keurig personeel, werkt correct
Goede en snelle service door erg bekwame en vriendelijke medewerker (monteur)
prettig om mee te werken
ben super tevreden, en betrouwbaarheid en betreikbaarheid is voor onze leeftijd heel belangrijk!!
sinds jaren goede relatie met installateur
Vakkundig en klantvriendelijk personeel.
Al vele klussen uit laten voeren door de mannen van Verhees. Zowel over installatie werkzaamheden als service en onderhoud ben ik zeer te spreken. Ga zo door.
Als er iets is altijd tijd om te komen. Prima personeel.
Klantvriendelijk eerlijk en betrouwbaar!!
Prettige en snelle en goede arbeid
prima bedrijf
ben altijd goed geholpen ook als er storing was luisteren goed naar de klant ook op de vraag als je niet beschikbaar bent op de dag dat hun afspreken we komen er altijd uit
Prima contact. Heel fijne en deskundige monteur
Goede uitleg op mijn vragen betr. de verwarmingsketel. Maken zelf een afspraak wanneer de onderhoudsbeurt weer dient te gebeuren.
Goede installatie 3 jaar geleden, elke 1,5 jaar worden we gebeld voor onderhoud en dat wordt snel en netjes uitgevoerd. Personeel is keurig en beleefd.
Altijd snel en vakkundig geholpen
Nieuweweg 4
4861PZ Chaam