Goed bedrijf met uitstekende service
Maanden geleden een offerte laten maken door diverse bedrijven, waarbij Axxent Nederland BV met de beste offerte kwam, zowel financieel als qua produktomschrijving. We hebben getwijfeld of de afstand geen bezwaar zou zijn (>200 km), maar we konden een vaste prijs afspreken, dus uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Het contact met Sander Woud was heel prettig en hij heeft alle afspraken prima verwerkt.
Op 19 oktober 2021 kwamen Jos en Erik. Zij hebben in 4 dagen tijd 5 kozijnen vervangen en de boeiborden bekleed met kunststof. Deze mensen denken mee met de klant, zijn correct in de omgang en op deze manier was het zelfs nog gezellig. Alles wat we vroegen is geregeld. Van de planning van Axxent kregen we te horen, dat de klus in 3 dagen geklaard zou zijn, maar dat werd 4 dagen, en op maandag na het weekend werden alle kozijnen nog afgekit, waarbij we dus uiteindelijk op 4,5 dag kwamen. De factuur was exact het afgesproken bedrag, ondanks dat ze 2x meer uit Enschede moesten komen.
Als ik dan toch een klein puntje van aandacht moet noemen: wij wonen langs een vrij drukke weg; het is dan beter om niet voor een ventilatierooster te kiezen. Wellicht dat de vertegenwoordigers van Axxent daar bij nieuwe klanten op kunnen letten. Een ventilatierooster laat behoorlijk meer geluid door dan HR++ glas. Wij laten er daarom een nieuwe ruit inzetten zonder ventilatierooster.
Het is een fijn bedrijf om mee te werken, ze komen hun beloftes na, leveren uitstekende kwaliteit!!