Snel en goed geholpen

Vakkundig geholpen.

alles tot in de puntjes geregeld

dik tevreden

prima service

nieuwe cv-ketel en nieuwe dakgoot prima gemonteerd

zijn oke

afspreken en het wordt opgelost

10 zeer tevreden vriendelijk en professionele medewerkers die met me meedenken.niets dan lof

Zeer bekwaam en vriendelijk personeel die behulpzaam zijn en met je meedenken .niets dan lof

Super service

Ik belde om 8 uur met een probleem en om 10 uur eas het al verholpen. Dezelfde dag nog iemand die langskwam en het probleem verholp. Super service

Deskundig, vriendelijk

Erg tevreden met het werk en resultaat. Vorstvrij maken bijgebouw en plaatsen van stopkraan in waterleiding.

Snel en vakkundig!

Afspraak vlot en op korte termijn kunnen maken. Aardige en vakkundige monteur!

Klantgericht

Komen snel, zijn vakkundig, behulpzaam.

Snelle en vakkundige service

We zijn erg tevreden over zowel het telefonisch contact en over de service monteur, vakkundig personeel.

Vakkundig en goede service

Goed advies en kennis van zaken. Service is top geregeld

Goed werk afgeleverd.

Gaf duidelijke uitleg wat hij aan het doen was.

heel goed

monteur was netjes op tijd en gaf goede uitleg over wat hij had gedaan.

Okay

Deskundig en betrouwbaar

De storingsdienst was goed bereikbaar en stond meteen klaar; ook in het weekend.

Een zeer betrouwbare en professioneel bedrijf

-Klantvriendelijk -Hoge services -Directe inzet bij storing -Ter zake kundig personeel -Betaalbaar

Deskundig gecertificeerd onderhoud

Onderhoud uitgevoerd en tips voor rookgasafvoer ivm CO wetgeving

gewoon goed.

We zijn goed geholpen en de monteur heeft goed uitgelegd wat hij gedaan heeft. Goed advies gegeven.

Deskundig, efficient

Vriendelijke, beleefde, deskundige jonge man heeft mijn cv-ketel geïnspecteerd en gerepareerd.

Vlotte en prettige behandeling

Goede service en prettig contact

goede service

heel goed!!

vakbekwaam en vriendelijk

Op tijd voor de afspraak. Persoon belde vooraf of het uitkwam dat hij vroeger kon komen. Een onderdeel moest vervangen worden en dat werd netjes uitgelegd

Altijd klaar staan voor de klant.

. Onze ervaring is prima.

Goed, ik werk al jaren samen met dit bedrijf.

Werk werd door zeer ervaren monteur uitgevoerd. Geeft vertrouwen.

Goede snelle service Monteurs werken netjes