Stipt en netjes

Sympathieke technicus met kennis van zaken.

Snelle service, keurige monteur, goed werk

Ondanks verwarmingsketel niet gekocht bij hen, gebeld voor onderhoud. Konden op redelijk korte termijn onderhoud komen doen. Snelle service, komen afspraken na en fatsoenlijke prijs. Kortom zeer tevreden.

goede service

goede service

Al jaren een vertrouwd adres

Al een aantal jaren komt monteur Harry aan mijn cv. ketel onderhoud plegen.. Hij weet de weg en ik hoef hem niets meer te vragen, doet zijn werkzaamheden en administratie en is weer snel klaar.

Gewoon top service

Goede service en vakkundig personeel

Een vriendelijk bedrijf met ervaren mensen.

Ik ben al lang klant en wordt goed en weer elke keer vriendelijk afgehandeld

Het werk dat door Verhees wordt geleverd is kwalitatief altijd dik in orde!!

Meerdere keren nu met dit bedrijf te maken gehad. De werkzaamheden worden altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd. Zorgvuldig, serviceverlenend en en daarbij een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Weer prima service door een vakman!!

Wat herstel werkzaamheden uitgevoerd aan huis en badkamer, deze weer volgens afspraak gemonteerd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Deskundig advies en zeer behulpzaam

Afspraak is afspraak bij WiFi verhees

Probleem met CV snel opgelost

S Morgens gebeld vanwege plotseling probleem met CV-installatie. Dezelfde dag nog monteur langs geweest die defecte onderdelen heeft vervangen zodat verwarming en warmwatervoorziening het weer doen.

Vriendelijk, en naar mijn gevoel kundig.

zie boven

Vakman, maar wel duur

Een echte vakman die snel en efficiënt werkt. Vind 65 euro voor het verwisselen van de filter van de wtw wel prijzig.

Prima bedrijf

Lossen elk probleem en klus goed op

Snel en correct

Deskundig en accuraat

Zeer goed gekwalificeerd bedrijf

Erg service gericht

Altijd top service

Al jaren klant super tevreden over de service en snelle respons bij problemen! Ga zo door!

Prima en goed en netjes werk geleverd

Als prima samenwerking

Komt afspraken na

De afspraken worden op tijd en goed uitgevoerd

Snelle reactie en vakkundig geholpen

De monteurs van Wibo Verhees zijn altijd optijd. Als je iets vraagt krijg je keurig netjes antwoord. De service die Wibo levert is uitstekend. M.a.w. Wij zij heel tevreden over Wibo Verhees

Nette werknemer, werkt snel en vakkundig