prima service, fijn dat er steeds de zelfde monteur komt voor de controles.
Heel goed
Doorgaan waar je nu mee bezig bent.
In de week van 5 mei hadden wij een kleine lekkage aan het toilet dat zeer recent door u van een nieuwe vlotter is voorzien. Wellicht de aansluiting ging nu een beetje lekken. Is uitstekend opgelost, maar wel een factuur voor gekregen. Gaat ons in dit geval niet om het bedrag maar wel om de vraag of het nu adequaat is dat wij er een rekening voor ontvangen. We hebben een e-mail gestuurd, maar daar nog geen reactie op. Die wachten we even af. Gr. Gerard Pille
N.v.t
Geen
Prijs
niet van toepassing blijkt uit de positieve ervaringen!!
Als er echt nood aan de man is ,wordt het dezelfde dag opgelotst.. Bv Als wij op punt staan om met vakantie te gaan,en blijkt het toilet te lekken,is wido er een uur later. Dus een bedrijf waar je van op aan kunt..
communicatie
Op dit moment zou ik geen verbeterpunten weten. Meer dan een tien kan ik niet geven -:)
Behouden wat nu wordt geboden
Een klus moet de tijd krijgen om degelijk/goed te worden uitgevoerd. Dus niet "jagen" om binnen een termijn zo veel mogelijk omzet te behalen ten koste van de kwaliteit.
Beste heer wij zoude toch meer duidelijkheid vernemen op de opmerking dat u bedoeld dat
zou het zo een twee drie niet weten. Wat moet een goed geleid bedrijf nu nog ver beteren ?
wat voor problemen er zijn er komt altijd een oplossing. Er wordt netjes gewerkt door vakmensen
Prijsstelling is redelijk hoog.
correct en snel
Nieuweweg 4