Vakwerk!
Super goede ervaring
2 velux ramen gekocht bij hem wat een advies had eerst verkeerde keus gemaakt . Maar Meindert kwam echt met het Advies en zitten er werkelijk super netjes ingezet Wij zijn erg tevreden een dikke 10
Meindert Kap heeft verstand van werk goed netjes gedaan helemaal top
Ik heb een zeer goede ervaring met Meindert Kap die goed samen werkt met ZWN Daktechniek. Hij komt persoonlijk thuis alles bekijken, geeft advies wat wel en niet kan en zorgt daarna voor het regelen van de vergunning en zet de opdrachten door voor het uitmeten van de dakkapellen en de verbouwing van de zolder. Na twee keer uitstellen voor het plaatsen van de dakkapellen (ivm slecht weer), heb ik twee mooie dakkapellen en 3 extra slaapkamers op de zoderverdieping gekregen.
Hai Anouk bedankt voor je reactie en veel plezier van de nieuwe zolder Meindert Kap
Hai Jacco Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn en plezier en woongenot van de nieuwe dakkapel Meindert Kap
Men komt na wat er wordt gezegd. Niets op aan te merken.
Hai Cees Bedankt voor je reactie Meindert Kap
Als je zo verbouwing doet , zijn er dingen die je niet altijd weet, het zo beter zijn als er van te voren de situatie beter wordt ingeschat wat er eventueel bij kan komen in de afwerking , want dat is pas zichtbaar als het open ligt . Dus daarom een verbeter punt is de post af timmeren wat is wel en niet nodig . Graag licht ik mijn ervaring eventueel nog mondeling toe , jullie mogen mij bellen. vr groet Rob
Mooi resultaat. Deskundig zowel in advies als bij de uitvoering. Ze dachten erg goed mee! Snelle planning en levertijd ook. Zeer duidelijke offerte.
heel goed.
komt afspraken niet na verplaatsing bestaande dakkapel blijkt niet mogelijk bereikbaarheid is matig
Volgens afspraak
Zeer snel en vakkundig gemonteerd Uiterst vriendelijke werknemers Geen afval achtergelaten Ook bij het bestellen van onze dakkapel zijn wij zeer vriendelijk en deskundig geholpen
Door miscommunicatie ff wat onzekerheid. Maar zeer adequaat opgepakt en opgelost met een vrolijk gezicht. Dakkapelzat er super snel op enge zijn super tevree over het resultaat. Ik vind het een aanrader!
De dakkapel ziet er prima uit. We zijn zeer tevreden
Onze dakkapel zit erop. Het is heel mooi geworden en wij zijn dik tevreden. Fam. Spros Sommelsdijk.
Na bezoek aan showroom en super nette werkplaats wist ik dat we een dakkapel/dakopbouw wilde van Kapdak. Op de afgesproken dag is er een schitterende dakkapel geplaatst. Hij voldoet helemaal aan de wensen en past! Ik heb trouwens 1 tip voor Kapdak blijf communiceren tijdens het offerte traject. Voor de rest niks dan lof.
Na een zeer traag proces om een afspraak te krijgen, ging alles aardig soepel. Kapel werd keurig op afgesproken dag gebracht, ze hadden echter te kleine hijskraag geregeld dus er moest andere komen. Dak Kapel ziet er van buiten goed uit. Afwerking van binnen is ronduit slecht. De binnen zijwanden heeft mn bouwbedrijf er gelijk uitgehaald omdat ze zeer matig waren. Mn stucadoors hebben het halve plavond er uit moeten halen omdat de kipsplaten totaal niet vast zaten en de midden er niet zat bij 2 banen. Je kon de platen bijna een cm op en neer bewegen. Dit heeft hen zeer veel engergie gekost. Ook de wand waar de vensterbank oplicht moest nog extra vast gezet worden want die kon ook heen en weer. Op een video van mijn klacht hebben ze nooit gereageerd, wel of ik de laaste 10% nog wilde betalen. Ze hebben mijn probleem, voordat de stucadoors het hebben opgelost, nooit opgepakt. Dit heeft mij veel tijd en meer dan de 10% die ik niet betaald heb gekost. Ik ga er geen energie meer in steken, Erg jammer allemaal.
Hai Jelmer Hier hebben wij de plank een keer mis geslagen jammer dat zijn we niet echt gewend Maar oke iets waar wij dus meer aandacht aan moet geven . Meindert Kap Bedankt voor je eerlijke reactie