Vakman

Bekwaam, vriendelijk en duidelijk uitgelegd wat hij gedaan heeft.

Tot heden nog alles prima

Vriendelijk geeft de tijd om vragen te stellen en geeft Een goed antwoord was

Onze ervaring is super.

Aardige monteur en altijd goed onderhouden; vakwerk.

Prima service en kwaliteit

Prima service en kwaliteit

Voor zo ver ik het kan beoordelen goed .

Prettige service .

Netjes, goed en volgens afspraak.

Goede ervaring met jullie bedrijf, kundig, werken netjes, personeel is beleefd en zijn op tijd gekomen. Tot volgend jaar.

Snelle oplossing probleem

Dezelfde dag geholpen!

Een CV ketel gaat zomaar kapot. Hoe fijn is het dan dat je dezelfde dag een bekwame monteur op bezoek krijgt die het direct repareert. Hartelijk dank weer voor de professionele en snelle service!

uitstekend

bij waterleiding lekkage in ons huis snel geholpen door vriendelijke en kundige monteurs. Benodigde onderdelen werden snel besteld en bedrijf nam direct initiatief toen de onderdelen binnen waren om ze te komen plaatsen. Prima!

Duidelijke uitleg monteur

Goed geholpen met klacht

Verhees is een kwalitatief goed en servicegericht bedrijf. Wordt snel geholpen door vakkundig personeel

vlot en met verstand van zaken

vlot en met verstand van zaken

Stipt en netjes

Sympathieke technicus met kennis van zaken.

Snelle service, keurige monteur, goed werk

Ondanks verwarmingsketel niet gekocht bij hen, gebeld voor onderhoud. Konden op redelijk korte termijn onderhoud komen doen. Snelle service, komen afspraken na en fatsoenlijke prijs. Kortom zeer tevreden.

goede service

goede service

Al jaren een vertrouwd adres

Al een aantal jaren komt monteur Harry aan mijn cv. ketel onderhoud plegen.. Hij weet de weg en ik hoef hem niets meer te vragen, doet zijn werkzaamheden en administratie en is weer snel klaar.

Gewoon top service

Goede service en vakkundig personeel

Een vriendelijk bedrijf met ervaren mensen.

Ik ben al lang klant en wordt goed en weer elke keer vriendelijk afgehandeld

Het werk dat door Verhees wordt geleverd is kwalitatief altijd dik in orde!!

Meerdere keren nu met dit bedrijf te maken gehad. De werkzaamheden worden altijd tot volle tevredenheid uitgevoerd. Zorgvuldig, serviceverlenend en en daarbij een goede prijs/ kwaliteit verhouding!

Weer prima service door een vakman!!

Wat herstel werkzaamheden uitgevoerd aan huis en badkamer, deze weer volgens afspraak gemonteerd.

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service. Deskundig advies en zeer behulpzaam

Afspraak is afspraak bij WiFi verhees

Probleem met CV snel opgelost

S Morgens gebeld vanwege plotseling probleem met CV-installatie. Dezelfde dag nog monteur langs geweest die defecte onderdelen heeft vervangen zodat verwarming en warmwatervoorziening het weer doen.

Vriendelijk, en naar mijn gevoel kundig.

zie boven