vriendelijke service

ketel is weer mooi nagezien

Zeer goed en vakmensen

Ben zeer tevreden over Installatiebedrijf Verhees, komen de gemaakte afspraken keurig na, ben ook zeer tevreden op mij ATAG / HR ketel ,die we op advies van Wido Verhees aangeschaft hebben.

Goed gewerkt

Gezellige gast, weet wat hij doet

Hulp bij storing

In geval van storing én zelfs op zondag binnen 3 kwartier te plaatse

Monteur werk efficient en zorgvuldig

Begripvolle Wido

klantvriendelijk

Vakmensen met verstand van zaken.

Installatiebedrijf Verhees regelt voor ons zaken zoals verwarming, en zonnepanelen. Ook de dakbedekking van onze bedrijfshal hebben door Verhees laten vervangen. Op hun advies hebben wij voor een witte kleur dakbedekking gekozen. Dit zou een hogere opbrengst opleveren mocht je ook overwegen zelf zonnepanelen te plaatsen. Ondertussen hebben we ook dus een PV installatie laten plaatsen door Verhees wat achteraf een erg goede keuze is gebleken. Ook heel belangrijk, Verhees geeft een goede service mocht er iets zijn dan laten ze je niet zomaar in de kou staan.

Goede service en snel.

Zie boven.

reparatie leiding vloerverwaring

Goed op tijd en deskundig gerepareerd.

Uitstekend. Zeer terzake kundig.

Prettig om mee samen te werken, komen afspraken na. Leveren wat is beloofd.

Probleen snel en vakkundig opgelost

Lek in de dakgoot snel en vakkundig opgelost door vakman Hugo

uitstekend

Snelle en adequate oplossing van het probleem

Komen afspraken na

Pas één maal gebruik gemaakt van hun diensten ,te weinig om nu al een goed oordeel te kunnen vellen

Goed en zakelijk.

Het ging om jaarlijks onderhoud, dus een standaardprocedure om de warmtepomp en ventilatiesysteem te checken.

Vakkundig

Keurig op tijd, vakkundig, geen haastwerk, prima

flexibel en meedenkend

De aanvraag voor een vrijblijvende prijsopgave werd snel beantwoord. Een foute beoordeling van mezelf ivm het verleggen van de waterleiding werd prima meegenomen en in het werk nog gecorrigeerd

Vriendelijk en deskundig

Goed en vakkundig

Nvt

jammer dat het dopje op de leiding was blijven zitten

Bij het verleggen van de gasleiding was het afdekdopje op de leiding blijven zitten (het was er ingezakt), waardoor bij het testen bleek dat er onvoldoende gas door stroomde. Daarna moest het helemaal opnieuw worden aangelegd. Op zich nestjes gedaan, maar het kostte wel een paar uur extra.

Heel goed en vakkundig werk. Aardige en rustige vaklui. Zijn bijzonde

Heel goed en vakkundig werk. Aardige en rustige vaklui. Zijn bijzonder tevreden met de manier van werken en het resultaat.

Nadat Harry een voorlopige herstelling aan mijn CV-ketel had gedaan, lekte er geen water meer. De fabrieksmonteur veronderstelde dat de warmtewisselaar niet stuk was, maar dat een slechte plaatsing van de pakking het probleem veroorzaakte. (wie zal het zeggen . . . .)

Keurig op tijd en vakmanschap

Een prima bedrijf

goed geregeld, prima monteur

als klant goede service

correct, conform afspraak

correct, conform afspraak

Snelle en vlotte service.

Vriendelijke servicemonteur heeft de controle en het onderhoud aan de CV ketel prima uitgevoerd.