Vakmanschap en kennis
Goed, snel ,duidelijk en vakkundig geholpen worden, zoals altijd!
Heb tot heden goede ervaringen
Ben zeer tevreden met de installateur zowel als met de monteurs
Alles wordt vakkundig en snel gedaan.
Reeds enige jaren een zeer goede relatie met het bedrijf en het personeel.
Onze installaties zijn 10 jaar geleden door Installatiebedrijf Wido Verhees aangelegd en hebben vanaf aanvang tot nu probleemloos gewerkt. Als wij heel soms een storing hebben wordt deze direct, snel en goed verholpen. Top!
De werkzaamheden die gebeuren door installatiebedrijf Verhees zijn perfect ........ TOPPIE
Onderhoud CV. Snel vakkundig correct prettig
Altijd netjes en correct behandeld
Ik moest zelf een herinnering sturen voor het jaarlijks onderhoud op basis van het onderhoudscontract.
Verrichten goed werk,
Geen klachten altijd goed behandeld
Onderhoud aan de ketel, en eigenlijk niets dan lof. Er wordt gebeld voor een afspraak, zodat wij de jaarlijkse onderhoud beurt niet zelf bij hoeven te houden. De onderhoud monteur is iedere keer dezelfde en kent de ketel van binnen en buiten. Doet snel en vakkundig zijn werk. Dus heb ik wat mij betreft geen verbeter punten. Bedankt Mvg, Jos Verheijen
De monteur heeft kennis van zijn vak
Staat altijd klaar en heeft een voortreffelijke kennis van zaken.
Goed bereikbaar en daarna op korte termijn aan huis!
Nieuweweg 4
4861PZ Chaam