Axxent maakt verwachtingen waar

Het vervangen van alle houten kozijnen en dakkapel naar kunststof is een behoorlijke investering maar Axxent heeft dat uitstekend ingevuld. De adviseur Jan Herman ten Velde was zeer duidelijk en goed bereikbaar. Met name de uiteindelijke uitvoerders hebben de klus heel mooi uitgevoerd. Zeer blij met het resultaat.

Absolute aanrader!

Een gedegen adviesgesprek met Jan Herman ter Velde van Axxent gehad over vervanging van onze achterpui en keukenraam. Hij dacht in oplossingen die wij nimmer hadden kunnen bedenken. Op 2 november jl kwamen de monteurs Jos en Erik de pui plaatsen. Harde werkers en ook weer meedenkend! Goed op elkaar ingespeeld; Axxent mag oprecht blij zijn met deze gouden combinatie. De volgende dag is het keukenraam geplaatst en is de binnenkant van pui en raam keurig afgewerkt. Vooral het idee van Erik om in onze keuken zowel zwarte als witte afwerking te gebruiken, vonden wij briljant. De boel is keurig achtergelaten door beide heren. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

Alles klopte

Wij bestelden een nieuwe schuifpui Schüco. Inmeting e.d. keurig konform afspraak. Levering en plaatsing ook 100% volgens afspraak. Monteurs waren van grote kwaliteit, alles klopte. Alleen jammer dat men niet reageert op een vraag per mail.

Fijn contact en snelle service.

We voelden ons serieus genomen en goed geadviseerd door Daniel. Degelijk kozijnen met een nette afwerking. Sneller geplaatst dan voorspeld.

Zeer goed geïnformeerd door Daniël, en uitstekend uitgevoerd door Stan en Michael.

Zeer prettig contact gehad met de organisatie.

Monteurs perfect, materiaal heel mooi, voorlichting niet correct..

21 september, na ca. 6 tot 7 maanden, achterpui volledig voorzien van kunststofkozijnen en HR++ glas. Tot zover alles naar wens, zij het dat: De enige uitgang achter het huis, de buitendeur, voorheen 78cm breed, na afronding 65cm breed bleek te zijn. Voorwaar een idiote afmeting voor een buitendeur. Direct de volgende dag hierover gereclameerd bij Axxent. Het antwoord was nogal bevreemdend. Axxent bestelt zijn materiaal bij Schüco in Dsl. Schüco levert geen deur op maten van 78cm zoals gewenst. Zeer apart. Dus: aanbevelen? Personeel: ja, fijne mensen, Materiaal: ja, prima, Voorlichting: zeer onvoldoende tot slecht.

Goed bedrijf met uitstekende service

Maanden geleden een offerte laten maken door diverse bedrijven, waarbij Axxent Nederland BV met de beste offerte kwam, zowel financieel als qua produktomschrijving. We hebben getwijfeld of de afstand geen bezwaar zou zijn (>200 km), maar we konden een vaste prijs afspreken, dus uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Het contact met Sander Woud was heel prettig en hij heeft alle afspraken prima verwerkt. Op 19 oktober 2021 kwamen Jos en Erik. Zij hebben in 4 dagen tijd 5 kozijnen vervangen en de boeiborden bekleed met kunststof. Deze mensen denken mee met de klant, zijn correct in de omgang en op deze manier was het zelfs nog gezellig. Alles wat we vroegen is geregeld. Van de planning van Axxent kregen we te horen, dat de klus in 3 dagen geklaard zou zijn, maar dat werd 4 dagen, en op maandag na het weekend werden alle kozijnen nog afgekit, waarbij we dus uiteindelijk op 4,5 dag kwamen. De factuur was exact het afgesproken bedrag, ondanks dat ze 2x meer uit Enschede moesten komen. Als ik dan toch een klein puntje van aandacht moet noemen: wij wonen langs een vrij drukke weg; het is dan beter om niet voor een ventilatierooster te kiezen. Wellicht dat de vertegenwoordigers van Axxent daar bij nieuwe klanten op kunnen letten. Een ventilatierooster laat behoorlijk meer geluid door dan HR++ glas. Wij laten er daarom een nieuwe ruit inzetten zonder ventilatierooster. Het is een fijn bedrijf om mee te werken, ze komen hun beloftes na, leveren uitstekende kwaliteit!!

Wordt altijd duurder na afsluiten offerte

Zeer goed en gespecialiseerd bedrijf. Alleen verhogen ze de prijs na voorstel, omdat de werkvoorbereider hoger kosten ziet op materiaal en arbeid uren, arbeid uren waren onterecht maar wel betaald 3 dagen 2 man betaald. 2 dagen 2 man en 2 uur 1 man en bezig geweest. En waren 1 dag later begonnen anders alleen 2 dagen nodig gehad. (Opnemen in de offerte is mijn tip) Je zou denken dat het kan je bent een leek daarin en je wilt de klus geklaard hebben. Maar mijn collega die ook daar offertes had uitstaan was precies zo. Ook bij de offerte de subsidie besproken, maar als kever geen recht op hebt laten ze dat niet weten. Laat je goed informeren Overveen subsidie gaat alleen om vierkante meter glas en niet de kozijnen. Dat is een fractie kosten zet geen zouden aan de dijk bij een offerte vaan 10 duizenden euro’s. En de verkoper D.B. Maakt mooie afspraken maar laat bitter weinig van zich horen tijdens het proces en afloop. De monteurs zijn top, bijna netjes hun werk afgeleverd, wel met ze nalopen en na eventueele bijstellingen. Dat had ik gemist nu moet er een monteur langskomen Duik kozijn zijn super mooi echt een mooi uitstraling

Vakwerk met topservice

In het aanvraagproces uitstekend geholpen door Jan Herman ten Velde. Installatie verliep vlot en we zijn er heel blij mee. Vooral nu het weer kouder word merk je echt dat het binnen comfortabel blijft.

Top service

Duidelijke en gezellige uitleg van Nick!

Mooi kozijn, netjes geplaatst volgens bestelling geleverd

Wij hebben goede ervaringen met Schüco kozijnen die Axxent levert. Wij zijn klantvriendelijk geholpen.

Vakwerk klacht gericht goede service

Prima vakwerk geleverd. Luisteren naar wat je wensen zijn en voeren die ook echt uit. Goed geïnformeerd door Jan Herman ten Velde. Bij ons thuis alles doorgenomen en daarop acties ondernomen. Heeft ons op de hoogte gehouden en nog geïnformeerd of alles naar wens is verlopen. We willen de volgende klus ook weer door Axxent uit laten voeren . Bedankt Axxent en Jan Herman ten Velde.

Mijn huis volledig van kunststof kozijnen laten voorzien door Axxent Zeer kundig en snel maar vooral netjes werk geleverd, paar kleine puntjes maar werd meteen opgelost door Nick

Goed bedrijf Alles volgens afspraak

Ik ben zeer tevreden over axxent het begon al met de vertegenwoordiger. Jan Herman ten Velde gaf goed advies over het product plaatsing is afgehandeld volgens afspraak het enige wat voor sommige vervelend kan zijn is dat de monteurs geen Nederlands spraken maar voor de rest werken ze snel en goed en laten het netjes achter het traject heeft wel wat lang geduurd maar dat kwam door het slecht kunnen leveren van kunstof algemeen maar daar kan de firma axxent ook niets aan doen. Ik zou met een volgende opdracht zeker weer bij axxent uitkomen.

zeer goed werk geleverd en netjes afgewerkt.

Ben bij het afsluiten zeer goed geholpen door Jan Herman ten Velde. Uitstellen i.v.m corona vac 8 maanden was geen probleem. Nu 1week geleden geplaats. Ben zeer tevreden over de afwerking

Kwalitatief goed materiaal en uitstekende begeleiding naar de klant.

Wij kijken terug op een zeer plezierige samenwerking in voorbereiding, planning, uitvoering en nazorg. Kleine aandachtspunten kunnen laagdrempelig neergelegd worden bij het bedrijf, reactie volgt ook snel en kleine afwerkingswerkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd.

Perfect eindresultaat! Zeer tevreden mee.

Bij aanvraag van de kozijnen ben ik goed geholpen door Jan Herman. Na de aanvraag heb jij alles in werking gezet na mijn akkoord op de offerte. Het plaatsen gebeurde dik een jaar later met een ploeg je van 2 man en die waren 1,5 dag bezig geweest met plaatsen en afwerken van 5 kozijnen met ramen. Zeer blij met het eind resultaat

Professioneel en een goed nazorg top!

Een tijd geleden hebben wij al onze kozijnen laten vervangen voor kunststof kozijnen en een groot dakkapel laten plaatsen. Wij zijn er nog steeds super blij mee.Alles werk nog naar behoren.Ze hebben alles super professioneel aangepakt en communicatie wat top. wij zouden iedereen axxent aanraden en ook voor de zonwering trouwens.

Uitmuntend!!

Professioneel bedrijf! Wij hebben een 2-delige schuifpui met kunststof kozijnen en HR ++ glas aangeschaft. Als je een vraag hebt dan zijn ze bereikbaar. Prettige ervaring met de verkoper en heel benaderbaar. Denkt ook mee met de klant. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. In verband met materiaal schaarste hebben ze hier ook netjes een bericht over gestuurd met de melding dat het eventueel wat langer kan duren. De montage is vlot verlopen. Stonden om 7.30 op de stoep en om 13.00 was het al af en konden we lekker genieten van onze nieuwe schuifpui. Zeer tevreden, Aanrader!

Complete kozijn renovatie zeer geslaagd.

Wij hebben 2 jaar geleden onze complete woning inclusief aanbouw voorzien van nieuwe beglazing en kunstof kozijnen, wij hebben uiteindelijk gekozen voor axxent Nederland en hier geen spijt van gehad! Oude kozijnen zijn netjes afgevoerd en er is geen enkel spoor van schade of afval achter gebleven! Kortom zeer tevreden!

FANTASTISCH!!

Levering volgens afspraak en voor een goed prijs. Supermooie materialen, en ontzettend goede en strakke afwerking zowel binnen als buitenshuis. Zeer vriendelijke medewerkers zowel bij verkoop als bij plaatsing. Goed contact met contactpersoon. Enorme aanrader!!

Prettig, betrouwbaar contact, komen afspraken na, en top eindresultaat!

Na eerdere mindere ervaringen bij andere bedrijven, via een collega uitgekomen bij Axxent voor het plaatsen van een schuifpui en een schuurdeur. Vanaf het eerste contactmoment met Axxent voelde het goed. Bij thuisbezoek van Daniel Bartelink van Axxent geen gladde verkooppraatjes maar een heldere en zorgvuldige uitleg gekregen van de opties en de mogelijkheden. Daniel heeft verstand van zaken en heeft bij een tweede huisbezoek nog een keer alles doorgenomen voordat de order definitief wordt geplaatst. Daarna is het hele traject soepel verlopen. De twee monteurs hebben echt schitterend werk afgeleverd en hebben erg netjes en zorgvuldig gewerkt. De betaling kan bij Axxent achteraf. Daarnaast mag bij restwerk nog een percentage van de totaalsom worden achtergehouden. Bij ons is nog wat restwerk in verband met cilinders en een ruit die nog vervangen moeten worden. Alle vertrouwen in dat dit goedkomt. Al met al een bedrijf waar je met een gerust hart in zee kan gaan.

Deskundig en professioneel

Wij hebben eerder een schuifpui laten plaatsen, alles van de vertegenwoordiger tm het plaatsen super netjes geregeld en nu we de dakkapel en kozijnen willen laten doen weer alles keurig geregeld door onze contact persoon .Ik zeg een dikke 10.

Zeer prettig!

Goed voorgelicht en samen met medewerker Axxent gekeken wat mijn wensen en mogelijkheden waren. De plaatsing verliep vlot en keurig. Vakkundige heren die wisten wat ze deden. En keurig alles achtergelaten. De mannen hebben zelfs de trap geveegd! De kozijnen/ramen zijn prachtig!

Een betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken nakomt, zeer tevreden.

Na diverse offertes te hebben opgevraagd kwam Axxent daar voor mij als beste uit. Daniel nam bij zijn eerste bezoek meteen een voorbeeld mee van hoe het kozijn eruit zou komen te zien en dat sprak mij meteen aan. Hoewel de klus uiteindelijk nog even op zich liet wachten (door Covid) en er soms kleine communicatiestoornisjes waren, veroorzaakt door de drukke tijden, is de klus uiteindelijk heel goed en vakkundig uitgevoerd, met daarbij de complimenten voor de hoofdmonteur Jos, die alles heel netjes heeft afgewerkt. Na de klus meteen weer gebeld door Daniel om te vragen of alles tot tevredenheid is uitgevoerd. Nog een paar kleine puntjes op de welbekende i en dan is het helemaal afgerond. Axxent is een bedrijf met een hele goede prijs / kwaliteitverhouding.

Josink Esweg 45

7545PN Enschede