servicegericht en meedenkend met klant

servicegericht en meedenkend met klant

SLECHT

Goed vakwerk maar zeer slechte communicatie over service verlening. Geen begrip over een vraag over service verlening het was de eerste en tevens laatste contact.

redelijk

we hebben in het begin nogal wat problemen gekend die zijn wel allemaal op gelost waarbij ik de mening ben toegedaan dat er dingen in rekening zijn gebracht die onder de fabriek garantie vielen maar goed de laatste tijd gaat het goed en de service is ruim voldoende

Alles correct en snel geregeld.

Zoals altijd mooi op tijd duidelijke uitleg en goeie service door arry van Gestel

Stipt, goed bereikbaar en klantvriendelijk

Dikke duim

Klant vriendelijk en goede serves.

Een goed bedrijf met vakkundig monteurs.v

Prima advies, goede service en bekwaam personeel

Goed contact en oplossingsgericht. Prima samenwerking.

Vakkundig, professioneel en oplossingsgericht

Prettige ervaring met een deskundig bedrijf

Ze helpen waar dat nodig is.

Een haperende verwarming of een gesprongen leiding komen altijd op het verkeerde moment. Daarom is het een geruststellende gedachte een bedrijf achter de hand te hebben dat je met raad en daad bijstaat, zelfs in het weekend en op vakantie

-Komt afspraken na -Goed opgeleid personeel betrokken is bij vernieuwing en verbetering van installaties Luisterd naar de wens vd klant. T kost wat t kost.

Prima, gewoon goed geholpen zoals altijd

De mensen zijn altijd vriendelijk, en ze weten waar ze mee bezig zijn

Uitstekende uitvoering van de werkzaamheden

Uitstekende uitvoering van de werkzaamheden

Snelle en adequate serviceverlening

Ik had een lekkage aan een afvoerbuis van de verwarmingsketel. De reparatie werd voor de volgende dag ingepland en vakkundig uitgevoerd. Super!!

goede service en een goede monteur

De monteur was snel met het vinden van de storing. in de ketel

Betrouwbaar en deskundig

Goed bereikbaar en snel wordt alles geregeld.

Betrouwbaar en deskundig

Goed bereikbaar en snel wordt alles geregel;d.

deskundig en betrouwbaar

Snel in uitvoering en goed bereikbaar

Betrouwbaar en deskundig

Goed bereikbaar en snelle afhandeling.

Betrouwbaar en deskundig

Goed bereikbaar en snelle afhandeling.

volgens mij is er goed werk gedaan

probleemloos

top

Snel geholpen op tijd, correcte monteur!