Snelle installatie, goede bereikbaarheid/service.
Al jaren klant. Steeds tot volle tevredenheid.
Personeel is vriendelijk en kundig
Monteur, die al jaren komt is kundig, beleefd en altijd op tijd. Legt alles goed uit.
snel en vakkundig geholpen
Ik had een lek op mijn platdak gebeld volgende dag al gemaakt.Lichtkoepel was versleten na een paar dagen verniewd.
Prettig om bericht te ontvangen wanneer een schoonmaakbeurt nodig is!
Bij een flinke investering in zonnepanelen verwacht ik dat een update voor het monitoren binnen 1 jaar onder de service van het bedrijf valt.
Vlotte bereikbaarheid en medewerking. Afspraken worden volledig opgevolgd.
Kennis en vakmanschap is aanwezig in het bedrijf
Ik had wel graag ven te voren prijs opgave gehad voor de reset van de zonnepanelen. Ik vind het wel dik betaald voor een klein beetje werk. Ik verwachtte dit als service.
Breeds kennis palet
snel en vakkundig
in indien mogelijk, prettig overleg
na verhuizing was installatie vloerverwarming met radiatoren en binnen en buiten sensor voor ons onbekend en door vorige eigenaar niet goed uitgelegd; door monteur nog dezelfde dag uitleg gehad en opnieuw ingesteld. Nog niet echt goed kunnen controleren hoe de cv werkt met deze zomerse temperaturen. Hebben service contract voortgezet bij u. Na zomer opnieuw contact met u opnemen voor verdere instellingen voor de winter.
jaren lange goede ervaring
goede samen werking met het personeel ( met enkele na ) en met directie
Nieuweweg 4
4861PZ Chaam