Van eerste contact tot nieuwe kozijnen zonder gedoe!
In 2024 kwam Axxent in onze wijk langs de deuren om te kijken of er interesse was voor nieuwe kozijnen. Ik heb de folder aangenomen en mijn contactgegevens meegegeven.
Niet veel later werd ik benaderd door Jan Herman van Velde van Axxent. We hebben een afspraak bij ons thuis gemaakt, en hebben onze wensen besproken. Van Velde kon ons direct een goede inschatting van de prijs geven, heeft nog wat materiaal achtergelaten, zodat we konden overleggen wat we gingen doen.
Alles zag er goed uit, waarop we hebben aangegeven dat Axxent de opdracht mocht uitvoeren. In een vervolggesprek met van Velde bij ons thuis hebben we details uitgewerkt van onze wensen, en volgde de definitieve offerte.
Na akkoord werd een inschatting gegeven van de datum van vervanging van onze kozijnen. Tijdens het gehele proces was er de mogelijkheid om makkelijk met Jan Herman van Velde te communiceren via mobiel en WhatsApp. Dit was een groot voordeel, ook omdat we gebruik konden maken van subsidie regelingen, waarbij van Velde ook kon helpen.
In april volgde een meer nauwkeurige installatiedatum. Op 22 mei is de installatie uitgevoerd.
En net als het gehele proces heel soepel was verlopen, was ook de dag van het vervangen heel soepel. Een team van drie man begon vroeg in de ochtend. Een hoog werktempo, in alle rust. Dingetjes waar ik van te voren over had nagedacht wat ik zou moeten aangeven, nog voor ik erover kon beginnen, hadden de heren het al op een perfecte manier opgelost. De deurbel, de vensterbank in de keuken. Alles perfect afgewerkt, en om drie uur waren ze klaar, en hadden wij twee nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur.
Van eerste contact tot nieuwe kozijnen zonder gedoe, en met een schitterend resultaat, waarvoor onze dank!