Vriendelijk en eerlijke vertegenwoordiger die kennis heeft van de kunststof kozijnen en deuren. Neemt alle tijd voor je. Ook de plaatsing van onze kozijnen en deuren (boven en beneden, voor en achter) zijn met alle zorg en preciezie geplaatst en gemonteerd. Nette werkmannen die alles keurig netjes opruimen en achterlaten. Echte vakmensen. Dit bedrijf is een echte aanrader voor diegene die mooie kunststof kozijnen en deuren wilt hebben.
Ondanks de restricties eh drukte mbt corona. Mooie schuifpui. Goed en snel geplaatst. Jan herman 2 x geweest om alles kort te sluiten. Dank daarvoor
Ben geholpen door Nick Kandaros met de offerte. Alles liep/loopt vlekkenloos. Nick is er altijd voor al je vragen. Zeer tevreden over eindresultaat. Inmiddels een tweede opdracht geplaatst en reeds afgeleverd. Al met al goed bedrijf die met je meedenkt.
Onze order was voor twee kozijnen en buiten afwerking van twee dakkapellen. Aanvankelijk waren er twee dagen gepland in April. Na de eerste twee dagen moest er nog heel veel gebeuren. Dakpannen waren niet teruggeplaatst al wisten ze (de planning) niet wanneer de volgende afspraak zou zijn. Ik moest de regenpijp zelf opnieuw bevestigen aan de dakkapel. Een ruit viel tijdens de installatie tegen de muur waardoor er een grote gat in de muur ontstond en overal veel kleine stukjes glas in huis. De ruit was dus tijdelijk bedekt met kunsstof. Meer dan twee weken later stond er weer een halve dag gepland (om alles af te maken) Op die dag waren de monteurs weer (Stan en Stan) 3 uur aanwezig waarbij alleen de binnenafwerking van twee kozijnen werd afgemaakt. Op 10 juni, (meer dan twee maanden vanaf de eerste afspraak) waren de laatste afwerkingen aan de dakkapel gedaan en de ruit gemonteerd door oa. Erik en was het dus weer mogelijk om de kamer te gebruiken. Twee keer heb ik een verkeerde factuur ontvangen en onze inzet horren waren niet besteld zoals vermeld in de order van januari. De inzethorren waren pas gelewerd op dinsdag 21 juni. Communicatie met Jan Herman was slecht en soms kreeg ik geen reactie van hem. Ik moest ook veel bellen met de service afdeling omdat ik dat niet via Jan Herman kon regelen. Uit mijn ervaring blijkt dat er weinig tot geen communicatie was tussen de monteurs en planning anders had het niet meer dan 2 maanden geduurd. Alles werkt en ziet er goed uit daarom 1.5 ster, voor de rest (planning, communicatie en wachttijd) vond ik het heel slecht.
Traject van 1e afspraak tot aan plaatsing kozijnen duurde met 7 maanden enigszins lang. Plaatsing gebeurde heel snel, op 1 dag. Naderhand nog wat kleine afwerkingen verricht. Kozijnen zien er netjes uit.
Snel en vakkundig. Medewerkers zijn vakkundig en werken zeer netjes. Ruimen alles netjes op als zij klaar zijn. Ben zeer tevreden.
Door de drukte iets langer moeten wachten maar dat was zeer de moeite waard. Een ouder huis met de uitstraling van een nieuwbouwwoning dankzij het plaatsen van kunststofkozijnen
Goede contacten en afspraken met prettige verkoper, Sander Woud. Na eerst in 2020 een schuifpui tot volle tevredenheid te hebben vervangen, in 2021 de voordeur en de gehele bovenverdieping inb. dakkapel en windveren laten vervangen door Schüco kunststof kozijnen en Keralit platen. Ramen zijn voorzien van HR ++-isolerend glas. De voordeur sluit als een kluis en is net als de openslaande achterdeuren inbraak beveiligd en uiteindelijk voorzien van dezelfde cilindersloten. Erg handig: 1 sleutel voor beide in- en uitgangen! Puntje van aandacht: betere planning. Bij het inplannen van de montageafspraak moeten wel alle goederen geleverd zijn en ook de juiste cilindersloten besteld worden. De oplevering ging door tijdgebrek wat te snel, dus moest er achteraf nog het e.e.a. afgewerkt worden, maar dat is i.o.o. allemaal goed gekomen. Heel prettig: de hulp van dit bedrijf bij het aanvragen van isolatiesubsidie, ook al zijn de verplichte 2e isolatiemaatregelen niet door dit bedrijf verzorgd. Super service!
Dec 2020 besteld, helaas moeten wij +- 10 maanden wachten tot de schuifpui en raam aan de voorkant geplaatst kan worden hebben. Over de kwaliteit kan ik helaas nog niets zeggen.
Na meerdere offertes te hebben ontvangen heb ik gekozen vor Axxent. Vanaf het eerste contact met René Kaiser kan ik alleen maar positief zijn. Het montageteam heeft keurig werk geleverd. De oude aluminium pui eruit gehaald en de nieuwe geplaatst. De ombouw van 3 sleutels naar 1 sleutel (cilinder) heeft iets langer geduurd door corona maar, alles in overleg, zijn ze vervangen naar 1 cilinder en 1 sleutel zodat we voor alle toegang 1 sleutel kunnen gebruiken. We genieten van de nieuwe schuifpui!
Via via kregen wij het telefoonnummer voor kunststof kozijnen. We kwamen in contact met de eigenaar meneer A die werkelijk waar alles tot de kleinste punten voor ons gerealiseerd heeft ondanks de corona die de levering niet makkelijk maakte toen. Meneer A stuurde toen een ploeg van zijn medewerkers naar ons toe die het complete huis van ons moesten voorzien van kunststof kozijnen. Wat hebben ze het toch fantastisch gedaan! Bedankt mannen. Als laatste wil ik mevrouw Bouwhuis bedanken voor de finale check. Ben er zo blij mee!!!
Onze aluminiumpui was aan vervanging toe, na oriëntatie en offertes, kwamen we uiteindelijk terecht bij Axxent. Eerste instantie beetje huiverig, omdat het bedrijf ver van ons vandaan gevestigd is, m.b.t tot service en showroom e.d. Allemaal positieve reviews gelezen. (Ik denk altijd, eerst zien dan geloven). Na een afspraak gemaakt te hebben, kwamen we in kontakt met Jan Herman ten Velde. Na zijn bezoek, een duidelijk verhaal en enkele profielen te hebben bekeken enthousiast geworden over Schüco en Axxent prijs kwaliteit. Tot een akkoord gekomen. In december is er ingemeten. Tot op het moment dat we met het corona-virus te maken kregen, waardoor de plaatsing 2 keer is verzet, jammer, maar is overmacht. Uiteindelijk is de pui geplaatst op d.d. 27 mei 2021, door Stan en Stan. Keurig gewerkt en geplaatst en netjes afgewerkt, wij zijn tevreden.
Na een aantal jaar gelden onze bovenverdieping naar tevredenheid hebben gedaan, was nu beneden aan de beurt. Door Corona en weersomstandigheden heeft het langer geduurd dan gepland was. Na overleg met adviseur is de planningsdatum naar voren gehaald wegens de rest van de verbouwing. De montage naar volle tevredenheid en zelfs na levering een aanpassing in ons plan en daar werden speciaal spullen voor gebracht. Kortom wederom tevreden klant.
Een paar maanden geleden kregen we bezoek van Jan Herman ten Velde om ons bij te praten over het aanbod in deuren en kozijnen. Qua prijs was Axxent voor ons een winnaar. Inmiddels zijn alle kozijnen en de voordeur vervangen. Het plaatsen was binnen 2 dagen keurig netjes verzorgd. De service was top, altijd beschikbaar voor vragen. De vensterbanken waren niet geleverd. Na mijn telefoontje werd dit de volgende dag alsnog opgelost.
Fijn contact met Verkoper Sander van t' Woud , bezocht ons aan huis en gaf een duidelijke beschrijving van hoe het zou gaan plaatsvinden. Geen beloftes die niet konden worden waargemaakt , maar eerlijke informatie. Afspraak was afspraak en dat is tegenwoordig al heel wat , op de juiste dag de metingen , op de juiste dag de plaatsing en alles keurig opgeruimd na het voltooien van de klus. Keurige mensen die het geheel zeer ontspannen lieten verlopen. Kortom wij zijn uitermate tevreden over onze ervaring met het bedrijf en zullen voor andere aankopen en referenties zeker weer aan Axxent denken.
Onze ervaring met axxent is hartstikke prettig. Wij hebben al onze kozijnen en voordeur laten verwijderen voor kunstof exemplaren en het resultaat is heel mooi! Jan Herman ten Velde heeft ons in de hele aanpak van advies voorzien en ook dat pakte goed uit, bedankt!
Lees de reviews maar eens. Lijkt wel een propagandastunt. Allemaal in foutloos Nederlands, en in prachtige volzinnen. Zelfs een journalist schrijft niet zo! Krijgen de mensen korting als ze een 8 of hoger scoren?
Kozijnen zijn in mei 2020 goed geplaatst. Plaatsers waren netjes en dachten over alles mee, superfijn! Deur was verkeerd geleverd, maar dit is later omgebouwd. Daardoor wel wat schrammetjes, maar alle problemen zijn zo goed mogelijk opgelost. Ook op andere plekken in huis. Enige echte nadeel is de gebruikte kit. Deze brokkelt af en trekt heel veel stof aan. Je krijgt op den duur dus een beetje 'smoezelige' naden.
Nieuwe kozijn met draaikiep laten plaatsen en een kozijn met 2 draaikiep deuren en beglazing. In eerste instantie mijn vraagtekens bij de draaikiep deuren maar uiteindelijk heel dankbaar dat ik ervoor gekozen heb. Goed, stevig, perfect sluitend. Werklui zijn vriendelijk en ze klaarden de klus binnen de tijd. Alles opgeruimd en nergens geen nakijken. Kozijnen keurig afgewerkt. Zeer tevreden met mijn keus. Project 2 komt eraan met Axxent. Nick Kandaros dank voor het regelen en de fijne begeleiding.
Onlangs mijn kozijnen laten vervangen door Axxent. Na een iets moeizame opstart heeft Nick Kandaros het goed opgepakt en alles netjes doorgevoerd. De twee monteurs Jos en Erik waren echt super. Zij hebben echt alles netjes geplaatst en hadden soms een uitdaging omdat het een ouder huis is en niet alles recht loopt. Mannen hartstikke bedankt voor het meedenken en het oplossen hiervan. Over twee jaar de rest van het huis en dan weet ik Axxent zeker weer te vinden.
Na lang wikken en wegen toch besloten om de kozijnen aan de zuidkant van mijn woning te laten vervangen. Via via kreeg ik het advies hiervoor Axxent in te schakelen. Rutger van Axxent heeft mooi voorstel gedaan en uiteindelijk zijn ze vorige week geplaatst. Wat een vakmannen en wat wordt er netjes gewerkt. Alles keurig opgeruimd, prachtige kozijnen, minder geluid van buiten en mijn huis in waarde gestegen.. Enige minpuntje, de horren zijn er nog niet, ik hoop dat die snel komen.. Nu hard doorsparen voor de noordkant!
Helaas werd ik sochtends gebeld dat ze die bewuste dag niet kwamen echter er werd mij beloofd de eerst volgende dag de werkzaamheden wel uit te voeren en dat hebben Michael en z’n Russische collega’s zeer goed gedaan
Mijn hele huis van kunstof kozijnen voorzien en een voordeur. Direct merkbaar minder tocht en kou. Topkwaliteit en mooi design. Vaklui die het er allemaal ingezet hebben. Ze hebben keurig gewerkt en alles netjes achter gelaten steeds. Echt een betrouwbaar bedrijf waar fijne mensen werken. Een echte aanrader!
In 2020 heeft Axxent onze woning voorzien van kunststof kozijnen en plastisol romdom de boeidelen geplaatst. Ook onze dakkapel is geheel voorzien van kunststof delen en bedekt met plastisol. De klus is netjes uitgevoerd door de medewerkers van Axxent. Uiteindelijk waren er nog wat minpuntjes na de oplevering. Direct na het doorgeven hiervan, was er wederom communicatie met Axxent hoe een en ander op te lossen. Dit is keurig opgepakt en opgelost. Zoals het een en ander is afgesproken, zo werden de beloftes ook nagekomen. Complimenten aan allen die aan onze order hebben gewerkt met een tevreden klant als eindresultaat !
Mooie kozijn en nette werklui De heer Ten Velde heeft ons super geadviseerd en de service monteur voor het na rooi werk ook top dit zijn de mensen die ervoor hebben gezorgd dat we de vlgd kozijnen gaan doen
Josink Esweg 45
7545PN Enschede