Heel snelle en uitstekende service

Om half een ‘s middags gebeld, en om 4 uur zat ik er weer warmpjes bij met een nieuwe thermostaat

Ervaren vakmensen

Dak bedekking pvc geplaatst en afgewerkt, tussendoor gepland op een zaterdag morgen.

ketelonderhoud

Dit is vakkundig gebeurd.

Zoals een spreekwoord luidt: oud en vertrouwd!!! Prima bedrijf.

Komt afspraak na, correct en vakkundig personeel.

heel goede service

Je wordt altijd keurig netjes te woord gestaan. Als er iets niet goed is, wordt eerst uitgelegd wat kapot is. En gevraagd of ze het mogen maken. De service is altijd heel goed

Gewoon goed

Als vanouds goede service; goede uitleg ook over de instellingen van de ketel

Prima op tijd, netjes en correct en goed uitgevoerd.

verloopt altijd prettig

Nette mensen, welke goed zijn in hun werk

Ze doen altijd de afspraak goed nakomen,

De baas komt zelf en heeft het probleem opgelost dat is nog eens wat

Deze man kent zijn vak en is vriendelijk tegen de klant heel fijn

Jammer

Service is 17 jaar top geweest, ook buiten kantooruren. Maar om dan een offerte te krijgen die 800 euro duurder is dan anderen, vond ik jammer. Zeker omdat die offerte gebaseerd was op hulp van onze kant, en anders kwam er nog eens 150 euro bij voor een hulpmonteur. Dus jammer dat de samenwerking zo tot een eind komt

UItstekende service

Zeer belangrijk: de installatietechnicus was precies op tijd zoals afgesproken. Hij legde duidelijk zijn werkzaamheden uit en heeft op een goede manier de klachten verholpen

probleem opgelost

gebeld...afspraak gemaakt...alles klopte

Kundig

Je moet blij zijn als installateur wil komen. Bij jullie vriendelijkheid zowel aan de telefoon en de monteur die komt. Blij dat we voor jullie hebben gekozen.

Amper 3 kwartier bezig geweest

De rekening is te hoog in verhouding met de tijdinvestering. Het advies is om jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten uit voeren voor de ketel, terwijl 1x per 2 jaar ook voldoet.

Snelle service

Snelle service, Vriendelijk en kundig

We dachten dat iemand zou komen om het probleem te bekijken, maar hij begon het meteen op te lossen!

We hadden een lekkende dakgoot waarvan we dachten dat er van alles aan moest gebeuren: houtwerk vervangen, zinken bak plaatsen. We hadden daar een offerte voor verwacht. Maar deze man klom meteen op de ladder en begon de goot te maken. We waren blij verrast met die daadkracht. Het wekte vertrouwen in dit bedrijf. Fijne feestdagen gewenst!

goed hoor.

Eigenlijk best wel bizar, dat de monteur een installatie fout ontdekt en nu is het probleem opgelost.

Snel, degelijk, betrouwbaar

Snel, degelijk, betrouwbaar

Fijne en snelle service

CV had geen waterdruk meer. Verhees kon snel een monteur sturen, die het probleem constateerde (defecte warmtewisselaar) en direct de fabrikant heeft gebeld. Hij heeft nog net binnen de garantie de reparatie kunnen regelen, wat veel geld heeft gescheeld. Vervolgens hebben ze op kantoor perfect de reparatie bij de leverancier gepusht, zodat we niet heel lang koud hoefden te douchen. Hulde!

zoals de alle voorgaande jaren zeer tevreden

De monteurs zijn vakbekwaam en secuur en werken ook veilig.

Vakkundig, snelle service, vriendelijk

Verhees is altijd vlot, geeft goed advies en monteur is vriendelijk. Monteur geeft verder goed advies. Fijne is ook dat ze weten wat in Nederland en België wel en niet werkt.

Snelle respons op verzoek

Snel en goed verholpen

weer een vlotte afhandeling van een storing

Binnen een dag is de close-in boiler vervangen. Betekend dat materiaal op voorraad is of snel geleverd kan worden. Weer goed geholpen.