Betrouwbaar bedrijf. Ik kan er op rekenen. Komen afspraken na. Ik heb geen aanleiding om over te stappen naar een andere installateur. Een vette duim 👍
Je kunt ervan op aan. Chapeau
vriendelijk vakkundig
Voor standaard onderhoud of hulp bij een storing/lekkage. Installatiebedrijf Verhees zorgt voor de vakmensen die het kunnen maken.
Bij storting wordt dit veelal direct opgelost
Bedrijf is vertrouwd en bekend in de omgeving.
Altijd netjes en keurig behandeld, zowel telefonisch als door de monteur.
betrouwbaar en efficient
zie boven
Altijd vriendelijk, nog nooit geen klachten
Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Duidelijke communicatie! Ben heel tevreden over Verhees!
Het is moeilijk om op dit moment een goed oordeel te vellen over datgene wat geleverd is, omdat het weer tot op heden niet heeft meegewerkt en het zal ook voor allemaal heel moeilijk worden om 0 op de gasmeter te krijgen over wat jaren bij een woning waar al heel wat aan is gedaan op dat gebied.
Correcte en snelle afspraak. Keurig werk bij het vervangen en monteren van een nieuwe waterkraan.
O ik mag alleen positieve ervaring schrijven? telefoon bereikbaarheid goed. Lekkage geen kachel. Kan pas volgende dag ingepland worden. Klacht niet goed opgenomen. Er komt 1 monteur dat moeten er 2 zijn. Vervolgens een karweitje van 45 minuten met 2 man wordt er 2 uur en 45 minuten in rekening gebracht.
Hierbij ons verhaal wij worden gebeld en u zijn mijn man heeft door cv leidingen geboord met door de vloerboren of wij dat even konden repareren . Wij vragen netje ben u al klant bij ons u zegt nee Dus wij leggen u netje uit dat wij eerst onze vaste klanten helpen en als we dan tijd over hebben wel nieuwe klanten helpen. Dus wij zeiden dat het die dag niet meer zou lukken, waar op u zei dan kom maar zo snel mogelijk . als er door een leidingen geboord gaan wij er niet van uit dat wij de kruipruimte in moet dus wij sturen netje een monteur om het probleem op te lossen. De monteur komt te plaatsen en zie dat het probleem niet is op te lossen zonder in de kruipruimte te werk . dus hij zegt netje dat hij een tweede monteur moet halen om dat hij niet alleen mag werken in de kruipruimte dit zijn gewoon standaard ARBO eisen. Er wordt meteen een twee monteur opgehaald die toevallig ook in de buurt aan het werken was en ze lossen het probleem even snel op . maar dan blijk. Dat wij de onze gemaakt kosten voor het ophalen van de monteur niet door berekend mogen worden volgens mevrouw omdat wij maar meteen met twee man hadden moeten komen . Dus zijn wij maar zo goed geweest de tijd voor het ophalen van de monteur te crediteren maar dat was volgens mevrouw nog niet genoeg dus heeft ze zelf nog maar een bedrag van de rekeningen afgetrokken voor ze betaalde . Dus dit is nu de reactie van mensen die met spoed wilt helpen maar waar je het toch nooit goed voor doet
Snelle adequate hulpverlening
Positief