Filters

8

Mijn ervaring met Axxent is heel positief want ze hebben er wat moois van gemaakt

Axxent heeft tot het laatste toe alles netjes afgewerkt en het ziet er allemaal heel mooi uit. De hele aanloop t/m de vervanging is prima begeleid door Jan Herman ten Velde die tijdens het hele traject een goed aanspreekpunt was. We zijn erg blij met het resultaat en hopen hier heel veel jaren plezier van te hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes werk afgeleverd!

Axxent heeft bij mij kunstof kozijnen geplaatst op 1e etage voor en achter en ben zeer tevreden! Goede en aardige vakmannen. Ook de communicatie met Jan Herman is prima verlopen. Ik raad Axxent zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie kozijnen, keurig afgewerkt

Goed advies van Jan Herman ten Velde. Blijft betrokken bij het hele proces. Professionele vakmannen, werken snel en nauwkeurig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend

Het voorbereidende werk van offerte tot inmeten byzonder fijn gegaan Jan herman legt de materie prima uit kosten versus kwaliteit en garantie waren Vervolgens kwam Mustafa de zaak inmeten en.als klapstuk 3 man sterk die de schuifpui en de ramen plaatsten. De aandacht die hier werd aangegeven was echt vakmanschap De planners op kantoor zouden hen wat ruimer in mogen plannen Kortom ik ben een zeer tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed afgewerkt

netjes op tijd geen aanbetaling nodig goed overleg met de vertegenwoordiger

 • Aanbevelen? Ja
3

Advies; Neem een andere leverancier, ook al moet je daar langer op wachten

Vorige week vrijdag raam in de keuken en voordeur met paneel ernaast laten plaatsen. Tot op heden kan ik nog niet via mijn voordeur het huis in, er is ook totaal geen haast hiervoor een afspraak te maken. De cilinder past niet, schijnt. Het is toch essentieel dat ik mijn nieuwe voordeur kan gebruiken, hij klemt ook, moet nog gesteld worden, maar ik ben bang dat er straks dingen beschadigd zijn, ik gebruik hem namelijk wel om naar buiten te gaan. Ook geen idee wanneer er een afspraak met mij wordt gemaakt om de laatste dingen te laten afwerken, zoals het kitten en een beschadiging. De laatste keren dat ik belde werd ik minder vriendelijk bejegend. Ze zijn nu op de hoogte en ik wacht tot er gebeld wordt. Dat is toch wel het minste wat gedaan kan worden. Er moet nog worden afgekit en een afdeklat buiten bij het raam geplaatst. Dat kan gebeuren, maar er is totaal geen overleg vanuit Axxent wanneer dat gedaan kan worden. Het ergste vind ik het raam in het toilet, dat komt niet overeen met het gat dat daarvoor bestemd is, het is geen gezicht. Dat het raam niet goed is ( er zit denk ik vocht in) heb ik niet eens gemeld, want ik neem aan dat het raam wordt vervangen door een exemplaar dat er wel goed uitziet. Ik ben heel benieuwd hoe Axxent het verder op gaat pakken, maar voorlopig is mijn advies…zoals hierboven. Inmiddels is mijn voordeur hersteld, zodat ik in ieder geval naar binnen kan. Ook is de deur toen uitgelijnd. De rest van de klachten is nog niet verholpen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Helemaal top.

Snelle reactie op mijn aanvraag waarna er op zeer korte termijn een bezoek kon plaatsvinden. Deskundig advies door Jan Herman ten Velde op basis waarvan er een scherpe offerte is gemaakt. Opdracht geplaatst, snel ingemeten en levering en plaatsing door keurige monteurs in de afgesproken week. Kortom prima service, goede communicatie en afspraken nagekomen. Voor toekomstige werkzaamheden zal ik zeker Axxent benaderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Doen wat ze beloven

Heldere no nonsense communicatie, vakbekwame monteurs die alles naar tevredenheid hebben gemonteerd, wij zijn zeer tevreden, een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en met goede kwaliteit geplaatst

Vervangen van de kozijnen ging erg snel. Een ongemak met machines werd goed opgelost door er een dag later voor terug te komen. Uiteindelijk een mooi resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne communicatie en snelle service!

Een goede en fijne communicatie - ook als er iets niet helemaal goed is gegaan. Bij levering bleek er 1 raam kapot te zijn, direct gebeld en alles werd snel opgelost. Nog heel even wachten tot ook het laatste raam en kozijn vervangen wordt, maar tot nu toe erg blij met de andere geleverde kozijnen en de goede service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi en goede kwaliteit!

Axxent denkt mee en zorgt voor een goed eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf!

Wij hebben ons hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen, nieuwe deuren, dubbele beglazing en op de eerste etage rolluiken. Jan Herman heeft ons geadviseerd over het hoe en wat en we zijn dik tevreden. Kleine probleempjes (krasje op raam enz. ) werden gelijk serieus genomen en kosteloos opgelost door Peter. We zijn super tevreden met het resultaat, krijgen ook regelmatig complimenten over hoe het uit ziet, en zouden het zo weer doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

In één dag vakkundig gezet

Ik ben erg blij met de mooie schuifpuien. Jsn Herman heeft ons prima geadviseerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijke omschrijving van de werkzaamheden en verwachtingen

Ervaring over het algemeen positief, wat miscommunicatie over plaatsing datum en helaas een verwisseling van kozijn met die van de buurman. Is binnen 1 dag hersteld

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed bedrijf, denkt mee en komt afspraken na

Netjes advies door Jan Herman ten Velde gekregen, waarin hij meedacht. Twee ramen met kozijnen gemonteerd, binnenzijde in andere kleur dan buitenzijde, allemaal geen probleem. Er moesten twee aparte buitenzonweringen op vanwege de verschillende hoogte. De monteurs werkten netjes. Over de plaatsing van een schakelkastje voor de zonwering was ik niet tevreden en er ontbrak een onderdeel toen ze kwamen, waarvoor ze hun excuses aanboden. Servicemonteur Peter heeft die laatste dingetjes keurig opgelost. Kortom: al met al een positieve ervaring. Mooi product, komen afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Alles volgens afspraak met Jan Herman verlopen. Prima kwaliteit geleverd en netjes geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Mooie deur, leuk personeel zatber snel in!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig !

De vervanging van de kozijnen ervaar ik als zeer positief, de mannen hebben hard en secuur gewerkt, communiceerde goed met ons. Het ging hartstikke snel voor we het wisten zat alles erin. Ook de communicatie met de aannemer was heel hartelijk, we hebben samen goed gekeken naar de beste opties en ook in de weken werkend naartoe de week van de plaatsing was er uitstekende communicatie. Axxent is absoluut een aanrader !

 • Aanbevelen? Ja
10

Knap staaltje werk door vakmensen bewerkstelligt!

Wij zijn zeer tevreden over het hele traject zowel de vakkundigheid van Jan Herman ter Velde met het meedenken en opname van de offerte die zeer uitgebreid werd uitgelegd aan ons. En aan de nette werkwijze van de vakmensen die ze kwamen plaatsen zoals van te voren afgesproken! Zeker een aanrader om Axxent kozijnen via Jan Herman ter Velde te bestellen. Wij kijken al uit naar ons volgend project.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en net werk

De advisering door Jan Herman ten Velde was erg goed. Verder is het erg mooi geworden, eigenlijk volgens verwachting. Er ontbrak nog een hor maar hier werd niet moeilijk over gedaan en hiervoor komt men nog terug.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en nette levering en plaatsing

Snelle en nette levering naar wens, snel gehandeld door Jan van der Velde. Eind resultaat is top.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goed

Jan herman heeft mooi werk afgeleverd. Nette aardige vaklui die de kozijnen hebben geplaatst. Service is top je krijgt snel een terugkoppeling als je vraag of opmerking hebt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, snel en netjes

Na een bezoekje met uitleg van Jan Herman ten Velde was de deal snel gemaakt. De uitleg was heel duidelijk, we bezitten nu een prachtige voordeur die we nooit meer hoeven te schilderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super klantvriendelijk

We hebben alle kozijnen door Axxent laten vervangen. We zijn super tevreden met de kwaliteit en de klantvriendelijkheid van Axxent. Medewerkers zijn super klantvriendelijk en verstaan hun vak. Ik zou Axxent zeker aanraden ze denken in oplossingen en komen met goede suggestie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superblij

Wij hebben onze deuren en kozijnen laten vervangen door Axxent. Het is allemaal goed verlopen en zoals afgesproken! Geen vage verhalen, goeie communicatie. Wij hebben een scherpe offerte van Jan Herman ten Velde gehad, en alles wat we besproken hebben is prima nageleefd! Wij zijn superblij met Axxent. Het is heel mooi geworden!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd