Wij zijn goed geholpen door de verwarmingsmonteur.
Snelle reactie en prima service
Zeer te vrede
Als prettig ervaren
aardige onderhoudsmonteur
Dat er vooral bij Wido veel kennis en ervaring zit.
Kennis van zaken!!
wij zijn bekend met instalatie en onderhoud . alles prima
Wij gaven al vele malen onze mening over Uw bedrijf Geweldig bedrijf met vakkundige mensen Prijswaarde verhouding zijn goed. STOP ,nu met deze ENQUETE JULLIE ZIJN EEN FIJN BEDRIJF. dat hebben wij al vele malen doorgegeven. Klopt dat niet meer dan bellen wij wel !
Goede betrouwbaar bedrijf
Op een zondag hadden wij een defecte verwarming. Het was even bellen en binnen een uur was alles in orde. Ik vond dat, zeker voor in het weekend, een zeer snelle service.
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn en dat is kwaliteit, leveren op hun vakgebied.
vakkundig. korte contact verbinding.
snelle service bij een storing. goede vakmanschap.
Onderhoud ketel. snel en vakkundig maar helaas nadien een lekkage bij een afdichting. monteur moest terugkomen om lekkage te verhelpen. Met fitterstape opgelost, evtwanneer het weer gaat lekken een nieuwe ring bestellen.......we zullen het in de gaten houden.
De monteur heeft nu de ringen weer standaard bij in de bus
Nieuweweg 4
4861PZ Chaam