Goed advies en fijne benadering

Positief en ervaren monteur

komt op tijd volgens afspraak

werkt netjes

professioneel

professioneel, niet echt goedkoop maar goed in verhouding tot de deskundige uitvoering

Super dat ondanks alle drukte er snel iemand langs kon komen!

Heel fijn dat we snel geholpen zijn om onze verwarming aan te krijgen

Perfecte service

Betrouwbare en vertrouwde service

Goede ervaring met Firma Verhees. Komen afspraken na en nemen uitgebreid de tijd voor een grondige servicebeurt van de verwarmingsketel...

Nette monteurs maar eer je die in je huis hebt.....

Naar mijn gevoel een kundig vakman die de controle deed.

Ik schrik to h wel even als ik de rekening zie.

goede service en mooi werk

De service is heel goed en alles is mooi afgewerkt en netjes achter gelaten.

wij zijn dik tevreden

netjes en snel afgewerkt

Keurig op tijd aanwezig en goed doorgewerkt.

Komt de afspraak na

Positief geen opmerkingen verder.

Goede service en op tijd!

Ik word altijd netjes gebeld voor het onderhoud! En onderhoud wordt netjes uitgevoerd!

top service en vriendelijke mensen

Kwaliteit, vriendelijkheid en afspraken nakomen. Wij zijn super tevreden over de levering en installatie van onze warmtepomp.

Eerlijk en duidelijk

Uitstekende service

Goede ervaringen zowel bij de installatie als in onderhoud. Gemakkelijk bereikbaar met goede follow up.

Vakwerk

Erg vriendelijke monteur. Heeft goed werk geleverd en alles netjes achtergelaten. Chapeau!

Klantvriendelijk en kwalitatief sterk bedrijf

Medewerkers zijn in zijn algemeenheid klantvriendelijk. Weten ook waar ze mee bezig zijn. Geven klanten het gevoel dat onderhoud bij hen in goede handen. Komen vertrouwd over. Hebben volgende materialen/ reserve onderdelen bij zich in de bus om onderhoud/vervangingen meteen uit te voeren. Werkt heel praktisch. Ga zo door!!

Professioneel en ervaren

Nam de tijd voor de werkzaamheden en legde uit wat hij deed. Kende de ketels van binnen en buiten en gaf tips voor besparing.

vriendelijk en deskundig

je kunt altijd van de afgesproken tijd op aan. De controle en evt. reparatie wordt altijd vlot en deskundig uitgevoerd.

Kan me geen betere service wensen

Hartstikke goed. Ik wordt op mijn wenken bediend

Komt afspraken na

Komt gemaakte afspraken na

Vreemd

De aardige en welwillende monteur zou wat spullen bestellen omdat onze geiser blijkbaar verkeerd was aangesloten en dan zou hij weer terugkomen. Daar dacht mevrouw Verhees anders over en heeft in niet mis te verstane woorden laten weten dat ze niet de shit van een ander oplossen. De monteur kwam dus niet meer terug. Waarom kon dit nou niet op een wat vriendelijker manier gecommuniceerd worden, Magda? Zo jammer dit!

snelle service, vakmanschap monteur

zie hierboven