Snelle en goede service

Storing aan ketel vlot en snel verlopen helaas moet er wel een nieuwe komen.

Nog niet zo ver, de eerste indruk is niet negatief tot nu toe.

Is net begonnen, en wij zijn zeer benieuwd en kunnen dus nog geen juiste keuze maken of aanbevelen. Hoewel dit formulier wel dwingt tot in vullen,

Bedrijf met uitstekende service en deskundig personeel.

Na de storingsmelding kwam de monteur binnen 24 uur de installatie nakijken. Vanwege achterstallig onderhoud werd eerst de gehele CV nagezien en schoon gemaakt. Uiteindelijk werd er een vogelnest gevonden in het schoorsteenkanaal. Op advies van de vakman meteen ook wat oude onderdelen preventief vervangen om weer een betrouwbare installatie te krijgen.

weer goed ervaring.

vooraf netjes de melding gedaan dat men later kwam. goed werk afgeleverd.

Snel en deskundig

Bij helemaal kapotte ketel het enige bedrijf wat snel reageerde. En bovenal heel deskundig.

Vakkundig en snel!

Prettig gesprek

Weet ik nog niet want ik wacht op de offerte van ketel en eventueel aanleggen van vloerverwarming. We hebben eel een prettig gesprek gehad.

Snel en correct

Op zondagochtend gebeld en een uur later ter plaatse, probleem opgelost! Top.

Duidelijke afspraken en prachtig werk verricht

De offerte was duidelijk van te voren besproken. De nieuwe verdeler voor de vloerverwarming is perfect gemonteerd. Echt vakmanschap.

zorgvuldig klantvriendelijk

snelle reactie, deskundige aanpak

Kundig en betrouwbaar

Kundig en betrouwbaar, werken netjes, plezierig in de communicatie

Tevreden

Deze keer goede controle door Maurice .

Zeertevreden

Goed op tijd ,netjes gewerkt

Keurig geholpen door

Goede servive

Goede service, vriendelijke monteur. Komen afspraken goed na. Ook garantie netjes afgewerkt.

goed werk !

Goed en deskundig,

betrouwbaar bedrijf met prima service

prima service goede prijs kwaliteit verhouding

netjes gewerkt!

Geen op of aanmerkingen

Tevreden

Geen klachten

Accuraat, snel, professioneel

redelijk goed

goede service, alleen het advies had beter geweest als hendel niet geplaatst zou worden. Door verouderde situatie veel tijd kwijt om het goed te maken.

Meedenkend en betrokken

Medewerker gaf goed advies en uitleg.

Goede kennis van zaken, vriendelijk en gaf goede adviezen met duidelijke uitleg.

Netjes werk geleverd (zoals het hoort)

Door jullie monteur (Niels) netjes werk afgeleverd. Bij onderhouds monteur Harrie hetzelfde verhaal.

gewoon goed en netjes

Leveren goed en netjes werk goede uitleg van de werkzaamheden laten alles schoon achter