlayment'. Als je dat spul als binnenafwerking verkoopt moet het ook echte afwerking zijn en geen noestige verpakkingskwaliteit.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de prachtige dakkapel. Het puntje van de afwerking zullen wij in de volgende bespreking meenemen.
Kapdak bv wenst u veel plezier met uw nieuwe dakkapel.
Goed werk geleverd, vriendelijke medewerkers.
Kapdak bv wenst u en de buren veel plezier met de nieuwe dakkapel.
Super nette mensen in dienst.Erg vriendelijk en beleefd.Keurig gewerkt en ontzettend blij met het eindresultaat.Jullie adres is doorgegeven dus binnenkort krijgen jullie telefoon. Mvg Natascha
Kapdak bv wenst u veel plezier in uw nieuwe woning met daarop een prachtige dakkapel.
Tot nu heel tevreden over de werkzaamheden, goed en net personeel de werkmannen hebben goed en net werk verricht.
Kapdak bv wenst u veel plezier met de nieuwe dakkapel.
Van begin tot eind een goede ervaring met een fantastisch eindresultaat. Een no-nonsense bedrijf, die de afspraken goed nakomt en een goede kwaliteit levert!
Kapdak bv wenst u veel plezier met twee prachtige dakkapellen.